Ontbijt

Love sleep! Because it's like a time machine to breakfast

Lunch

Good food is good mood!

Diner

Keep calm and cook on!

Sweets & Snacks

Eat less sugar. You're sweet enough already!
vegan rocky road

Het recept voor vegan rocky road (this is good!)

Door

Chocolate is always a good idea! Deze vegan rocky road is de oplossing wanneer je zin hebt in een heuse treat met alles erop en eraan. Zo tover je jouw ‘saaie’ chocoladereep easy peasy om tot een ware rocky road. Wat denk je van een combinatie van marshmallows, biscuitjes en hazelnoten, cranberry’s? But feel free to make it your own!

vegan roze koeken

Vegan roze koeken (you gotta love the good stuff!)

Door

Veganizen is mijn woord voor 2019. Nu ik meer en meer plantaardig ga eten, maak ik graag variaties van de niet-plantaardige variant. Deze roze koeken heb ik overigens niet zelf omgeturnd naar een vegan variant, maar vind je in het Funky Vegan Bakboek van de Amsterdamse Emma Herngreen. Zij kiest in haar recepten voor plantaardige vervangers van ei, boter en room, maar schuwt hierbij de suikerpot niet. Dit recept valt dus in de categorie guilty pleasure. Enjoy!

Bijgerechten

Exercise? I thought you said "extra fries"!

Drankjes

But first. A green smoothie!
vegan carrot cake smoothie

Vegan carrot cake smoothie

Door

This is good! Met de zomer in aantocht verruil ik mijn havermout ontbijtje in de ochtend steeds vaker voor een smoothie. En met deze vegan carrot cake smoothie krijg je naast fruit ook meteen wat groente binnen. Drink your veggies!

Slow Cooking

Sometimes you need to slow down!

Feestdagen

Merry everything and a happy always!