Fit met Google: workout met Dear Good Morning

Fit met Google

Mirjam Blanken

4 augustus 2016


Fit met Google: workout met Dear Good Morning

Fit met Google! In sportoutfit binnen wandelen bij Google Nederland, yes! Samen met journalisten en andere bloggers test ik Google producten uit die je helpen bij een gezond en fit leven. Onder leiding van Lienke van Dear Good Morning gaan we de uitdaging aan en testen we onze fitheid door middel van Google Fit.

In de gym van Google laten we zien wat we waard zijn. De HIIT workout die Lienke voor ons in petto heeft is een korte intensieve training van vijf oefening achter elkaar. Dit herhalen we vervolgens. Het is even spelen met het horloge maar na de juiste instelling houdt het Google horloge elke beweging goed bij. Zo kan ik zien hoeveel calorieën ik heb verbrand en hoeveel minuten ik bezig ben.

Meer bewegen? Zo doe je dat!

Fit met Google

Als toetje gaan we hardlopen, en dan wel van de trap. Van de eenentwintigste verdieping, naar de vijftiende verdieping. Natuurlijk geef ik alles wat er in zit en check ik naderhand mijn hartslag op mijn horloge. Super handig al die verschillende functionaliteiten van Google Fit.

Lunchen bij Google

Je denkt dan al snel aan hamburgers en cola, toch? Niets is minder waar! We krijgen een geweldige lunch geserveerd inclusief powerfood! Dit was vijftien jaar terug wel anders, maar het roer moest om toen Google zich besefte dat gezond leven alles te maken heeft met hoe je je voelt en dus ook hoe je presteert op de werkvloer. Tegenwoordig serveert Google zijn werknemers voedzaam en goed eten. Google’s chef Jeroen Bouterse deelt zijn visie op eten. Hij vertelt ons dat de juiste brandstoffen en bouwstoffen nodig zijn om hard te werken.

Het is niet de bedoeling dat werknemers na de lunch instorten omdat ze geen goede lunch hebben gehad. Werknemers moeten energie krijgen van het eten wat ze binnenkrijgen. Nieuwe ideeën moeten ontstaan aan de lunchtafel!

Broccoli muffins en Amsterdamse bierbrouwers

Jeroen kiest vooral duurzame en lokale producten uit. Leuk om te horen dat hij samenwerkt met Amsterdamse bierbrouwers en een frisdrankmerk als Dorstlust. Tijdens zijn verhaal staat er een broccoli powerfood muffin voor mijn neus. 1. Deze ziet er heel lekker uit. 2. Ik heb wel honger gekregen na mijn inspanningen in de Google gym. Na het proeven kan ik daar 3. Verrukkelijk! aan toevoegen. Precies de goede smaak en het valt niet zwaar op de maag.

Fit met Google

De sportlunch bestaat verder uit de nodigen eiwitten en goede vetten. Een quinoa salade, een toast met makreel en verse groente met hummus. Een goede lunch na een workout als je het mij vraagt! Toch blijft de powerfood muffin favoriet dus neem ik er nog eentje, vooruit omdat het kan!

Q&A met Dear Good Morning

Google heeft ons op een speelse manier kennis laten maken met de Google producten die je helpen fit te worden én te blijven. We zitten met z’n allen zoveel uren per dag stil, daar kan jij verandering inbrengen mede door dit soort technologieën. De enthousiasme van Lienke van Dear Good Morning tijdens haar workout smaakt naar meer. Waar krijgt deze dame toch zoveel energie van? Dit en meer wil ik graag van haar weten. Binnenkort komt er een Q&A online met deze ochtendfreak!

Fit met Google

Ben jij kampioen zitten?

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This