Enlight Your Wish: Mediteren met 2000 mensen voor Make-A-Wish

Enlight Your Wish- Mediteren met 2000 mensen voor Make-A-Wish-1

Mirjam Blanken

2 juli 2017


What the world needs now…

Als er iets is wat de wereld op dit moment nodig heeft, is het liefde, compassie en verlichting. Met als doel al het positieve dat Mindfulness meditatie met zich meebrengt te combineren met charity, organiseert stichting Enlight Your Wish op 22 juli aanstaande het grootste Mindfulness event dat Europa ooit heeft gekend. Onder leiding van de Boeddhistische monnik Phra Thnadith, zal er in de Westergasfabriek met 2000 man sterk worden gemediteerd.

Mediteren kun je leren!

Enlight Your Wish- Mediteren met 2000 mensen voor Make-A-Wish-1

Enlight Your Wish

Bekende sprekers uit de Nederlandse yoga- en meditatiewereld als Tijn Touber en Johan Noorloos, slaan met de organisatie van Enlight Your Wish tijdens deze avond volledig belangeloos de handen ineen. De drijvende krachten achter deze non-profit organisatie zijn: Niels de Stürler, Jan-Jaap Dekkers, Marc van der Hoek en Daniëlle Smissaert. Met een groep gedreven vrijwilligers zetten zij met deze gouden actie de collectieve verbinding in Amsterdam centraal. Door anderen te helpen, neem je een stap om het geluk in jezelf te vinden en zo nader tot elkaar te komen, ongeacht afkomst of religie.

Mindfulness is hot

Dat Mindfulness hot is, daar kunnen we inmiddels niet meer omheen. Veel mensen hebben de positieve effecten op ons leven, waaronder een betere focus, meer ontspanning en emotionele stabiliteit zelf al mogen ondervinden. Door tijdens het event met zoveel mensen tegelijk te mediteren, wordt ieders concentratie nog meer versterkt en daarmee creëren we verbinding. Omdat je je tijdens de meditatie op elkaar afstemt, is het makkelijker om een diepgaande ervaring te hebben, dan wanneer je alleen zou mediteren. Daarom is dit event zowel bijzonder toegankelijk voor mensen die nog nooit hebben gemediteerd, als voor meer gevorderden.

Make A Wish foundation

Het event ‘Enlight Your Wish’ staat voor het vervullen van jouw eigen wensen, maar ook de wensen van mensen om ons heen. Alle opbrengsten van dit evenement gaan daarom naar de Make A Wish foundation. Op deze manier kunnen we de wensen van gezinnen en de kinderen die onze liefde en verlichting het hardst nodig hebben vervullen.

Wi je deze unieke ervaring meemaken en je steentje bijdragen aan een mooiere, lichtere wereld? Zorg dan dat je erbij bent op 22 juli om 18.30u in de Westergasfabriek!

Namasté

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This