Vitaminstore – De moderne healthspecialist + winactie


Vitaminstore – De moderne healthspecialist + winactie

Wat krijg je als je een commercieel brein mixt met een orthomoleculair deskundige? Je voelt hem al aankomen: Vitaminstore! Ontmoet het gouden duo achter Vitaminstore. Drs. Alain Vermeulen en Koert Otten. Deze vitaminenfanaten openden samen de eerste Vitaminstore in Amsterdam. Gezond en vitaal ouder worden hebben zij hoog in het vaandel staan.

Magazine

Voor het magazine van Vitaminstore schreef ik een artikel over Dr. Hauschka. Je kunt mijn verhaal over natuurlijke huidverzorging vinden in de voorjaarseditie van het Vitaminmagazine. Je krijgt het magazine gratis bij je bestelling, maar ze zijn ook verkrijgbaar in de winkels.

foto 2 (2) foto 1 (2)

Beauty, Health, Sports & Food

Met 28 vestigingen, meerdere juicebars, een breed assortiment, waaronder inmiddels ook het eigen merk, is Vitaminstore the place to be. De medewerkers hebben flink wat kennis in huis en zetten in op gezondheid in de breedste zin van het woord. Of je nu wilt afvallen, je sportprestaties wilt verbeteren, op zoek bent naar verantwoorde tussendoortjes of je gezondheid wilt aanpakken. Je krijgt altijd een persoonlijk advies, afgestemd op jouw leefwijze en voorkeuren.

Keep your food, skin & thoughts clean.

Uiteraard mag een webshop niet ontbreken. Hier vind je veel informatie over de producten, aangevuld met reviews en vragen van klanten. Het antwoord op vragen wordt overigens snel gegeven, heel fijn! Gaat dit je nog niet snel genoeg? Dan is er altijd de chatfunctie. Jouw bestelling wordt binnen 24 uur verstuurd en heel fijn: tot 55 euro betaal je slechts 1,45 euro verzendkosten. Hierboven is verzenden gratis.

Winactie

Vitaminstore wil graag meer mensen kennis laten maken met hun uitgebreide assortiment.
Ik mag een pakket ter waarde van ruim 85 euro verloten! 

Wat zit er allemaal in het pakket?
een waardebon t.w.v. 25 euro
een Vitaminstore dopper
een literverpakking Vita Coco
twee coupons voor een tweede smoothie halve prijs
een Vitaminstore bidon
Weleda skin food huidcrème
Madara – daily defence crème
Vitamin Beauty Huid Haar Nagel

Om dit fantastische pakket te winnen moet je natuurlijk wel iets doen. Like de facebookpagina van Vitaminstore en Eat.Pure.Love. Deel deze winactie ook op je social media. Via facebook gaat dit heel eenvoudig, maar via Instagram en Twitter is Eat.Pure.Love ook actief.

Laat vervolgens hieronder een reactie achter, zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.

Donderdag 9 april maak ik de winnaar bekend. Nathalie is de winnares van het Vitaminstore pakket. Zij heeft inmiddels bericht ontvangen en krijgt het pakket z.s.m. toegestuurd.

Succes!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTube | Bloglovin’


123 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *