Win 3x de nieuwste Dopper Insulated t.w.v. 29,50!


Yes! Dopper lanceert de Dopper Insulated

Er verdwijnt ieder jaar meer dan 8 miljoen ton plastic in onze oceanen. En dat kan zo niet langer. Je kunt jezelf natuurlijk wapenen met een afvalgrijper iedere keer dat je een strandwandeling maakt, maar je kunt ook de strijd aanbinden met single-use plastic. Om onze wereld een stukje beter te maken, heeft Dopper een geheel nieuwe productlijn gelanceerd: de Dopper Insulated. Daarmee heb je altijd een troostende warme of koude slok voorhanden én red je eigenhandig onze oceanen van plastic-vervuiling. En dat is altijd cool. Of hot. Wat jij wilt.

Ben jij team ijskoud of team gloeiend heet?

Houd jij het hoofd koel wanneer je na een onvrijwillige (stiletto)run die laatste trein hebt gemist? Wel met deze dubbelwandige designfles in de kleuren Steamy Pink en Glacier Grey. De Dopper Insulated is jouw persoonlijke climate control. Omdat we weten hoe verhit je kan raken van bijvoorbeeld openbaar vervoer of deadlines, is de Dopper Insulated heel geschikt voor verkoelend gebruik. In deze fles blijft je water heerlijk ijskoud, 24 uur lang. Bovendien blijft je water tot 9 uur gloeiend heet. Er is een Dopper Insulated van 350 ml – past makkelijk in je (hand)tas – en één van 580 ml – als je je water tijdens je strandwandeling wilt delen.

Dopper Insulated

Karmapunten cashen

Merijn Everaarts, oprichter van Dopper: ‘Plastic-vervuiling is een wereldwijd probleem en dat kun je niet alleen oplossen. We willen inspireren en samen met mensen uit de hele wereld een verandering teweegbrengen. En om dat te kunnen doen moet er voor niemand een excuus zijn om single-use plastic te blijven gebruiken. Of het nu is dat je de Dopper-kleur niet bij je outfit past, of dat je je water alleen gloeiend heet of ijskoud drinkt. Daarom ben ik zo trots op de Dopper Insulated. Dit product zorgt ervoor dat we echt over de grens impact kunnen gaan maken.’

De Dopper Insulated is een aanwinst voor de sustainable lifestyle. Want met iedere Dopper red je de wereld. Hoe dan? Door water uit jouw Dopper Insulated te drinken, worden er om te beginnen per jaar gemiddeld 40 wegwerpflesjes minder gebruikt.  Een gekoeld waterflesje halen bij de supermarkt is nergens meer voor nodig! Daarnaast doneert Dopper 5% van de netto-omzet aan initiatieven die plastic-vervuiling tegengaan en schoon drinkwater-projecten in Nepal. Kom maar door met die karmapunten!

Over Dopper

Kristalhelder water. In iedere oceaan. Uit elke kraan. Dat is de droom van Dopper. Ze willen het tij van plastic vervuiling keren. Daarbij gaat het om alle plastic vervuiling, dus niet alleen PET-flesjes. Omdat schoon drinkwater een randvoorwaarde is om een duurzaam alternatief te kunnen verkiezen boven gebotteld water, investeert Dopper Foundation in veilig drinkwater voor iedereen. Een eigen herbruikbare design Dopper waterfles zorgt ervoor dat alle wegwerp-waterflessen overbodig zijn.

In it to win it?

Jullie begrijpen: ik ben over the moon enthousiast met deze nieuwe Dopper Insulated. En daarom laat ik jullie gewoon lekker meegenieten! Wil jij kans maken op 1 van de drie Doppers Insulated van 350 ml t.w.v. 29,50 euro? Meedoen is easy peasy!

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt. Laat meteen ook even weten welke kleur jouw voorkeur heeft.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

Let’s go green!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


288 reacties

 • Wanda schreef:

  Gave actie!
  Lijkt mij handig om naar het werk te nemen. Aangezien ik geen koelkast ter beschikking heb op mijn werk, blijft zo mijn drinken wel lekker koel.
  De Steamy Pink is een mooie kleur 🙂

  • Jolanda schreef:

   Super, ik zou heel graag de roze willen. Die kan dan mee naar de voorschool. Zo kan ik het goede voorbeeld doorgeven !

