Dit is het perfecte cadeau voor de avontuurlijke reiziger!

Dit is het perfecte cadeau voor de avontuurlijke reiziger!

Mirjam Blanken

19 november 2017


Dit is het perfecte cadeau voor de avontuurlijke reiziger!

Heb je al een licht vorm van cadeaustress te pakken? Als deze persoon in de categorie avontuurlijke reiziger valt, hoef je niet meer verder te zoeken. Dit is namelijk het perfecte cadeau! Speciaal voor de decembermaand komt verrassingsreisorganisatie srprs.me met een extra feestelijke giftcard waarmee je een cadeau en beleving en in één geeft. Wil je een dierbare twijfelaar overhalen om een verrassingstrip te maken? Ben je op zoek naar cadeau voor iemand die je een hele speciale ervaring wil geven? Of wil je die globetrotter verrassen met een uniek reiscadeau? Met de giftcard van srprs.me geef je de voorpret van een avontuur naar een verrassingsbestemming cadeau. Speciaal voor de decembermaand komt de blind break reisorganisatie met een exclusieve feesteditie. Dit jaar geef jij dus geen doorsnee cadeau maar een toffe experience!

Mensen sparen geen producten maar ervaringen!

Dit is het perfecte cadeau voor de avontuurlijke reiziger!

Love to srprs.me

Met deze giftcard, die vanaf 1 december te bestellen is via de website van srprs.me, geef je een verrassing in een verrassing. Want niet alleen de overhandiging is een feest an sich, ook het gegeven bedrag is opnieuw een surprise. Verras je iemand in december met deze giftcard, dan geef je in ieder geval het bedrag dat jij hebt bepaalt en wordt de giftcard via de website van srprs.me mogelijk nog geüpgraded. srprs.me weet met hun giftcard zowel de doorgewinterde als de onervaren reiziger te verrassen. Met deze giftcard sta jij binnen no time op nummer één in de-meest-coole-cadeau-lijstjes.

De voorpret van een nieuw avontuur

Het samenstellen van deze kaart is gemakkelijk en zo gepiept. Je kiest een bedrag, geeft een persoonlijk bericht door die srprs.me er voor je opschrijft en bepaalt na de betaling of de giftcard rechtstreeks naar de ontvanger wordt verstuurd (handig voor als je in het buitenland zit) of naar jouw huisadres zodat je het cadeau zelf kan overhandigen. In het laatste geval heb je jouw perfecte cadeau binnen mum van tijd in huis. No stress dus voor alle last-minute feestshoppers!
Niet gek opkijken als je van zowel die vriendelijke goedheiligman als van de Kerstman een srprs.giftcard krijgt, er zijn namelijk in de afgelopen jaren al ruim 4.000 giftcards besteld waarvan 22% in de feestmaanden. Maar no worries! Je kunt meerdere giftcards besteden aan één srprs.reis. Voor of na de feestdagen jouw broertje verrassen voor zijn verjaardag of die lieve vriendin een hart onder de riem steken? De reguliere srprs.giftcard is het hele jaar door verkrijgbaar. Zo heb je ook na de feestdagen het perfecte cadeau voor iemand die wel in is voor een toffe ervaring.

Life’s a gift!

En nu maar duimen dat Sinterklaas, de Kerstman en Erwin dit artikel lezen!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This