Online trainen met Model Workout


Ontdek de nieuwe manier van online trainen

Goede voornemens, we hebben ze allemaal. Zelf maak ik altijd een grote to-do-lijst met dingen die ik het jaar wil gaan doen en behalen. Natuurlijk horen mijn sportdoelen daarbij. Waar ik vorig jaar nog een flexibele job had als freelancer, heb ik nu een baan met vaste werktijden. Thuis trainen is daarom ideaal. Maar wie motiveert mij en pusht me tot het uiterste? De lancering van het nieuwe programma GAME YOUR WORKOUT van My Model Workout komt voor mij dus als geroepen. Het jaar 2017 is nog maar net begonnen, maar met goede voornemens kun je het best direct starten en doorpakken. Samen met een enthousiaste groep vrouwen heb ik daarom het nieuwe jaar fanatiek ingeluid en online trainen met Model Workout ontdekt!

Online trainen met Model Workout-4

Heb jij ook een goed voornemen gesteld om fitter te worden in 2017? Ga dan net als mij aan de slag met GAME YOU WORKOUT. Voor mij is het platform en programma ook nieuw maar de workout heeft me wel getriggert. Dagelijks een workout van 5 a 15 minuten moet te doen zijn! Plus je hoeft er niet de deur voor uit! Scroll vooral even door als je kans wilt maken op 3 maanden GRATIS trainen via Model Workout!

Online trainen met Model Workout

Op uitnodiging van My Model Workout heb ik de lancering van het concept GAME YOUR WORKOUT mogen bijwonen. Het is een nieuw concept van online fitness platform Model Workout. Het doel is simpel, snel en toch efficiënt trainen. En willen we dat niet allemaal? Model Workout is opgericht door een team van personal trainers en voedingsdeskundigen. Jeroen Krak is de eigenaar en hij is klaar met alle hypes rondom fitness. Zijn motto is simpel: geniet van het leven. Leer wat goed voor je lichaam is, eet gezond en geniet van jouw trainingen. Samen met zijn team begeleidt hij de deelnemers van het online programma.

Online trainen met Model Workout

Het online trainingsprogramma is overigens niet alleen voor modellen gemaakt zoals de naam misschien doet vermoeden, maar juist voor alle vrouwen in Nederland die fit willen worden.

Hoe werkt GAME YOUR WORKOUT?

In het online trainingsprogramma staat er elke dag een korte workout voor je klaar van 5-15 minuten. Je gaat terug naar de basis met simpele maar efficiënte fitness oefeningen zoals de squat of burpee. Daarnaast is er altijd een coach aanwezig waaraan jij je vragen kan stellen en staat er een overzichtelijk en persoonlijk voedingsschema voor je klaar. Hoe dit precies werkt weet ik nu ook nog niet, maar dit wil ik graag uitproberen want het klinkt mij goed in de oren! Ik ben benieuwd hoe het voedingsschema eruit ziet, hoe ik gecoacht wordt en hoe de trainingen zijn opgebouwd. Stay tuned!

Tijdens de lancering van deze nieuwe workout gaan we ook zelf aan de slag. We trainen met het 24 – 16 – 8 principe. Deze getallen zijn het aantal herhalingen dat je van iedere oefening uitvoert. Je maakt eerst een air-squat, vervolgens de burpee en als laatste de V-up.

24 air-squats, 24 burpees, 24 V-ups
16 air-squats, 16 burees, 16 V-ups
8 air-squats, 8 burpees, 8 V-ups

Online trainen met Model Workout-6

Aangezien ik aan CrossFit doe en de lancering in Mobilis CrossFit Amsterdam plaatsvindt ben ik in mijn element. Een mooie ruimte waar wij ons goed uit konden leven. Na de warming-up was het tijd voor bovenstaande workout. De herhalingen zijn pittig maar zeker te doen.

Beloon jezelf!

Er zit een leuk concept gekoppeld aan het online trainingsprogramma. Je kunt door het doen van trainingen punten verdienen. Met deze punten kun je leuke prijzen winnen van de aangesloten partners. Als je niet traint gaat de volgende trainingen niet open. Een extra motivatie om wel te trainen dus!

Sometimes I grab my own but… well because I squat!

Wie jarig is trakteert!

Ik ben jarig en dus trakteer ik! In samenwerking met My Model Workout verloten we 3x een gratis pro account voor 3 maanden. Zo kun jij ook starten met online trainen! Meedoen is easy peasy.

 1. Laat hieronder in een reactie weten waarom jij graag fitter wilt worden dit jaar en het dus verdient om dit abonnement te winnen.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.
 3. And last but not least: like meteen even de Facebookpagina van Cross My Heart!

De winnaar maken we zondag 22 januari bekend. Succes! De winnaressen zijn: Miranda Brongers, Suzanne Velzel en Karlijn Jansens. Gefeliciteerd dames!

Liefs Martine
www.crossmyheart.nl

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


19 reacties

 • Ilse schreef:

  Het lijkt me eindelijk heel leuk om thuis met een sport programma te beginnen! Omdat het soms gewoon even fijn is als je geen tijd hebt om de deur uit te gaan. Ik zit nu met schooltijden en andere hobby’s en zo , dus het lijkt me heel leuk om te winnen! ‘Fit is not a destination, it’s a way of life’

  • Dorene schreef:

   Hee,

   Wat een zinvolle winactie. Superleuk. Ik ben al een paar keer een aantal kilo’s afgevallen maar het zit er altijd weer aan.
   Gezond eten lukt redelijk maar op de juiste manier sporten vind ik lastiger. Dit zou een enorme boost geven.

 • Miranda schreef:

  Oooo gefeliciteerd!!!!! ? Knuffel!! En suuuuper lief dat jullie zo’n vet gave toffe geweldige leuke winactie weg geven!!! ? Ik zou heel graag mee doen omdat ik door mijn ziekte niet altijd naar de sportschool kan en dan is het heel fijn dat ik een workout thuis kan doen, die ook nog eens niet lang duurt.. zo kan ik wel aan mijn fitter mij werken, zonder de deur uit te hoeven… ik heb een doel voor ogen wat ik nog steeds niet behaald heb en mezelf alleen niet lukt, ik hoop dat ik met deze winactie dichter bij mijn doel/droom kom of het wel behaal.. hoe vet zou dit zijn?? ? Ik wens jullie een suuuper leuke dag toe met heel veel liefde en gezelschap en ik duim dat ik 1 van de gelukkige mag zijn☺ is het al 22 januari? ?

 • Miranda schreef:

  Ojaaa en ik zou hem graag winnen om dichter bij mijn doel te komen, maar ook om beter in mijn vel te komen, meer energie te krijgen en mij gelukkiger te voelen.. ❤

 • Charlotte Clarys schreef:

  Leuke actie en lijkt me handige tool om weer fitter te worden!
  Ik ben enkele maanden geleden bevallen van een zoontje en probeer terug in topshape te geraken maar met een full-time job en een kleintje in huis geraak ik maar zelden in de fitness.. Wandelen heeft me fit gehouden net na de bevalling maar nu het weer het niet altijd toelaat en de dagen zo kort zijn is dat ook even geen optie 🙁
  Een goede, intense en bovenal, motiverende online les van thuis uit kan me dus zeker terug op weg helpen om mijn pre-nataal lichaam terug te winnen én te behouden!

 • Noortje schreef:

  Wat een super leuke actie. Ik zou heel graag willen mee doen aan de won actie, omdat ik me nogmeer in top vorm wil hebben dan dat ik voor mijn zwangerschap was. Mn dochter wordt inmiddels alweer bijna 1 ook. Zelf vind ik het lastig om de motivatie vast te houden en laat dus te snel los. En dan baal ik ook weer van mezelf. En wil het graag maar vind de drepel soms op sommige momenten te hoog. Voor als nog gefeliciteerd met het 1 jarige bestaan.

 • Suzanne Velzel schreef:

  Gefeliciteerd!
  Wat een super mooie actie weer.

  Ik zou heel graag mee willen doen met deze prijs. Ik sport al jaren maar blijf nogal hangen in min vaste routines. Dus afwisseling voor komend jaar; yes please!

 • Merel Apeldoorn schreef:

  Geweldig! Wat een prachtprijs! De handvaten tot een gelukkig gezond leven! Een motivatie om daadwerkelijk te beginnen, en belangrijker het vol te houden! Ik zou met liefde de prijs winnen om mee te doen aan de online workout! <3

 • Karlijn schreef:

  Na een jaartje bouwen met weinig tijd voor mezelf zou ik graag terug in topvorm geraken!! Hulp meer dan welkom? xx Karlijn

 • Linda schreef:

  Ben hard aan het werk om dit jaar topfit rond te lopen. Ben al een eind op weg, alleen de laatste loodjes wegen het zwaarst. 3mnd online incl coaching en voeding zou wellich’t datgene kunnen zijn wat helpt over mijn plateau te komen.

 • Laura schreef:

  Wat leuk! En zo handig om te kunnen sporten vanuit huis. Ik zou dit graag eens uittesten. Na een jaar van ziek zijn en niet sporten is mijn conditie aardig achteruit gegaan en ik zou dat graag weer opbouwen. Omdat ik me altijd ongemakkelijk voel in de sportschool, lijkt een thuistraining me ideaal!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *