De 5 lekkerste healthy hotspots in Amsterdam

De 5 lekkerste healthy hotspots in Amsterdam

Mirjam Blanken

6 april 2015


De 5 lekkerste healthy hotspots in Amsterdam

CT Coffee & Coconuts

CT Coffee & Coconuts is pas sinds november open, maar nu al niet meer weg te denken uit dit healthy hotspot lijstje. In dit voormalige Ceintuur Theater in de Pijp kun je van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat terecht voor een gezond ontbijtje, lunch, diner of drankje. The sweetshop met onder andere bananenbrood, coconut pancakes en lemon pie is een absolute aanrader.

Ontbijten met je kids, dagje flexwerken, een date, lunch met je beste vriendin, de ontspannen sfeer en het goede eten maakt dat je hier heerlijk in een zitzak kunt ploffen en genieten van het eten en de fijne setting.

Enjoy the abundance of life, right in the heart of the city, when you’ll experience your first sip of great quality coffee or fresh coconut juice

foto 3 (1)foto (7)foto 2 (3)foto 1 (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vinnies

Vinnies is het “kindje” van Jules en Vincent. Uit nood geboren door de behoefte aan goede koffie en een gezonde maaltijd. Hun gedeelde passie voor goed en eerlijk eten maakt dat Vinnies geboren werd.
Met inmiddels twee vestigingen in Amsterdam een ware hotspot als het gaat om puur en (h)eerlijk eten. In een fijne huiskamer sfeer kun je hier terecht voor ontbijt en lunch en de puur Hollandse Bocca koffie.

Vinnies is your living room away from home.

foto 2 (4) foto 3 (2) foto 1 (4) foto 4

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

SLA

Dat eten vaak onweerstaanbaar is, wisten we al. Daarom haal je bij SLA alleen maar salades, sappen, soepen en snacks die zo lekker zijn, dat je vergeet dat het ook nog gruwelijk gezond is. Met vijf vestigingen in Amsterdam is er altijd wel een SLA in de buurt. De raw choco, chia & kokostaart is een aanrader!

Er wordt al genoeg moeilijk gedaan over eten.We just eat.

foto 4 (1) foto 3 (3) foto 2 (5) foto 1 (5)

 

Sugarless

Clean eating staat bij Sugarless hoog op de menukaart. Gezond en biologisch eten voor iedereen in een huiselijke, gezellige sfeer is wat Jennifer met haar luchroom voor ogen had. Maar dan ook echt voor iedereen. Naast suikervrij genieten, kun je hier ook terecht als je gluten mijdt, vegetarisch wilt eten of gaat voor vegan. Deze healthy hotspot mag je niet missen wanneer je een bezoekje aan Amsterdam brengt.

Gezond, verantwoord, en niet minder belangrijk: erg lekker!

Jennifer maakt alles zelf en probeert graag nieuwe dingen uit. Een vrouw die lekkere recepten Paleo-proof maakt, wat wil je nog meer? Sugarless is te vinden aan de Bilderdijkstraat in Amsterdam.

 

inside-sugarless-7 inside-sugarless-11 foto 1 (6) foto 2 (6)

 

 

 

 

 

 

 

Friska

Friska vind je in de Foodhallen van Amsterdam. In deze voormalige tramremise is sinds najaar 2014 een indoor food market toegevoegd. Met zo;n 25 restaurants is Friska een absolute healthy hotspot. Friska is een product van Julie Cook en Manon van Essen. Betaalbare, biologische en gezonde takeaway was hun doel. De glutenvrije quinoa sushi is in ieder geval een goede start!

Enjoy healthy takeaway!

foto (12) foto 2 (7) foto 3 (4) foto 1 (7)

 


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This