Save the date! Ontdek je sport op het AH Sportfestijn + win kaarten

Save the date! Ontdek je sport op het AH Sportfestijn + win kaarten

Mirjam Blanken

27 augustus 2017


Save the date! Ontdek je sport op het AH Sportfestijn + win kaarten

Ooit al eens willen suppen, kruisboogschieten, boksen of zelfs zweefvliegen? In het weekend van 9 en 10 september organiseren Albert Heijn en NOC*NSF het eerste AH sportfestijn in het Haagse Zuiderpark. Op het grootste sportpretpark van Nederland is er plezier en inspiratie voor jong en oud. Naast een enorme diversiteit in sportactiviteiten valt er ook veel te ontdekken op het gebied van gezond eten. En hoe leuk is dit? Deze week maak je kans op gratis kaarten!
Save the date! Ontdek je sport op het AH Sportfestijn + win kaarten

Het grootste sportpretpark van Nederland

Albert Heijn en NOC*NSF willen een actievere levensstijl voor heel Nederland toegankelijk maken, door de drempel tot sport en beweging te verlagen. Met meer dan 50 sportbonden en activiteiten is er op het AH Sportfestijn voor iedereen een sport die bij hem of haar past. Naast judo, tennis of badminton, zijn er ook minder bekende sporten waar bezoekers dat weekend mee kunnen kennismaken. Zoals slacklining, waarbij je op een strak gespannen band probeert te balanceren. Of freerunning op het speciaal ontworpen ‘AH obstacle course’. Professionele sporters en coaches zijn aanwezig voor workshops, demonstraties en meet & greets. Zo kan je een balletje trappen met voetbalster Leonne Stentler, en testen Naomi van As en Ellen Hoog je kennis van sport en food in de Allerhande Quiz. Of misschien is een Buik Billen Bonus workout met Davy meer je ding…?

AH Foodcourt

Iedereen die trek heeft gekregen van al dat sporten, kan terecht op het AH Foodcourt. Verschillende foodtrucks verzamelen zich hier voor de nodige brandstof, zoals de Bouillon Brothers, die verse bouillon voorzien van de lekkerste toppings. Bij de dames van LickM kun je terecht voor een verfrissend, ambachtelijke fruitijsje en in de Allerhande Foodtent draait het allemaal om smoothies, sandwiches en salades. Allerhande chef-koks laten zien hoe je snelle en makkelijke sportgerechten bereidt. Daarnaast zijn er Allerhande sportdiëtisten aanwezig die alle vragen over sport en voeding kunnen beantwoorden. Zo kunnen bezoekers met een persoonlijk samengesteld sportadvies naar huis.

In it to win it?

Voor iedereen die al in de startblokken staat: kaartjes zijn online verkrijgbaar. Een ticket voor volwassenen bedraagt 10 euro. Voor kinderen van 5 t/m 17 is de entreeprijs 5 euro. Kinderen t/m 4 jaar zijn gratis.

Of doe deze week mee aan de winactie! Je maakt namelijk kans op gratis kaarten voor het AH Sportfestijn. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder in een reactie weten met wie jij naar het AH Sportfestijn wilt komen. Don’t be shy, wat mij betreft neem je naast je kids, beste vriendin of man ook je schoonmoeder nog lekker mee.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaars maak ik aanstaande zondag 3 september al bekend. Succes!

Let’s move!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

Afbeelding: Shutterstock

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

9 Reacties

 1. Barbara Huizenga

  Superleuk!!! Ik zou mijn man donovan meenemen en onze kinderen Flinn en Liv. Leuk!!!

  Antwoord
 2. Barbara Huizenga

  Leuk!!! Wij houden wel van een sportief uitje en heel erg van eten… ik zou mijn man donovan meenemen en onze kinderen Flinn en Liv. Gezellig!!

  Antwoord
 3. Shanna

  Jaa heel leuk en dan samen met mijn gezinntje, lekker gezellig en actief qtime!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Shanna,
   Bedankt voor je reactie. Hoeveel personen is jouw gezinnetje?
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 4. Marijke

  Ja gezellig! Ik wil suppen met Fem? En genieten, kletsen, smullen, ontdekken! Tof zaterdagmiddaguitje!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Zo moeder, zo dochter toch? Na het suppen lekker eten 😉 Nog heel even duimen tot zondag…
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 5. Paula

  Ik zou mij oudste zoon Lucas meenemen, een echte sportjongen!!

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This