De beste blenders van 2016


De beste blenders van 2016

Begin juni werd ik gevraagd of ik blenders wilde komen testen. Tja, aangezien ik mijn blender echt dagelijks gebruik voelde ik me natuurlijk geroepen om aan te haken. Naast smoothies maak ik ook ijs, soep, notenbodems voor heerlijke cheesecakes, ijskoffie, sauzen en snackrepen in mijn blender. Overigens werd ‘mijn’ Magimix niet getest in deze ronde. En ik moet ook heel eerlijk bekennen dat ik mijn blender niet in zou willen ruilen!

Ik wilde het artikel wel even met jullie delen. Zeker omdat er blenders getest zijn in verschillende prijsklassen. De uitkomst is dan ook best nog verrassend. Het is niet altijd ‘goedkoop is duurkoop!’

De beste blenders van 2016 1

De beste blenders van 2016 1


1 reactie

  • Manon schreef:

    Hoi,

    Ik ontdekte net je blog (was op zoek naar gezonde maar lekkere basis recept voor bananenbrood) en ben erg nieuwsgierig of je ondertussen al een nieuwe top 5 blenders hebt? 2019? Ik vind het zo ontzettend moeilijk er eentje te kiezen? Ik heb een magimix keukenmachine maar voor smoothies is dat niet altijd handig. Mijn eerste vraag: is het nodig daarnaast nog een blender aan te schaffen? Ik wil graag een ritueel maken en veel smoothies aanbeiden aan onze kleine kindjes (zodat ze stiekem toch veel groenten en fruit binnenkrijgen) Zelf ben ik er ook erg fan van.
    Indien het weldegelijk de investering waard is… welke kies ik dan?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *