Hotspot Native in Haarlem

hotspot Native in Haarlem

Mirjam Blanken

2 maart 2016


Hotspot Native in Haarlem

Het is altijd leuk als er een nieuwe koffie hotspot word geopend in my hometown Haarlem. Als ik bij Native binnen loop dan word ik meteen heel blij. Het is altijd heel fijn om te zien als de eigenaren het wat betreft de styling helemaal begrijpen. Kom binnen bij hotspot Native in Haarlem!

Hotspot Native in Haarlem

Met een eigentijds logo ontworpen door een goede vriend, een combinatie van natuurlijke warme materialen en vintage meubelen voel je je meteen thuis bij Native. Ze hebben het buiten naar binnen gehaald met mooie grote planten, waardoor er een warme en huiselijke sfeer ontstaat.

Hotspot Native in Haarlem

Bij Native is veel gedacht aan duurzaamheid, er wordt gerecycled en de leveranciers waar mee wordt samen gewerkt zijn zorgvuldig uitgekozen op hun duurzame en biologische producten.

hotspot Native in Haarlem

Opvallend op het menu zijn de Argentijnse empanadas, deze inspiratie is ontstaan op een reis door Zuid-Amerika waaronder Chili en Argentinië zijn bezocht waar dit heerlijke pasteitje veel word gegeten. Door mijn Chileense afkomst en opgeroeid met een emapanda traditie, moest ik dit pasteitje natuurlijk meteen proeven. Gemaakt door Baires empanadas Argentinas met zorgvuldig gekozen producten kan ik oprecht zeggen dat de empanadas heerlijk zijn.

hotspot Native in Haarlem

De healthy treats&sweets van Sharp Sharp zijn plantaardig en gemaakt van biologische en verantwoorde ingrediënten.

Hotspot Native in Haarlem

Liefhebbers van koffie kunnen genieten van een goede bak koffie van White Label Coffee. De bonbons bij Native zijn handgemaakt en speciaal voor Native. Liever geen koffie? Probeer dan de biologische sappen of geniet van de verschillende verse soorten thee.

Hotspot Native in Haarlem

Leuk detail is de prachtige ontworpen koffie machine met invloeden van het Native Logo en de Je krijgt je persoonlijke koffiestempel kaart die je in het stempelkaart bakje kan achter laten.

Native ligt midden in het centrum in de superleuke wijk De vijfhoek en ik kan niet wachten op het mooie weer want ze hebben ook een terrasje!

Native
Breestraat 23 zwart
2011 ZX
Haarlem

Wat is jouw favoriete hotspot? Laat het ons weten in de comments!


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This