let's work together

and let's sparkle together!

Green is my middle name

Eat.Pure.Love is een persoonlijk online magazine met een maandelijkse oplage van 110.000+ unieke bezoekers. Op Eat.Pure.Love staat groen en gezond leven in de breedste zin van het woord centraal. Niet voor niets is mijn motto: Live a happy, healthy & green lifestyle! Deze holistische leefstijl is een combinatie van gezonde voeding, sport en bewegen, yoga en mindfulness, reizen en een flinke dosis fun. Daarnaast ben ik nogal een ‘groene muts’ en word ik erg enthousiast van duurzame ontwikkelingen en startups.

What i do

Dagelijks komt er een artikel online variërend van een lekker plantaardig recept, een inspirerend artikel over mindfulness of gezondheid tot informatieve artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Daarnaast deel ik graag mijn reisverhalen en toffe plekjes op deze wereld. Ik ben dan ook veel op pad en fotograferen is inmiddels meer dan een hobby.

Liefs Mirjam

Samenwerken? Ja leuk!

Een recept ontwikkelen? Jouw product in the picture zetten? Een inspirerend (reis)verhaal schrijven of een video maken? Een hotspot of restaurant reviewen? Ik denk met je mee! Stuur gerust een mailtje met al je vragen en opmerkingen naar mirjam@eatpurelove.nl Ik duik graag in de verschillende mogelijkheden en aangezien ik al wat jaartjes meedraai in de online influencer wereld, ben ik inmiddels mijn eigen expert in het uitdenken en opzetten van campagnes.

eatpurelove op social media

Facebook 17.000
Instagram 14.500
Pinterest 4.500
Twitter 1.320

Let’s connect!

I’m into spiritual shit. crystals. sage. good vibes. energy.

Pin It on Pinterest