Biogondisch in Breda

Biogondisch in Breda

Mirjam Blanken

20 oktober 2014


Biogondisch in Breda

[metaslider id=4323]

 

Christel en Joost Jansen zijn de enthousiaste eigenaars van dit hippe restaurant, Biogondisch in Breda. Een aanwinst voor de stad! Deze fijne mix van biologisch en bourgondisch eten maakt een uniek concept. Dit gouden duo is op missie: mensen kennis laten maken met biologisch en vooral lekker eten. Gezond eten is geen hype en het geitenwollensokkenimago doorbreken is bij deze goed gelukt!

Wat de pot schaft take-away en meer…

Biogondisch is een plek waar je niet alleen lekker kunt eten en genieten van taartjes, homemade chocolate, verse sapjes en smoothies. Ook het volgen van kookworkshops en huiskamerdiners behoort tot de mogelijkheden. Met haar achtergrond als natuurvoedingsdiëtiste geeft Christel je graag advies over een gezond voedingspatroon. En nog leuker…bij Biogondisch kun je ook terecht voor slowjuicers, blenders en de leuke collectie keukenspullen van bijvoorbeeld Riess. Woon je niet in de buurt van Breda? Neem dan eens een kijkje in de webshop van Bourgondisch.

Recept bosbessentaartjes

De bosbessentaartjes zijn zalig. Het recept mocht ik met jullie delen, zodat je ook thuis op de bank kunt genieten van een Brabant Biogondisch lekkernijtje.

Biogondisch
Sint Annastraat 17
4811 XK Breda

Wat is jouw favoriete hotspot? Let het ons weten in de comments onderaan deze blogpost!


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This