Saladebar Munt in Nijmegen

Saladebar Munt in Nijmegen

Mirjam Blanken

28 december 2014


Saladebar Munt in Nijmegen

[metaslider id=4346]

 

Maaike Roelofs en Laura Hendriks zijn met recht chicks on a mission. Met hun saladebar Munt in Nijmegen helpen ze de Nederlandse bevolking weer een stapje verder naar een healthy lifestyle.

Vol enthousiasme en passie vertellen beide dames over ‘hun kindje’. In de korte tijd dat Munt geopend is, hebben ze het al ver geschopt. Alles is homemade en zoveel mogelijk biologisch en lokaal. Zo werken deze dames samen met de biologische slager De Groene Weg in Nijmegen.

What’s for dinner?

Maaltijdsalades, een soepje uit het seizoen of een gezond sapje? Of wat denk je van een stukje verantwoorde brownie of worteltaart? Ik heb samen met dochterlief genoten van een heerlijke cappuccino met amandelmelk.

Voor mij als foodie een verademing om alles te kunnen kiezen van de kaart en niet te hoeven puzzelen naar de ingrediënten. What you see is what you get, heerlijk! Ook mensen met dieetwensen zoals vegan, lactosevrij en glutenvrij kunnen hier hun hart ophalen. Laat het even weten en de dames regelen het voor je.

Nog een voordeel: de sappen, salades en soepen kun je ook gewoon meenemen. Al moet ik eerlijk zeggen dat Munt wel heel uitnodigend is om te vertoeven. Maar aangezien wij er al vroeg waren, heb ik een boerenkoolsalade met vegaspekjes to go besteld.

Wat een genot tussen al het klussen om dochterlief op kamers te krijgen 😉 Zoete aardappel, rode uit, pompoen, noten, linzen, vega spekjes, dadeldressing…Smullen! Naast de keuze van het menu, kun je bij de saladebar ook je eigen salade samenstellen.

Bezoekje brengen aan Munt

Saladebar Munt
In de Betouwestraat 28
6511 GD Nijmegen
024-6756110

Maandag t/m zaterdag geopend van 11.00 – 20.00 uur

Wat is jouw favoriete hotspot? Let het ons weten in de comments onderaan deze blogpost!


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This