  • Sandra Nijgh schreef:

   Super leuk deze actie ??. Ik doe graag mee. De steam pink heeft mijn voorkeur. Ik zou hem graag meenemen, naar mijn werk. Ik mag juf zijn van groep 8, mooie aanleiding voor een goed gesprek met mijn klas over dit onderwerp. Daarnaast zou ik er ook gewoon super blij mee zijn, mega handig om deze bij me te hebben in de klas, als je niet steeds het lokaal uit kunt lopen om een nieuw bakje thee te halen (omdat je vorige bak thee weer te koud is geworden, door het werken met de leerlingen en het vergeten van je thee ?).
   Succes met de actie, liefs Sandra

  • Ann Scheirlinck schreef:

   Miron gaat naar de 7 de klas.?
   Sameneten onder de middag in de klas.?
   We zijn al fan van de gewone Dopper maar deze is super!♻️
   Soepje mee en toch compact in de boekentas.?
   Zou een supercadeau zijn om mee te nemen met een homemade soepje erin!?
   Miron kiest voor de Glacier Grey versie!?

   • Anita muilwijk schreef:

    Wij wonen/werken op Texel en merken hier dat er nog een enorme uitdaging ligt van de weggooiflessen die hier gebruikt worden en zouden ons hiervoor willen inzetten om deze in te ruilen voor jullie doppers!
    With heart and soul,
    Niek en Anita

  • Nathalie Roos schreef:

   Super gave actie! Zo kan ik in de college banken op de vroege ochtend lekker wakker blijven met een hete koffie… Mijn voorkeur gaat uit naar de grijze!

  • Cynthia van der Gulik schreef:

   Super leuke actie! We hebben al veel kleuren doppers in huis, maar deze luxe versie in steamy pink zou een hele mooie aanvulling zijn.. (die hopelijk niet meteen ingepikt wordt door mijn dochters haha)

  • Diana schreef:

   Mijn ‘eigenwijze’ puberzoon van 19 gaat na een tussenjaar met een nieuwe studie beginnen. Als aanmoediging wilde ik hem een dopper geven, maar die waren niet leuk genoeg. Nou ja!? Hij zou wel losse flesjes kopen. Maar dat vindt deze ‘eigenwijze’ moeder zo zonde van al dat onnodige plastic. Ik denk dat hij met zo’n nieuwe grijze dopper wel voor de dag durft te komen!

  • Madeleine Peeters schreef:

   Och man, ik hoop toch zo dat mijn 4 dochters op kunnen groeien met ieder geval minder plastic vervuiling. Steeds vaker ben ik me er van bewust hoe ongekend veel plastic we gebruiken, we proberen hier ook echt rekening mee te houden. Als een van de eerste kocht ik heel veel jaar geleden de Dopper en ik heb deze blauwe nog steeds. Nu zou ik dolgraag voor Steamy Pink gaan. Want roze is wel een dingetje hier in huis inmiddels. 😉

  • Suus schreef:

   I love Dopper ❤️ and I love Grey ?

  • diana schreef:

   moeder van een dochter van 14 en van 18, 2 dames met oog voor de toekomst!
   hebben al de gewone dopper en bevalt perfect! goed voor milieu en voor de portemonnee want al die losse flesjes kosten ook nog eens duur!
   winter komt eraan dus warme choco mee geven of warm water voor cup a soup, wat een top idee! ik maak graag kans op een roze, koop ik er 1 zelf bij, heb ik 2 blije dochters !

  • inge groenen schreef:

   Bij Zwitserland denk ik aan een groen landschap om fijn te wandelen en te klimmen.
   Alleen bij die gedachte ga ik al ‘glimmen’.
   De prachtige vergezichten vind ik echt top.
   Daarvoor maak ik tijdens het wandelen graag een stop.
   Met de Dopper Insulated drinkfles in bezit,
   weet ik dat ik tijdens mijn wandeling nooit meer met dorst zit.
   Daarin houd ik mijn water bovendien koel en fris
   en die verfrissing is het fijnste wat er is!

