Review: Zuurdesembrood van Martin Johansson

Mirjam Blanken

29 januari 2014


Review: Zuurdesembrood

Beginnende broodbakker

Een fijn boek voor de beginnende zuurdesem broodbakker (zoals ik). Naast uitgebreide uitleg en informatie over zuurdesem staan er ook nog eens 23 recepten in. Zuurdesembrood is erg gezond en makkelijk verteerbaar. De broden in dit boek bak je uiteraard met zuurdesem in plaats van gist, meel, wat zout en water. In sommige broden worden noten, zaden en pitten toegevoegd. Vergelijk dit lijstje maar eens met een supermarktbrood, ik zeg hoppa de keuken in en zelf brood bakken. Doen jullie mee?



Liefs Mirjam

Volg jij eatpurelove al op social media?


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This