Wat denk je van een potje urban yoga in voormalige zwemparadijs Tropicana?

urban yoga

Mirjam Blanken

18 juli 2017


Wat denk je van een potje urban yoga in voormalige zwemparadijs Tropicana?

Rotterdam is hot and happening! Nu ben ik wel een beetje bevooroordeeld met mijn Rotterdamse roots, maar ik las laatst dat zelfs toeristen het overvolle Amsterdam inruilen voor het hippe Rotterdam. En eerlijk is eerlijk, naast heerlijke healthy hotspots die als paddestoelen uit de grond schieten is urban yoga in Tropicana natuurlijk ook gewoon heel tof. Dit voormalige subtropische zwemparadijs aan de Maasboulevard in Rotterdam is inmiddels omgetoverd tot een waar duurzaam paradijsje.

Het pand is nog volop in ontwikkeling, maar inmiddels heeft een aantal ondernemers zich hier gevestigd, zoals algenkweker Spireaux en restaurant Aloha. Deze laatste in gevestigd in de wildwaterbaan! En op deze ‘out of the box’ locatie organiseert  yogastudio Yogaground op 10 september een Flow les, ondersteund door muziek van een live DJ. Aloha serveert fruity cocktails voor een echte tropische flow. But there’s more!

Wat denk je van een potje urban yoga in voormalige zwemparadijs Tropicana?

Yoga op unieke Rotterdamse locaties

Yogaground opende vorig jaar hun eerste studio in het hart van Rotterdam Central District. Regelmatig organiseert Yogaground lessen in de open lucht en op bijzondere locaties. Voor zomer 2017 koos Yogaground voor plekken die Rotterdam het best vertegenwoordigen. En wat is er dan een betere eerste locatie dan het besloten binnenplein van Museum Boijmans van Beuningen? Na de les kun je mooi nog even door het museum struinen, want deelnemers krijgen gratis toegang tot het museum om alle werken nog even in alle rust te bewonderen. Na de aftrap op 30 juli kun je 2 weken later een yogales volgen bovenop de Euromast. Op 27 augustus volgt De Rotterdam, in The Loft van hotel Nhow. En de laatste editie van urban yoga vind dus plaats in het voormalige subtropisch zwemparadijs Tropicana.

Wat denk je van een potje urban yoga in voormalige zwemparadijs Tropicana?

Nog even op een rijtje

30 juli, 10.00 – 11.00 uur, Museum Boijmans van Beuningen
13 augustus, 10.00 – 11.00 uur, Euromast
27 augustus, 10.00 – 11.00 uur, De Rotterdam
10 september, 11.00 – 12.00 uur, Tropicana

Tickets zijn te koop voor 15 euro op de website van Yogaground. Breng wel even je eigen yogamat mee en zorg dat je 15 minuten voor de les begint aanwezig bent.

Namasté

Liefs Mirjam

Uitgelichte afbeelding: Sophia van den Hoek

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This