  • Nicole schreef:

   Steamy Pink …als juf ga ik woensdag staken voor goed onderwijs. Net als de Dopper een bewuste keuze. Mocht ik de Dopper winnen dan staat hij ter inspiratie op mijn bureau. Zo ziet de jeugd deze ter inspiratie. De jeugd heeft de toekomst en laat ons net als deze Dopper niet in de kou staan of juist positief afkoelen…..relax en enjoy.

  • Femke schreef:

   Verliefd! Tot over mijn oren op de grijze! Als scheikunde juf ben ik erg bewust bezig met het milieu en de gevolgen. Ik gebruik stalen rietjes, en geef de voorkeur aan herbruikbare materialen. Ik probeer mijn leerlingen hier ook zo bewust mogelijk van te maken. Met deze dopper ben ik:
   -hip
   -het ideale voorbeeld voor mijn leerlingen
   -helemaal blij met warme thee tijdens het werk (want ja… koude thee is iets dat meer regel dan uitzondering is geworden voor de klas)
   -Had ik al ‘verliefd’ gezegd?

  • Jolien De Waegenaere schreef:

   super leuke winactie
   ik zou graag de grijze versie willen.
   handig voor school want de warme dranken zijn niet lekker in de winter, en in de zomer wordt mijn water veel te snel warm.

  • Marloes Voogd schreef:

   Oooeeh ik vind de grijze super fancy! Kan ik eindelijk goede thee drinken bij de colleges in plaats van die uit de automaat ? Ik ben lekker kieskeurig in thee, haha!

  • Layla schreef:

   Super toffe actie! Ik heb de Dopper voor het eerst leren gezien bij een vriendin en vond het super tof! Hopelijk win ik, alvast bedankt en vezels succes aan de anderen!???

  • Jos schreef:

   Wauw vanaf 1 oktober mag ik na jaren ziek zijn geweest, weer langzaam het werktraject in. zou graag dan een mooie steamy roze dopper meenemen in mijn tas.. dus ik ga duimen,mooi kadootje

  • caroline van zuylen schreef:

   Een topper die nieuwe dopper!!! Ik neem de fles graag mee de wijk/thuiszorg in dan krijg ik heerlijke warme en lekkere koffie of bij warme dagen echt koud en goed water, ik ga duimen dat ik er een win!
   caroline

  • Monique schreef:

   Nu de Sint weer voet aan wal heeft gezet , doe ik een klein schietgebed . Dat hem de site van eatpurelove niet is ontgaan en daar de nieuwste Dopper ook in de spotlight heeft zien staan. Al jaren mijn grote favoriet in de strijd tegen de plasticbergen die we als mensen weten te op te bouwen en als we het dan nog binnen de perken zouden kunnen houden… over de plastic soep in de oceanen nog maar te zwijgen. Vanaf nu zet ik mijn schoentje iedere dag trouw en zing zo hard dat hij het vast kan horen . En hoop ik stiekem bij het ochtendgloren dat hij mijn schoentje heeft gevuld met de fles van mijn dromen , wie zal het zeggen of hij langs kan komen.

  • Hanneke Roes schreef:

   Toppertje doppertje voor mijn liefste petekind Fleur! Kon zelf niet kiezen maar ik kies roze voor jou!😘

 • Madelon schreef:

  Ik doe graag mee voor een grijze fles!

 • Jolande schreef:

  De roze voor mijn 15-jarige dochter. Die ik op deze manier iets mee wil geven. Zij moet deze flow voortzetten in de toekomst ❤

 • Marion Kamp schreef:

  Ik ben bijna 5 jaar dopper fan… En eindelijk is het er dan! Voor de thee-to-go! En dan ook nog grijs… ??

 • Nikki van Werde schreef:

  in onze doppers drijven altijd stukjes boterhammen rond van mijn kinderen. Dus de prachtige steamy pink voor mijzelf zou echt heel tof zijn ☺️

 • Barbara Huizenga schreef:

  leuk!! ik doe erg mijn best om minder plastic te gebruiken dus deze zal heel goed van pas komen!

