Lovechock + winactie


Lovechock + winactie

Lovechock-NL-960x330

Spread the love

Met Valentijnsdag in aantocht helpt Lovechock je om lieve complimentjes en berichtjes te sturen mensen die je belangrijk vindt. Je beste vriendin waar je lief en leed mee deelt, een fijne collega die zo goed kan luisteren, je hardloopmaatje die je tot het uiterste weet te pushen of (uit ervaring sprekend) degene die zijn warme voeten met je deelt ‘s avonds in bed.

Kortom, de mensen die je leven net iets leuker, gezelliger en fijner maken. In de drukte van alledag vergeten we nogal eens om te vertellen aan deze mensen hoe waardevol ze zijn. Lovechock wil inspireren om deze boodschap wat vaker te delen. Speciaal hiervoor ontwikkelde Lovechock ook een Loveletter app. Liever een echte brief sturen? Speciaal hiervoor stopte Lovechock prachtig geïllustreerde briefjes met mooie teksten in hun nieuwste repen.

foto 2 (4) foto 1 (3)

Behind the scenes: Lovechock

Lovechock heeft passie voor mens en moeder aarde. Alle ingredienten zijn 100% biologisch gecertificeerd en krijgen de boeren een eerlijke prijs voor hun producten. De repen worden met liefde handgemaakt in sociale werkplaatsen. De verpakkingen van Lovechock zijn naast kleurrijk duurzaam geproduceerd en de folie is biologisch afbreekbaar, waardoor het zo de groentebak in kan. Inmiddels zijn er 7 smaken en introduceerde Lovechocks de Lovechock Rocks: fruit, noten, superfoods omhuld met rauwe chocolade.

De cacaobonen worden in dit hele proces niet gebrand. Hetgeen betekent dat de chocolade van Lovechock in de categorie ‘raw chocolate’ valt. En daar worden we blij van. Deze cacao is een bron van flavonoïden, tryptofaan & fenyletylamine. In het Nederlands: Lovechock is stressverlagend en geeft een blij gevoel. Bovendien is Lovechock vrij van melk, soja en gluten en wordt het gezoet met kokosbloesemnectar.

Nieuwe smaak van Lovechock: pecan/maca

foto 1Smaak nummer 7 van Lovechock staat bol van de liefdesstofjes. Naast de fijne stofjes in de rauwe chocolade, bevat deze reep ook het potentieverhogende maca. Volgens de natives van het Andes gebergte (waaronder de Inca’s) is het plantje maca een geschenk van de vruchtbaarheidsgoden. Zij gebruiken maca sinds mensheugenis om hun liefdesleven een natuurlijke boost te geven.

Maca is een krachtig plantje dat op grote hoogten groeit. Het bevat extreem veel voedingsstoffen, waaronder arganine wat voor zowel mannen als vrouwen libidoverhogend werkt.

Love is … a note in your lunchbox

Winactie (gesloten)

Ik mag drie pakketjes Lovechock verloten onder de volgers van Eat.Pure.Love. Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder in een reactie weten aan wie jij je loveletter zou schrijven en waarom. De winnaars maak ik woensdag 11 februari bekend. Zo heb je de reepjes voor Valentijnsdag in huis.

De winnaars zijn inmiddels bekend. Susanne, Chantal en Brigitte hebben inmiddels een mail ontvangen. Dames, gefeliciteerd! Fijne Valentijnsdag allemaal.

Succes!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


20 reacties

 • Kim Bakker schreef:

  aan mijn lieve moeder. Ze is ziek, kan wel heel lap tekst opschrijven wat ze allemaal heeft, maar wat telt is dat ik ontzettend van haar hou en haar dit gun. love you mams xx

 • Berdien schreef:

  Cute! Ik doe graag mee.
  De loveletter zou ik aan mijn omaatje schrijven! Ook zij verdient wel wat liefde, juist op Valentijnsdag! <3

 • Lana schreef:

  Ik zou de brief schrijven aan mijn vriend! We hebben een moeilijk jaar achter de rug en hij is er altijd voor me geweest! Dit jaar alweer 6jaar samen 🙂

 • tamar jeroshalmi schreef:

  Aan mijn allerliefste vriendje, Cevdet!

 • Welmoed Woudstrs schreef:

  De love shock en brief zou ik aan mijn moeder willen sturen! Het feit dat ze altijd voor mij klaarstaat, wij alles met elkaar kunnen delen en ze het beste wil voor ander verdient liefde en een mooie boodschap. Het mag vaker gezegd worden dat ze een mooi mens is!

