Review: Uit Pauline’s keuken
Meet Pauline Weuring. Deze blonde keukenprinses draait al wat jaartjes mee in de wereld van foodbloggers. Inmiddels deelt ze al weer 5 jaar lang haar foodinspiratie met ons op haar blog. Eerder schreef ze al samen met Kris Verburgh Het Voedselzandloper kookboek. Dit avontuur smaakte naar meer en dit keer schreef Pauline een kookboek dat haar levensmotto ‘Live, love, eat!” uitademt. Hierbij de review Uit Pauline’s keuken.
Live, Love, Eat!
Het kookboek
Ik volg Pauline al een tijd op Instagram (aanrader!) en de lay-out van haar kookboek is dus lekker herkenbaar en typisch ‘uit Pauline’s keuken’.
Het boek bevat naast fijne recepten ook foodweetjes en fijne tips & trics. Zo geeft ze in een inkijkje in haar voorraadkast en vind je een handige lijst met seizoensgroenten achterin het boek zodat ook jij met de seizoenen mee kunt eten.
Soms moet je gewoon even zondigen. En als je dat doet, doe het dan meteen goed.
Pauline gelooft in balans. Noem het de 80-20 regel, in ieder geval staan er in dit kookboek recepten die absoluut onder de noemer guilty pleasures vallen. Zo komt het dat je naast een recept voor skinny chocomousse ook een recept tegenkomt voor oreo-macadamiafudge. Mijn favoriete guilty pleasure? De appelplaatcake!
De variatie in de maaltijden maakt dit een kookboek wat je erbij pakt als je wat inspiratie in de keuken nodig hebt. Niets ingewikkelds, je kunt met een handvol ingrediënten een lekkere maaltijd op tafel zetten. Een aanwinst voor je boekplank!
Winactie (gesloten)
Ik mag een van jullie blij maken met dit kookboek. Wat moet je doen? Simpel! Laat onderaan deze blogpost een reactie achter. Zaterdag 2 mei maak ik de winnaar bekend. Succes!
Kun je niet wachten? Je kunt het kookboek hier kopen voor 19,95 euro.
Johanna is de winnares van het boek. Zij heeft inmiddels bericht ontvangen.
Liefs Mirjam