YogaFest 2017: een weekend vol yoga en good food

YogaFest 2017

Mirjam Blanken

6 juni 2017


YogaFest 2017: een weekend vol yoga en good food

YogaFest is back in town! Op 17 en 18 juni 2017 vindt dit internationale yogafestival alweer voor de derde (!) keer plaats op het sprankelende Westergasterrein in Amsterdam. Dit 2-daagse yogafestival is de perfecte plek om te ontspannen in een groene omgeving. Je kunt het hele weekend je hart ophalen bij de verschillende yogalessen, meditatie workshops en inpirational talks. Daarnaast kun je genieten van massages, muziek en good food! Café Sage is een vegetarisch en vegan restaurant wat zich bevindt in de eigen YogaFest studio die onlangs werd geopend op het Westergasterrein.

Deep breaths are like little love notes to your body.

YogaFest 2017

The place to be next weekend

Twijfel je nog of je wel moet gaan? Don’t! Yogafest is er voor zowel beginnende als gevorderde yogi’s. Je kiest namelijk zelf welke yoga lessen en workshops je wilt volgen. Mix and match dus! En alleen voor de groene, inspirerende en vooral rustgevende omgeving is dit yoga festival al een bezoekje waard. En dat er voldoende ruimte voor ontspanning is, blijkt wel uit de massages die de hele dag door gegeven worden in de YogaFest Studio. De workshop sound healing van Tai Loi staat hier heel hoog op het lijstje. Net als de meditatie workshop van Suzan van de Roemer en Eline van der Kam. En wil je meer weten over Ayurveda? Dan mag je de inspirational talk van internationaal Ayurveda leraar Robert Svoboda niet missen.

Yogafest 2017- een weekend vol yoga en good food

Line up

Sowieso heeft YogaFest Amsterdam ook dit jaar weer een sterke line-up en wordt het festival vertegenwoordigd door vele bekende internationale yogaleraren waaronder Felix Price uit de UK, Libby Love uit de US, Andréa Paige uit Bali, Lucia Andrade uit Brazilië en natuurlijk de Boys of Yoga uit de US. Naast deze bijzondere lijst van internationale leraren zijn er ook een aantal bekende Nederlandse leraren zoals Andreas Trussat, Marieke de Lange, Lennart Keijser, Marlene Henny en Anat Geiger.

Nieuwsgierig? De complete line up vind je hier!

Maak kans op 2 tickets!

Ik mag in samenwerking met YogaFest 1x 2 tickets t.w.v. 85 euro weggeven. Met dit ticket kun je zaterdag of zondag jezelf de hele dag onderdompelen in yoga, meditatie, massages, workshops en lekker eten en drinken. Meedoen is zoals gewoonlijk easy peasy! Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Share this post with your friends. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maak ik maandag 12 juni bekend. Succes!

Namasté

Liefs Mirjam

Photography: TommyNLance

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

9 Reacties

 1. Anita H.

  Wow. Eigenlijk al een ander festival gepland voor dat weekend, maar wellicht kan ik iets combineren. Deze wint het in elk geval…. Ik doe mee.

  Antwoord
 2. Wilma Henneke

  Zou het enerzijds fantastisch vinden om te winnen en anderzijds spannend. Nog nooit zoiets meegemaakt en kijk en lees er altijd alles van maar de stap ertoe te zetten is nog groot! Ben sinds 3 jaar met joga bezig en moet zeggen voel me sindsdien geestelijk en lichamelijk veel beter.En ben laat begonnen ben al 56 jaar ?. En hoop er nog lang van mogen te grnieten vriendelijke groeten Wilma Hhenneke

  Antwoord
 3. Myrte H.

  JA, ik wil! ?

  Antwoord
 4. Rosmarijn Morren

  Na een week New York (21st verjaardagcadeau voor mijn zoon) kan ik echt wel wat zen in mijn leven gebruiken.
  Sinds dat ik weer terug ben denk ik vaak ‘Time for a change’, een beter manier kan ik niet verzinnen dan diepgang te vinden in yoga. En aangezien ik tijdelijk bankrupt ben zou ik echt wel een freeticket voor het yogafest kunnen gebruiken 🙂

  Antwoord
 5. Joyce

  Hi Mirjam!

  Ik kan dit zo goed gebruiken. Ik probeer voornamelijk yoga en meditatie om mij niet uit het veld td laten staan door een burn out die op de loer ligt…. ook mijn fysio is zeer blij dat ik yoga doe!
  Namasté!

  Antwoord
 6. Renske

  Aangezien ik als moeder van twee kleintjes veeeeel te weinig aan mezelf en m’n vriendinnen toekom zou ik dit heel graag met mijn beste maatje willen winnen 🙂 Fingers crossed!

  Antwoord
 7. Cora

  Het lijkt me heerlijk om me weer een hele dag onder te dompelen in yoga en te re-energizen. Gezellig samen met een van m’n beste vriendinnetjes de hele dag ontspannen en inspiratie op doen!

  Antwoord
 8. Barbara Huizenga

  Superleuk!! Nog niet vaak gedaan maar ik denk er steeds vaker aan om het op te pakken dus lijkt me super!

  Antwoord
 9. Suzanne wanders

  WoW te gek! Ooit body balance gedaan en dat was erg ontspannend dus ben wel klaar om meer yoga te ontdekken!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This