Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen


Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen

Springrolls zijn Vietnamese koude loempia’s die je vult met rauwe groenten en eventueel wat gekookte garnalen, gebakken kip of bacon, surimi sticks of zalm. De springrolls nemen dus geen duik in het frituurvet, wat deze verse loempia’s een stuk gezonder maakt!In onderstaande video laat ik zien hoe je stap voor stap Vietnamese springrolls kunt vouwen.

Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen

De rijstvellen week je eventjes in lauwwarm water en kun je vervolgens vullen. Ik heb in dit recept gekozen voor worteltjes, rode paprika, een rood pepertje, garnalen, glass noodles, basilicum en lente uitjes. Maar je kunt springrolls naar eigen smaak vullen. Wat denk je van vegetarische springrolls gevuld met avocado, rode paprika, wortel, cashewnoten en mango?

Abonneer je ook op het YouTube kanaal van Eat.Pure.Love. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s! Zien we jullie daar?

Ga jij deze verse springrolls maken? Laat het dan vooral weten in de comments of show jouw creatie via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #eatpurelove. Vinden we leuk!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *