Get The Love You Want tijdens het selfcare retreat van Rock Your World

selfcare retreat

Mirjam Blanken

2 juli 2018


Get The Love You Want tijdens het selfcare retreat van Rock Your World

Eind deze zomer, van 30 augustus tot 2 september om precies te zijn organiseert Rock Your World hét eerste Selfcare Retreat met als thema ‘Get the Love You Want’. Met dit driedaagse selfcare retreat roept oprichtster Hanneke vrouwen op, om door middel van een speciaal programma op zoek te gaan naar hun authentieke zelf en innerlijke kracht. Met deze ervaring kunnen ze datgene aantrekken wat ze begeren. Drie dagen die volledig in het teken staan van jou, om de liefde te krijgen die jij nodig hebt om je leven in te richten zoals jij dat wilt, zowel op privé als zakelijk vlak.

About Rock Your World

Hanneke Peeters startte Rock Your World vanuit een persoonlijke behoefte om zelfverzorging, inner beauty en welzijn toegankelijk te maken. Nadat ze jaren keihard had gewerkt en altijd maar druk was, besloot ze te willen léven in plaats van geleefd te worden. Dit lukte door naar binnen te keren en door middel van Selfcare. Toen ze erachter kwam dat dit noodzaak was en geen overbodige luxe, wilde Hanneke andere vrouwen ook helpen om in hun kracht te komen en hun levensgeluk te vergroten. Je kunt geld blijven uitgeven als je de hoop vestigt op dat iemand anders het voor je oplost. De grootste boodschap die ik daarvan opgepakt heb is: zoek het in jezelf en ga het voelen. Dit doe je niet in de hectiek van het dagelijkse leven, maar in rust en stilte.

Selfcare is how you take your power back.

selfcare retreat

Het programma

Tijdens het retreat ben je los van onnodige prikkels of zorgen en kun je je volledig richten op selfcare. Je krijgt de luxe van je eigen (bad)kamer, het allerlekkerste eten volledig afgestemd voor de juiste energie, yoga en bodywork om je weer te laten voelen, meditatie om tot rust te komen en uiteraard het intensieve, speciaal ontworpen coachingsprogramma.

Het holistische programma bestaat uit onder andere een coachingstraject van 12 uur om naar binnen te keren, en is speciaal voor deze gelegenheid ontworpen door Hanneke. Het programma is ingevuld in samenwerking met een aantal door haar geselecteerde experts, waaronder Guusje Wannet (Selfcare deskundige op het gebied van liefde) en bevat twee yogalessen waarvan één les van Hanneke zelf en één transformationele yoga les van Andreas Trussat.

De FeelGoodFood maaltijden van Claudia Lucardie zijn vegetarisch en bereid met pure ingrediënten om niet alleen het lichaam, maar ook de ziel te voeden.

Inbegrepen in het programma is tevens een massage van therapeute Hilde van der Werff, om weer echt in contact te komen met het lichaam. Het retreat staat in het teken van contact maken met je ware Ik en het loslaten wat niet langer in dienst van jezelf staat. Uiteraard is er ook gelegenheid om gewoon te genieten.

De locatie

Het driedaagse retreat vindt plaats op de gloednieuwe en luxe retreat locatie Buitenplaats Hoorneboeg, in het midden van het land. De locatie bestaat uit twee historische boerderijen die onderdeel zijn van  een landgoed van 13 hectare met een eigen bos en eeuwenoude kronkelpaden. De Buitenplaats is ingericht om de deelnemers los te maken van de alledaagse hectiek en een verbintenis aan te gaan met de natuur en zichzelf. Ook kunnen de gasten zich terugtrekken in de bibliotheek met haardkachel, de yogazaal of de sauna met relaxruimte.

Nice to know

 • 2x overnachting op een luxe eenpersoonskamer met eigen badkamer
 • FeelGoodFood: 2 x ontbijt, 3 x lunch, 2 keer diner en meerdere healthy snacks
 • Yin yoga
 • Yoga nidra
 • Massage van 50 minuten
 • 12 uur coaching
 • Ademhalingsoefeningen
 • Meditatie
 • Rock Your World Self-care pakket
 • Persoonlijke portret foto
 • Een terugkom ochtend in oktober

Voor prijzen en aanmelden check je de website van Rock Your World.

Let’s rock!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This