 • Marije schreef:

  Wat gaaf!!! Een duurzaam leven begint bij jezelf, met zo’n gave roze doppper… En nu kan ik m’n thee meenemen, ?!

  Super dat deze flessen nu te krijgen zijn…

 • Karin schreef:

  Wauw Mir, toen ik jouw berichtje zag wist ik “this is totaly me”! De karma-punten sleep ik binnen door deze Dopper mee te nemen tijdens de High-Tea boswandelingen samen met vriendinnetje ??? En als ik dan mag kiezen… Graag de Steamy Pink, yes please ??

 • Meriam schreef:

  Wij gebruiken Doppers al een hele tijd met het hele gezin. Deze nieuwe Dopper vinden wij dan ook echt fantastisch. Vooral de Steamy Pink ?

 • Nieske schreef:

  Hier wordt ik erg warm van! Wat een heerlijke Dopper die overal van past zal komen.

 • Femke schreef:

  Ik heb al een aardige dopper collectie opgebouwd ;)….maar deze ontbreekt nog. Ik ga in oktober 2 maanden naar nepal… waar je om te hiken een thermo fles nodig hebt. Hoe mooi dan deze dopper te winnen en mee te kunnen nemen op reis om zowel koud als warm water te kunnen drinken. Nu ben ik ook nog eens bijna jarig (17sept) dus extra leuk verjaarscadeau de roze dopper ☺️

 • Monique Philippart schreef:

  Voor mijn dochter die toevallig gister thuiskomt van school met een kapotte dopper…sluit niet meer goed af. Dus dat zou heel goed uitkomen. Heb voor mezelf een aluminium fles gekocht bij 4ocean om ze te steunen met het opruimen van plastic.

 • Marlous schreef:

  Steamy pink graag! Verwachtingen zijn hoog. Een dopper voor warme thee. Lijkt me ideaal. En zo promoten we ook meteen het goede dopper verhaal!

 • Corine van Dijk schreef:

  Over de Wopper met deze Dopper, nu blijft je drankje cool met het weer zo zwoel! De roze zou mijn dochter heel mooi vinden!

 • Wietske schreef:

  Geweldig deze nieuwe dopper. Ik was al fan, ik heb gewone en de steel. Dus deze zou daar een goede aanvulling op zijn. Lekker warm in de winter en goed koud in de zomer.

 • Imelda schreef:

  Tof! Ik doe graag mee! Wil graag de roze winnen… mijn lievelingskleur❤

 • Met mijn werk bij de omgevingdsdienst waarbij we ons dagelijks bezig houden met de gezonde en veilige leefomgeving kan een Dopper natuurlijk niet ontbreken! Graag een roze! Super hip!

 • diane schreef:

  Echt super graag zou ik deze willen winnen. Wij gebruiken de Dopper fles al jaren, helaas is er net eentje stuk gegaan, dus een nieuwe zou heeeeeel welkom zijn in dit sportieve gezin⚽️?.

 • Fenna schreef:

  Ik wist dat Dopper een bijzonder verhaal had, maar dit wist ik niet! Maak graag kans op zo’n leuk ding, als ik mag kiezen zeg ik roze.

 • Nikki Bouman schreef:

  Wat een mooie dopper! Vooral de lichtroze vind ik prachtig. Dit zou zo goed uitkomen want ik gebruik mijn doppers altijd en overal, de hele dag. Ik had er 3, tot mijn man voorstelde om ze even uit te koken. Helaas zijn ze toen alle 3 gesneuveld!!

 • Femke schreef:

  Mooie actie en mooie Dopper
  Voor mijn dochter en brugpieper frederique zou ik heel graag de roze willen winnen. Past mooi bij haar groen met roze rugzak!??

 • Inge schreef:

  Onwijs leuk! Ik ben al jaren fan Dopper!
  Als leerkracht ben ik een voorbeeld voor de kinderen. Ik probeer altijd de kinderen (en ouders) te stimuleren om zo min mogelijk plastic te gebruiken. Ik bespreek dit met de kinderen en geef daarbij zelf het goede voorbeeld. Deze nieuwe Dopper zou dan een goede aanvulling hierop zijn!
  Ik zou dan graag voor de licht roze willen gaan!!

