Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen

Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen

Mirjam Blanken

6 juni 2016


Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen

Springrolls zijn Vietnamese koude loempia’s die je vult met rauwe groenten en eventueel wat gekookte garnalen, gebakken kip of bacon, surimi sticks of zalm. De springrolls nemen dus geen duik in het frituurvet, wat deze verse loempia’s een stuk gezonder maakt!In onderstaande video laat ik zien hoe je stap voor stap Vietnamese springrolls kunt vouwen.

Stap voor stap Vietnamese springrolls vouwen

De rijstvellen week je eventjes in lauwwarm water en kun je vervolgens vullen. Ik heb in dit recept gekozen voor worteltjes, rode paprika, een rood pepertje, garnalen, glass noodles, basilicum en lente uitjes. Maar je kunt springrolls naar eigen smaak vullen. Wat denk je van vegetarische springrolls gevuld met avocado, rode paprika, wortel, cashewnoten en mango?

Abonneer je ook op het YouTube kanaal van Eat.Pure.Love. Op deze manier ben je altijd als eerste op de hoogte van nieuwe video’s! Zien we jullie daar?

Ga jij deze verse springrolls maken? Laat het dan vooral weten in de comments of show jouw creatie via Instagram, Facebook of Twitter met de hashtag #eatpurelove. Vinden we leuk!


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This