De naam zegt het al, deze overnight oats maak je de avond van te voren al klaar. ’s Ochtends even opwarmen, wat bramen, gedroogde blauwe bessen en amandelen erover en je hebt een heerlijk voedzaam ontbijt. Dit recept is wederom glutenvrij, suikervrij en lactosevrij.
Wat heb je nodig?
Voor 1 persoon
1/2 cup havermout
1 cup amandelmelk
1 tl kaneel
1 el ahornsiroop
klein handje (gedroogde) blauwe bessen
klein handje bramen
klein handje amandelen
Hoe ga je te werk?
Mix de havermout met de amandelmelk, de kaneel en de ahornsiroop. Giet dit mengsel in een weckpotje. Ik gebruik het liefst een glazen potje. Mason Jar is mijn absolute favoriet, ik koop deze bij Mason Madness, Marjolein biedt een snelle en persoonlijke service. Zet dit een nachtje in de koelkast. De volgende ochtend warm je de pap eventueel eventjes op en strooi je er wat blauwe bessen, bramen en amandelen over.
Enjoy!
0 reacties