 • Nathalie schreef:

  Oh onze 4 jarige was een ietsiepietsie jaloers toen hij de steel versie zag die zijn best vriendje heeft en de glazier grey zou een perfecte vervanging zijn voor zijn tupperware dino ?

 • Desi schreef:

  Ik heb nog geen ervaring met de Dopper en ben erg benieuwd. Ik zou dan graag de grijze willen winnen.

 • Jennifer schreef:

  Wat een prachtige roze Dopper! Die zou ik wel willen winnen! Eindelijk ééntje voor mij: de andere Doppers hier in huis worden door de man en zoontjes altijd ingepikt..

 • Annemieke schreef:

  Een vriendin van mij gaat meedoen met een plastic dieet! Niet om af te vallen dus, maar om in één maand tijd volledig plastic-vrij door het leven te gaan! Ik wil graag haar voorbeeld volgen met de mooie groen/grijze Dopper!

 • Dopper, wie heeft hem nou niet? Ik kan niet meer zonder! De doppers van mij en mijn kinderen (3) gaan overal mee naar toe, naar school, sport,naar de gym en zelfs op vakantie. Ik zou daarom graag de nieuwe roze dopper aan ons assortiment doppers toevoegen?

 • Tjitkse schreef:

  Heeeel heel heel graag de roze voor mezelf….Ben straks voor mijn werk veel onderweg naar gezinnen en kan zo het goede voorbeeld geven ?minder plastic neem een Dopper?

 • Ilonka schreef:

  De roze voor mij zelf, dan kan ik onderweg naar het werk mijn kopje koffie drinken.

 • Esther schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje! Zij is een echt theeleut en neemt dit ook graag mee naar school! De roze vindt ze het allerleukst!

 • Anna schreef:

  Yes geweldig! Ik doe mee voor de kleur pink

  Facebook: An Nac

 • Lotte Keizer schreef:

  Ik doe bijna nooit mee met winacties, maar dit is précies wat ik nodig heb! Voor mijn koffie to go (die ik heel hard nodig heb na 5 maanden babyverlof), voor het warme water dat ik voor mijn babyzoontjes flesjes moet meenemen en voor het koude water dat mijn oudste zoontje onderweg drinkt. Deze Dopper is precies goed! <3

 • Kim schreef:

  Oh!! Nu wil ik supergraag die grijze winnen. Want handig, en mooi en ik ben all in voor de zero-waste lifestyle. En leuk ben ik wel. Sommigen vinden mij ook wel lief. Grappig zou ik niet durven zeggen. Maar toch hoop ik een kansje te wagen!

 • Tamara schreef:

  Wauw wat een gave uitvoering! Niet alleen milieubewust maar ook niet onbelangrijk het design!
  Ik zou voor de roze gaan ?

 • Anneke schreef:

  Supertoffe actie! Ik kan al jaren niet zonder mijn Dopper, maar mis dat ik geen thee kan meenemen in bijv. de trein. Ik ben dus team heet, dus ik wil uiteraard de steamy pink winnen!

 • Grietje schreef:

  Super deze nieuwe Dopper zodat ik nu altijd heet water mee kan nemen maar ook heerlijk koel water houd. Ik die graag mee aan deze “groene” actie voor een mooie grijze

 • Claudia Muller schreef:

  Jeuj, nu ook een dopper m’n thee!! Ik vind de roze erg mooi, al ben ik bang dat hij best vaak voor m’n neus weg gepikt gaat worden door onze 6-jarige dochter ?

 • Brenda schreef:

  Ik doe heel graag mee! De kleur maakt mij niet uit 🙂

  Doppers zijn top en wat heerlijk dat je nu ook een insulated versie hebt 🙂

  Wat een mooie missie van Dopper!! Na bezoeken aan Thailand, Indonesië en de Filipijnen ben ik me rot geschrokken van al het plastic en vuil wat daar over ligt en in het water drijft.. sindsien vind het nog belangrijker om te denken aan het milieu/klimaat. Ook eet ik inmiddels bijna vegan 🙂 alle kleine beetjes helpen! ??

