Quandoo: ontdek nieuwe restaurants en reserveer direct online

Friday Favorites #3

Mirjam Blanken

22 juni 2016


Quandoo: ontdek nieuwe restaurants en reserveer direct online

Oh, how I love good food! En zeker als ik op pad ben of zoals afgelopen week een nachtje in Rotterdam verblijf vind ik het heerlijk om nieuwe restaurantjes te ontdekken. Meestal duik ik vooraf het wereld wijde web op om te speuren naar de leukste hotspots of nieuwste plekjes. Behoorlijk tijdrovend en zo nu en dan ook weinig succesvol. Zeker in een grote stad als Rotterdam met flink wat aanbod. Bovendien is het vaak ook even zoeken naar de locatie van het betreffende restaurant. Want om nu de hele stad door te racen is ook niet echt handig. Nee, dan liever een locatie wat dichterbij.

Quandoo: ontdek nieuwe restaurants en reserveer direct online

Ik ga vaak naar de website of Facebookpagina van het betreffende restaurant, maar ze hebben niet allemaal een handig reserveringssysteem (of helemaal niet). Bovendien wil ik ook graag weten wat mijn voorgangers van het restaurant vinden.

En toen was daar Quandoo…

Het online reserveringsplatform Quandoo snapt dit allemaal. Online een vliegreis of hotel boeken en online shoppen voor een nieuwe outfit of koffiezetapparaat is inmiddels heel normaal. Maar een tafeltje reserveren bij een restaurant? Dat doen wij niet zo snel.

Online een restaurant reserveren is klantvriendelijk. Zo kun je reserveren wanneer het jou uitkomt. Op deze manier heb je meteen een bevestiging en hoef je niet te wachten op antwoord op jouw reserveringsaanvraag via mail. Mijn ervaring is zelfs dat restaurants vaak telefonisch slecht bereikbaar zijn en op mail niet altijd (op tijd) antwoorden.

Online reserveren is gastvrij!

Online reserveren is dus hartstikke gastvrij. Je hoeft immers niet te wachten tot het restaurant van jouw keuze open is of jouw reserveringsaanvraag bevestigd wordt. Easy peasy! Daar houd ik wel van.

Naast dit easy peasy reserveringssysteem kun je op de website van Quandoo ook reviews lezen over het restaurant, welke gerechten de chef aanbeveelt, spieken op de menukaart en zie je meteen hoe je het snelst bij het restaurant van jouw keuze komt. Ook geeft Quandoo opties voor soortgelijke restaurants in de buurt. En wat denk je van handige lijstjes met romantische restaurants in Amsterdam of de top 10 restaurants in Utrecht? En ga je op vakantie? Dan heb ik goed nieuws. Quandoo biedt namelijk een wereldwijde service.

Loyalty programma

Ook leuk! Via Quandoo kun je sparen voor zogenaamde loyaltypunten. Bij elke reservering spaar je punten, die uiteindelijk korting geven. Heb je 1000 punten gespaard? Dan krijg je 10 euro korting op je volgende restaurantbezoek. En om het wat leuker te maken ontvang je nu als welkomstcadeau al 400 punten. En upload je een foto via de app? Dan spaar je nog iets sneller!

Quandoo: ontdek nieuwe restaurants en reserveer direct online

Quandoo app

Met de Quandoo app wordt reserveren nog makkelijker! In juli verblijf ik een lang weekend in Berlijn. Ik ga Quandoo dan zeker even raadplegen. Met 1520 Berlijnse restaurants in de Quandoo app moet dit zeker gaan lukken. Met de filters kun je eenvoudig de wijk aangeven waar je wilt eten. Maar ook welke keuken je zoekt en wat je budget is. Zo heb ik het vegetarische restaurant Rou Vegetarian hoog op mijn lijstje staan.

Ik ben fan! Reserveer jij een restaurant online? Of ga jij nog old school voor een belletje? Ik ben benieuwd naar jullie ervaringen!

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Quandoo.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This