Het Veerkwartier in Haarlem

Het Veerkwartier in Haarlem

Mirjam Blanken

9 maart 2016


Het Veerkwartier in Haarlem

Het Veerkwartier in Haarlem is weer eens wat anders. Zoals ze zelf benadrukken is iedereen hier welkom, van advocaat tot vliegtuigspotter, van makelaar tot kunstenaar, van hipster tot boekenwurm en van wereldreiziger tot ondernemer. En ook kinderen zijn hier van harte welkom. Niets moet, alles mag.

Het Veerkwartier in Haarlem

Het Veerkwartier is gebouwd van oude zeecontainers, een houten hut, tweedehands materialen en een kas.

Het Veerkwartier is een hotspot in de natuur, door de natuur en voor de natuur. Het is een plek waar het vooral draait om het buiten zijn. Dit valt direct op door de ligging. Het is namelijk gelegen aan de Veerplas en ligt dus midden in een mooi rustig stukje natuur, maar toch ligt het prima op fietsafstand van het centrum. Je kunt hier heerlijk een dagje tot rust komen en eventuele kids kunnen zich hier prima een hele dag vermaken. In de zomer lekker spelen in het zand en in de winter lekker kleuren bij de kachel.

Het Veerkwartier in Haarlem

Ook kinderen zijn van harte welkom. In de zomer kunnen ze lekker spelen in het zand bij de Veerplas en in de winter kunnen ze kleuren bij de kachel.

Duurzaamheid

Daarnaast is Het Veerkwartier altijd in ontwikkeling en staat duurzaamheid centraal. Dit kenmerkt zich door het feit dat Het Veerkwartier is gebouwd van oude zeecontainers, een houten hut, tweedehands materialen en een kas. Iedere keer als je hier komt is het er steeds weer een beetje anders. Maar dit komt niet alleen door de inrichting, maar ook door de veranderingen van de seizoenen. Het Veerkwartier is namelijk het hele jaar open, dus in de zomer kun je er eindeloos genieten van de zon, zwemmen in de Veerplas en smikkelen van een ijsje, maar in de winter kun je er juist lekker knus binnen zitten, genieten van het uitzicht bij een warm vuurtje en is het er tevens heerlijk vertoeven.

Het Veerkwartier in Haarlem

Het Veerkwartier is het hele jaar door geopend.

Verrassende en smaakvolle gerechten

Naast een gezellig dagje tot rust komen en genieten van de natuur kun je ook voor een lekker hapje eten een drankje prima bij Het Veerkwartier terecht. Op de kaart vind je redelijk eenvoudige, maar toch verrassende en smaakvolle gerechten, hapjes, sapjes en andere lekkernijen. Voor zowel lunch, als borrel als avondeten heb je de keuze uit voldoende gezonde en verantwoorde mogelijkheden, want tevens voor het eten is nagedacht over de duurzaamheid.

Het Veerkwartier in Haarlem

De ingrediënten zijn zoveel mogelijk biologisch, lokaal en/of seizoensgebonden.

Dus wil je eens wat anders dan een drukbezochte hotspot midden in de stad en ben je opzoek naar een rustige maar toch levendige plek? Dan zit je bij Het Veerkwartier helemaal goed!

Enjoy!

Wat is jouw favoriete hotspot in Haarlem? Laat het ons weten in de comments!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This