 • Masja schreef:

  Ik zou graag de roze willen..heb al jaren voor iedereen in ons gezin de “gewone” dopper. Vind dat die plastic berg drastisch verminderd moet worden dus begin bij mezelf.

 • Alexandra schreef:

  Mijn dochter en ik zijn ook enorme fan van de Dopper fles, nu zelfs mee naar Sicilië! Graag willen wij kans maken om een nieuwe Dopper te winnen, kleur maakt ons niet uit, maar als je moet kiezen, doe dan maar grijs ?

 • Eva schreef:

  Jaaaa wat een super actie! Ben er sinds het nieuws ook steeds meer mee bezig. Nou is zojuist mijn waterfles kapot gegaan dus de pink dopper zou erg welkom zijn ❤️

 • Marjolein van Randeraad schreef:

  De steamy pink om stomend de dag door te gaan! Als een echte theeleut is deze ontwikkeling bij Dopper echt top! Kan ik ook eindelijk lekker thee mee gaan nemen in een verantwoorde fles?

 • Josella Knol schreef:

  Wij hebben beide een standaard Dopper voor bijvoorbeeld lange fietstochten in de zomer. Dan is een halve liter per persoon veel te weinig; dus extra flessen regelen. En als er dan ook nog thee meegenomen kan worden: helemaal leuk. Ik doe graag mee voor de grijze.

 • Carola schreef:

  Ik was gelijk verliefd op de rose, dus ik doe graag mee?

 • Sabrina schreef:

  Ik hoor zoveel goede berichten over de dopper! Ik kan wel een nieuwe ‘je drinken smaakt niet naar plastic’ fles gebruiken. Super tof dat er warm water in kan, hou ik mijzelf warm tijdens mijn vele boswandelingen (uitlaatservice) winter is coming ?.
  Steamy pink graag ???

 • Karlijn schreef:

  Waauwie! Ik wil ook af van mijn plastieken flessen water en deze mooie dopper kan daar absoluut bij helpen ? Doe maar roze, prachtig ja!

 • Lenneke schreef:

  Leuke en goede actie! Ik doe graag mee voor de roze variant! Heel tof dat deze nu te gebruiken zijn voor koffie/thee ?

 • Brigitte schreef:

  Wauw wat een fijne fles, geschikt voor koud en warm. Als ik alleen reis kan ik zelf mn thee hierin meenemen en als ik met mn hondje ga wandelen dan kan ik koud water meenemen voor zowel haar als mij. Dat scheelt weer nutteloze flesjes. En omdat wij beide meiden zijn gaan wij uiteraard voor roze. #jeewatgoed #savetheplanet #gooooooodopper #prettyinpink

 • Kristel schreef:

  Oooo, super gaaf! Met tweewekelijks een treinreis van 2 uur heen en 2 uur terug naar mijn werk is deze Dopper ideaal! De grijze vind ik dan mooier dan de pink ?

 • Margit schreef:

  Wou wat een mooie en gave ontwikkelingen bij Dopper. Voortaan neem ik tijdens mijn trainingen id winterse kou een grijze Dopper met thee mee❣️

 • Anke schreef:

  Ik ben echt superduperdopperfan?? daarnaast drink ik liters thee en zou het heerlijk zijn om deze ook onderweg nog warm op te kunnen drinken! De kleur is heeeeel moeilijk kiezen want het zijn pareltjes maar de voorkeur gaat dan toch uit naar glacier grey ?

 • Wencke schreef:

  Jaaaa eindelijk een Dopper die ook Mn (ok meestal pikken de kinderen hem in) drankjes) warm kan houden in de winter en koel in de zomer. Zo werken we samen om de toekomst beter te maken voor onze kinderen❤️? het liefste zo ik graag een roze willen, want ik vermoed dat de jongens die niet stiekem toch pakken??

 • Jenneke schreef:

  Ik doe graag mee voor de pink versie!