 • hanneke schreef:

  Ik zou de brief naar onze dochter sturen van 8 ze eet zonder suiker tegen hoofdpijn. Deze chocolade is een ware traktatie..

 • erika schreef:

  Ik zou de reep graag aan mn man remon willen geven. We gaan er na mn zwangerschap weer voor om goed te eten. Dit chocolaatje is een feestje om te nemen!!

 • Annemarie van Doorn schreef:

  Voor mijn lieve man; Berthil.

 • Karin schreef:

  Aan mijn moeder, omdat ze altijd een fantastische moeder en vriendin voor me is geweest.
  Helaas kan ik haar niet echt een brief met lekkere chocolade sturen, ze is bijna 5 jaar geleden overleden…

 • Brigitte schreef:

  Dit heerlijke Lovechock pakket zou ik graag aan mijn moeder willen geven, omdat we hier samen zo heerlijk van konden genieten, maar sinds november j.l. kan het niet meer.
  Is het egoïstisch om het dan aan mij zelf cadeau te doen, om weer even mijn ogen dicht te doen en haar Mmm te horen zeggen?

 • ellen schreef:

  Ik gun mezelf die chocolade zo. Voel me de laatste tijd helemaal niet lekker in mijn vel.Loop bij de MDL arts en moet eind van de maand écht een darmonderzoek. Heb het uit angst al 2 keer afgeketst. Als ik weet,dat er nu een “troostreep” op me ligt te wachten,valt het mssn wel mee….
  1 Mei sta ik op straat (ivm. veranderingen in de thuiszorg ) en wil de brief ook aan mezelf sturen.Want iemand anders doet het toch niet.Denk zelden aan mezelf , maar nu een keertje wel .
  In de brief aan mezelf zou zoiets staan als ,” kom op ,ik kan het ,schouders er onder , ik ben meer waard, schijt hebben aan wat een ander zegt en denkt , ik weet hoe het zit ,geen zorgen voor morgen, hou van een ander maar ook van mezelf ……

 • jacqueline schreef:

  Ik zou dit heerlijke pakketje geven aan mijn lieve mama. Zij wordt op 14 februari 65 jaar, wat natuurlijk al reden is voor een chocofeestje! Daarnaast is mijn broertje op dit moment in het buitenland op stage en is mijn lieve vader 3 jaar geleden overleden. We vieren het met zijn tweeën, ik heb een hele verrassingsdag voor haar geregeld! Dit zou een mooie aanvulling zijn…

 • Ilse schreef:

  Aan mijn lieve vriendje! Die geen commentaar heeft op mijn voorkeur voor gezonde voeding, het zelfs begon te waarderen en hierdoor inmiddels zelf 16kg is afgevallen. Hij verdient dus wel wat “gezonde” chocolade!

 • chantal schreef:

  Ik zou de lovechock graag aan mijn beste vriendinnetje cadeau geven om haar ervan te overtuigen dat chocola ook in een gezondere variant erg lekker kan zijn…en dat libidoverhogende goedje? Ze willen graag een tweede kindje dus als dat geen romantische Valentijnsdag wordt 😉

 • Susanne schreef:

  Ik zou de loveletter aan mijn vriend geven. We zijn nl 8 maart 12,5jaar bij elkaar, 2 kinderen rijker, samen gelukkig en sinds een tijd ook samen bezig met bewust en gezond eten.

 • Conny schreef:

  De loveletter wil ik schrijven aan mijn lieve vriend. 16 jaar geleden hebben wij elkaar op Valentijnsdag ontmoet. Op deze Valentijnsdag wil ik graag een chocoladereep van lovechock met hem delen.❤️

 • Biancaatje schreef:

  Aan mijn lief Brenda natuurlijk! Mijn lief, mijn maatje, mijn steun, mijn stimulans, mijn…. alles!

 • Zunette schreef:

  aan mijn zusje!! Wat er ook mis loopt weet ik dat ik haar altijd kan bellen en ze staat gelijk klaar om mij te helpen!!

 • ElineW schreef:

  Oh spannend! En lekker! Ik heb laatst een stukje pecan/maca mogen proeven bij een vriendin en dat is écht mijn favoriete lovechock!! Dus als ik hem win, ga ik zeker mijn loveletter met haar delen (en natuurlijk ook de choco!)

 • teha schreef:

  ..aan mijn man die altijd voor me klaarstond in het hele jaar 2014 toen ik een zware depressie had!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *