ROAD TO FITNESS

Mirjam Blanken

23 juni 2015


ROAD TO FITNESS

Over timing gesproken! Afgelopen week volgde ik via Natura Foundation de cursus Sport & Psyche. Psyche, voeding, beweging, lifestyle, energie en het bioritme werden hier door Leo Pruimboom uitgebreid besproken. Steeds meer sport- en gezondheidsprofessionals maken gebruik van klinische psycho-neuro-immunologie (kPNI) om sportprestaties te verbeteren. Na mijn eerste sportuitdaging van 2015 is het nu tijd voor de volgende! Vandaar dat ik zaterdagochtend op de bus stap met LAPT voor ROAD TO FITNESS.

LAPT

LAPT staat voor Los Angeles Personal Training en is op de eerste plaats een opleidingsinstituut voor personal trainers. Sinds kort is LAPT overgegaan op het Flexmodel en daarom is het vanaf nu voor iedereen mogelijk om personal trainer te worden. LAPT helpt trainers en clubs het maximale uit hun carrière te halen.

Venice Beach Gym

Venice Beach 2012

ROAD TO FITNESS

ROAD TO FITNESS is een inspirerende tour langs verschillende succesvolle fitness- en health experts. Succesvolle fitness- en health experts delen hun verhaal en terwijl je traint op vooraanstaande PT locaties, leer je álles over de nieuwe trends in Personal Training.

Trainen in de Vondelgym met Arie Boomsma, een CrossFit workout van Erwin van Beek in Reebok Crossfit 020 en een rondleiding van Guy van der Reijden in zijn gym 3SIXTY5. Ralph Moorman van De Hormoonfactor geeft een inspirerende workshop over gezondheid en zijn visie daarop.

Kortom, een inspirerende tour voor sportliefhebbers, foodies, personal trainers en fitnessfanaten!

11401100_942149682472512_7975705287207810736_n

Wat houdt de dag precies in?

Om 9 uur verzamelen we bij het Hampshire hotel: Hotel Newport Huizen. Samen met alle deelnemers van ROAD TO FITNESS luister je eerst naar Ralph Moorman, de auteur van De Hormoonfactor.

Na een korte break neemt Guy van der Reijden het stokje over. Hem ken je als personal trainer van bekend Nederland. Hij traint verschillende modellen en atleten in zijn succesvolle 3SIXTY5 gym. Tijdens zijn workshop ‘GOOD TO GREAT’ leer je alles over zijn succes in de fitnessindustrie.

Na deze workshops stappen we in de bus en vervolgen onze reis naar PT studio 3SIXTY5 voor een exclusief kijkje achter de schermen.

Vervolgens vertrekken we richting Reebok Crossfit 020 en daar is Erwin van Beek aan de beurt. Na een interessante presentatie over zijn leven als CrossFit atleet en de geheimen achter het succes van van Reebok CrossFit 020 gaan we aan de slag. Een heuse CrossFit training onder leiding van het team en Erwin van Beek himself.

Eenmaal op adem, vertrekt de bus weer, ditmaal naar de inspirerende Vondelgym. Arie Boomsma leidt ons rond en geeft een presentatie over zijn leven als fitte, inspirerende BN’er met een eigen gym. Een vette Crosstraining wordt opgevolgd door een stoere bokstraining in de enige echte Vondelgym.

Om 16.15 stappen we moe, voldaan en boordevol nieuwe inspiratie in de bus voor de terugreis naar Hotel Newport Huizen.

11165283_923047207716093_7215743510926560362_n

Join us in our ROAD TO FITNESS

Er zijn nog plekken beschikbaar voor deze trip. Aanmelden kan via de website van LAPT. Log eerst even vrijblijvend in en meld je vervolgens aan door in je account LAPT CONVENTION* aan te zetten.

*Kosten
Voor niet-LAPT members geldt een dagtarief van 129 euro (exl. BTW).
De lunch is optioneel bij te boeken voor 15 euro (excl. BTW)

Win een gesigneerd shirt van Arie Boomsma!

Voor de eerste aanmeldingen via Eat.Pure.Love ligt een Reebok shirt klaar, een mannenshirt en een tanktop voor vrouwen, met daarop een handtekening van Arie Boomsma himself!

IMG_1438

Liefs Mirjam

 Volg jij Eat.Pure.Love al op social media? 


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This