Dat is heerlijk! – de webwinkel voor duurzame en eerlijke producten


Dat is heerlijk! – de webwinkel voor duurzame en eerlijke producten

Stoer, kleurrijk, eerlijk, recycling, vintage, hout, ijzer…zomaar wat woorden die precies weergeven waar Dat is heerlijk voor staat. Deze webwinkel is gevuld met unieke accessoires voor huis, tuin en keuken. Gerecyclede hanglampen, bamboe snijplanken, scrapwood wijnkratten en stoere krukjes met een zitting van gerecyclede autobanden.  Deze webwinkel is een absolute digitale hotspot.

10322764_366702806788082_3385184428865807911_n

 

 

 

 

 

Eigen ontwerp & vintage

De eigenaresse van Dat is heerlijk is Marije Nieuwstraten. Haar liefde voor kleur en fairtrade producten komt goed naar voren in haar eigen ontwerpen. Wat denk je van deze leuke krukjes? De zitting is gemaakt van een jute Indiase theezakken. Regelmatig verschijnen er ook vintage spulletjes op de website. Dit blauwe ijzeren rijstvat van Otentic bijvoorbeeld.

foto 1 (1)     1623349_367608176697545_2117211521921531630_n

Showroom & lifestylemarkt

Regelmatig is Dat is heerlijk te vinden op leuke markten zoals de Swanmarket en de Feelgoodmarket. Fijn, want naast de heerlijke sfeer op deze markten is het ook leuk om de persoon achter Dat is heerlijk te ontmoeten en de spulletjes in real life te zien en aan te raken. De showroom In Oude-Tonge is op dinsdag en donderdag geopend. Liever op een andere dag? Geen probleem, de showroom is ook op afspraak geopend.

foto 2foto 1

Winactie

Samen met Dat is heerlijk heb ik een leuke winactie op touw gezet. Je kunt een gaaf sloophouten dienblad winnen ter waarde van 24,95! Wat moet je doen? Like allereerst de facebookpagina van Dat is heerlijk en Eat.Pure.Love. Deel vervolgens in een berichtje onder deze blog wat jij zou serveren op dit scrapwood dienblad. Woensdag 29 oktober maak ik de winnaar bekend. Succes!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


10 reacties

 • Susanne schreef:

  Ik zou heerlijke sapjes serveren op dit dienblad of een lekker ontbijtje op bed voor mijn lief 🙂

 • Sanne verspeek schreef:

  Wauw! Wat een geweldige spullen en wat een prachtig dienblad! Ik ga binnenkort eindelijk op mezelf (samen) wonen en dit dienblad past helemaal bij de robuuste en natuurlijke stijl waar ik van houd! Ik zie mezelf al gezellig met manlief op mijn nieuwe bank met dit dienblad op tafel met een bio rood wijntje, zelfgemaakt desembrood en zelfgemaakte humus en pesto!

 • Welmoed Woudstra schreef:

  Dit prachtige dienblad zou ik gebruiken om 2 verse kopjes koffie en 2 home made healthy brownies mee te nemen naar mijn balkon! Samen met een vriendin genieten van het zonnetje en het lekkers! Less is more!

 • carolinedudink schreef:

  Ik zou er mijn salade op reserveren op een bordje…
  salade
  makreel
  manga
  walnoten
  met olijflolie

  plus heerlijk glas rood wijn en dit mee op mijn terras genietend van de herstzon

 • Karin schreef:

  Wat een leuk dienblad!
  Ik zou er lekkere zelfgemaakte warme chocolademelk en zelfgemaakte koekjes of taart mee serveren.

 • Ellen schreef:

  Een dienblad waarop eerlijk puur eten waar ik van hou op te serveren ! 🙂

 • Tamara schreef:

  Ow wat zou ik deze graag willen winnen 🙂 zit nu 4 weken ( gisteren geopereerd) thuis en kan m’n armen niet goed bewegen en zo kan m’n vriend deze dienblad lekker naast me neerzetten als ik wat nodig heb hoe leuk is dat om hier tegenaan te kijken ..!

  Liefs tamara

 • margaret bosman schreef:

  Heerlijk kopjes thee met lekkere hapjes…..delen met mijn lieve vriendinnen

 • Marjolijn schreef:

  Wat een prachtig dienblad dat echt precies in ons huisje past! Ik zou mijn lieve vriendje ‘s ochtends zijn koffie op bed serveren en dat vergezellen met twee heuse havermoutmuffins. Want gezond eten is niet echt zijn ding, maar verpakt in een muffin geniet hij met volle teugen! En ik dus ook:-)

 • Inge schreef:

  Niks, want anders zie je niet hoe mooi hij is! (En overigens past hij goed bij onze tafel, die is ook van sloophout)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *