Restaurant Waud in Nijmegen

Restaurant Waud in Nijmegen

Mirjam Blanken

16 maart 2015


Nu dochterlief verhuisd is naar Nijmegen, is de jacht op biologische eettentjes in deze leuke studentenstad van start. Eerder schreef ik al een blog over saladebar Munt. Een absolute aanrader. Ik stel voor: lunch bij Munt, shoppen en diner bij restaurant Waud in Nijmegen.

Setting

Wanneer je binnenstapt bij Waud valt de inrichting meteen op. Een hippe, vintage uitstraling geeft een hoog gehalte aan gezelligheid. De geruite handdoekjes op tafel maken dit helemaal af. Tel daar het hartelijke ontvangst van Pieter bij op en je voelt je meteen thuis.

Menukaart

Klein, groter of grootst? Bij Waud denken ze mee. Waud serveert kleinere en grotere gerechten die je dus ook kunt combineren of delen. No more foodwaste. Het biologische vlees en de verse groenten wordt lokaal geleverd. De sauzen, het brood, bitterballen en de friet, de pesto en tapenade, de mayonaise…allemaal huisgemaakt.

De pure chocoladetaart valt in de categorie verrukkelijk dessert en moet je gewoon gegeten hebben. Boordevol suiker, maar ik stop deze taart in het vakje 20% genieten van een zonde. Eigenaar Wouter heeft met een achtergrond als banketbakker een heerlijke toetjeskaart gemaakt. Er wordt zelfs gedacht aan de glutenvrije en lactosevrije mensen onder ons. Fijn!

Waud is overigens goed betaalbaar. Mede door de keus in portie grootte kun je hier voor een fijne prijs heerlijk en verantwoord genieten van een bord goed eten.

Bezoekje brengen aan Waud?

Waud is een absolute hotspot in Nijmegen. De ongedwongen sfeer, de vriendelijke en spontane bediening, het heerlijke & biologische eten, de liefde voor goed eten, de prijs, de setting, … Bij Waud moet je gewoon geweest zijn.

Restaurant Waud
van ’t Santstraat 137
6523 BD, Nijmegen
(024) 344 20 07


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This