 • Koppers schreef:

  WoW, wat is deze mooi. De steamy pink, die ik samen kan gebruiken met mijn dochter. En wat fijn dat Dopler goede initiatieven steunt. Ben zelf voor vrijwilligerswerk 3 maanden in Nepal geweest, ze hebben daar onze hulp hard nodig. ?

 • Anita Szymanski van loon schreef:

  Graag de mooie roze voor mezelf, zodat ik tijdens mijn wandeltochten een lekker fris slokje kan nemen

 • Melanie Huyghe schreef:

  Ik sta bij mijn leerlingen bekend als “Madam Roze” omdat ik altijd wel iets in het roze in mijn outfit heb. De drinkfles in Steamy Pink is dus een onmisbaar accessoire dit schooljaar. Ook leerkrachten Frans kunnen hip en trendy zijn 🙂

 • Caitlin schreef:

  Heel graag!(grijs). Ik heb nu de gewone dopper, maar water is dan snel lauw dus dit zou ideaal zijn!

 • Antje schreef:

  Wat een fantastisch nieuws! Heerlijk voor tijdens het wandelen een kopje thee in mee te nemen:). Ik kies voor de kleur grijs.

 • Jolanda schreef:

  Gaaf! Ik ben een enorme thee drinker en heb onderweg altijd het idee dat ik wat mis sinds mijn thermo fles stuk is ? tijdens de salsa en bachata lessen drink ik graag lekker verkoelend water dus dan is dat wel super om dat uit een nieuw mooi flesje te kunnen doen dit nieuwe seizoen! Mijn flesje is nog al oud, maar voldoet wel aan de”ik denk om de natuur en om mezelf voorwaarden”
  Steamy pink zou ik dus wel super graag willen winnen! Groetjes Jolanda

 • Karin Y. schreef:

  I ♡ Dopper! Graag de Steamy Pink om mijn verzameling compleet te maken.

 • Mila schreef:

  Love love love my Dopper! Hij gaat overal mee naar toe. En deze steamy pink zou fantastisch zijn voor steamy thee! Love it!

 • Kristien schreef:

  Ik volg je al heel lang en je bent inspirerend… Wat leuk dat je doppertjes weg te geven hebt! Ik ben team tussenin haha niet te koud niet te warm. Maar vooral team roze. Wie mij kent weet dat dat supermooi zou matchen bij mijn kleerkast, en dat is toch ook belangrijk he… ?

 • Susan van Kampen schreef:

  Erg blij met de twee nieuwe producten van Dopper. Hier zwerven al meerdere normale doppers rond, maar deze hot’n cold doppers (net als Katy Perry) zullen een super aanvulling zijn. Heerlijk warm voor de aankomende winter, ideaal doordat ik naar mijn cliënten op de fiets ga. Dan is een slokje warme drank, zeker welkom. Graag een pink!

 • Nikie schreef:

  Goed dat je hier aandacht aan besteed! Ik doe graag mee voor een grijze.

 • Anita schreef:

  Ik zou de grijze fles wel willen winnen, zo drink ik altijd voldoende water tijdens het sporten!

 • Maudy schreef:

  Ahhh die roze fles is echt geweldig, daar doe ik graag voor mee! Toevallig is mijn vriend zijn Dopper kwijtgeraakt en zijn wij nu constant aan het strijden om mijn Dopper, dus een nieuwe zou onwijs goed van pas komen. 🙂

 • Yolanda vd velden schreef:

  Ik zou deze graag willen voor mijn dochter. Die spaarde voor een dopper die kocht een dopper en verloor vervolgens die dopper. Die baalde als een stekker natuurlijk. Ik.wil iedereen in het gezin aan de dopper want ook wij houden ons bezig met een beter milieu. Weg met plastic flesjes. De kleur maakt niet zoveel uit.

 • Odette schreef:

  Geweldig! Zou ontzettend handig zijn voor onze oudste zoon Hugo (3,5) voor mee naar de peuterspeelzaal!
  Kan hij fijn z’n water in mee nemen!
  Het leukste is Hugo zijn lieflings is roze!! ?
  Roze zou prachtig cadeau zijn voor het nieuwe schooljaar dat maandag weer begint! ??

