over mij

no one is you and that's your superpower

Spiritual gangster

Jup, ik ben er zo eentje! Zo’n type die jaren geleden in de categorie ‘geitenwollensokken hipster’ viel, maar inmiddels zichzelf een upgrade heeft gegeven richting spiritual gangster. Want zelfontwikkeling en holistisch leven dat is zeg maar mijn ding.

En waar EATPURELOVE een aantal jaar geleden begon als receptenblog tijdens mijn opleiding tot natuurvoedingsadviseur, is de website nu uitgegroeid tot een holistisch platform met maar liefst ruim 200.000 bezoekers per maand.

Op EATPURELOVE staat dan ook groen en gezond leven in de breedste zin van het woord centraal. Niet voor niets is mijn motto: Live a happy, healthy & green lifestyle! Deze holistische leefstijl is een combinatie van gezonde voeding, sport en bewegen, yoga en mindfulness en een flinke dosis fun. 

Liefs Mirjam

My story

Een aantal jaar geleden verliet ik het onderwijs voor wat achteraf een van de meest waardevolle periodes tot nu toe is geweest. Ik werd in de maanden na mijn keuze namelijk nogal vaak met mijn neus op de feiten gedrukt.
Conclusie: het probleem had zich alleen verplaatst, met als enige verschil dat ik nu rust voor mezelf had gecreëerd. En juist die rust zorgde ervoor dat ik ‘aan’ ging. 

Soul Searching

Naast flink wat soul searching, waarin ik mezelf steeds beter leerde kennen en ook leerde accepteren, heb ik deze tijd ook gebruikt om verschillende opleidingen en cursussen te volgen. De opleiding tot Orthomoleculair Therapeut kPNI gaf mij het laatste duwtje de goede richting in. Gevalletje: hoe meer kennis ik vergaarde, hoe meer vragen ik kreeg. Die ontdekkingstocht met vragen duurt tot op de dag van vandaag voort en zorgt er mede voor dat ik voorlopig inspiratie genoeg heb om jullie van nieuwe artikelen te voorzien!

Mijn missie

Naast dat ik mijn liefde voor het onderwijs sinds een paar maanden weer heb gevonden, heb ik de afgelopen jaren big time geïnvesteerd in me, myself and mijn passie voor kennis delen.

Ik hoop dan ook dat mensen die via welke weg dan ook op EATPURELOVE belanden geïnspireerd raken door dat ene artikel over geluk, blij worden van die lekkere no bake cheesecake met frambozen of simpelweg getriggerd worden om meditatie toch eens te proberen.

Life is a journey to be experienced.
Not a problem to be solved.

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

 

Liefs Mirjam

Download nu direct het e-book boordevol lekkere havermout recepten!

Never miss a single story!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van EATPURELOVE en laat je inspireren op het gebied van mindfulness, happiness, gezondheid, duurzaam doen en lekkere en gezonde voeding.

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Pin It on Pinterest