 • Janneke schreef:

  Wow, mooi! Ik dacht meteen nee Janneke je hebt al genoeg flessen en een dopper. Maar deze houd je drinken warm, of koud! Lijkt me ideaal als ik smorgens vroeg vant winter een fles heerlijk warme thee mee kan nemen in de auto! Lekker met gember, munt of verveine thee in een roze dopper ?

 • Suzanne schreef:

  Jammer dat ik geen foto’s kan plaatsen, ik las jouw bericht over plastic en de strijd daar tegen. Ik probeer elke week tijdens mijn werk in de wijk met een vuilniszak rond te lopen en alles wat ik op mijn route tegenkom op te ruimen. En ik heb elke keer 1 of 2 vuilniszakken prop vol. Dus, tijdens het afval rapen water kunnen drinken uit zo’n Dopper fles is natuurlijk super tof. De roze is leuk, en wat een super leuke actie heb je opgezet!

 • Jolan schreef:

  Als rasechte koukleum is zo’n insulated echt wat voor mij!! ?
  Als ik niet win, moet ik toch echt hard gaan sparen. ?
  Ik vind grijs de tofste.
  Dank je wel voor deze onwijs lieve winactie. Fijn dat ik een kans mag maken ?

 • Tamara schreef:

  Niet voor mezelf maar voor mijn man kan ik hem na zijn operatie volgende week toch een paar uurtjes goed verzorgd alleen laten en weet ik zeker dat hij in elk geval een warm of koud drankje bij de hand heeft!

 • Tamara schreef:

  ik denk dat manlief voor de grijze Dopper gaat?

 • Eveline schreef:

  Ik werk in de zorg en heb altijd een fles water bij me vanwege de droge lucht maar koud water is nog fijner en lust graag thee dus voor onderweg warm water kijk dat is ideaal

 • Caroline van zuylen schreef:

  Ik wil e graag 1 winnen voor de babyfles can mijn kleinzoon..lijkt me suoerhandig als we even op stap gaan. Blijft lekker warm dus goed en simpel

 • Monique Assink schreef:

  Erg gaaf zeg! Ik ben al lang op zoek naar een mooie en fijne thermofles en deze roze kleine is ideaal om thee mee te nemen tijdens een wandeling. Ook niet zo zwaar om mee te sjouwen! Nu maar duimen ?
  Liefs Monique

 • Kimm schreef:

  De steamy pink vind ik heel mooi! Hier op Tenerife kan ik hem elke dag gebruiken om mijn water koud te houden! Zou hier een superproduct om te verkopen zijn! Áls ik hem win kunnen mijn ouders hem meenemen als ze hier op bezoek komen in oktober.

 • Mirjam Boenning schreef:

  Hi naamgenootje,

  Wat een supermooie dopper! Echt heel fijn als mijn water ook koud blijft. Ik heb geen voorkeur voor een kleur omdat ze alletwee heel mooi zijn.

 • Imge Ozdemir schreef:

  Ik wil graag reageren voor mijn lieve, drukke zus. Zij wilt waarschijnlijk een grijze, maar ik wil voor haar een roze. Omdat het kan.
  Ze drinkt weinig, super slecht dus. Wellicht vergeet ze hierdoor niet te drinken.
  En ze verdient het wel soort van.

 • mirjam dek schreef:

  wat leuk een dopper winnen,die hebben we namelijk nog niet. drink wel altijd water uit glas of flesje. graag een neutrale kleur zodat deze ook geschikt is voor man en zoon

 • Marijke Langenegger schreef:

  Steamy pink?????! Dát is wat ik wil zíjn weer hihi☺️ én hebben dus nu ook????..

 • Britt van der Kooij schreef:

  Wat een leuke actie en wat een mooie dopper! Ik heb al jaren mijn dopper braaf overal mee naar toe, maar hij is zo onderhand wel toe aan vervanging. Hoe leuk is het dat deze dopper multifunctioneel is en zo wel warme dranken warm houdt als koude dranken koud!

  Ik maak heel graag kans op deze mooie, roze dopper!

 • Meyke schreef:

  Hier kan ik wel warm voor lopen! Een grijze past goed bij iedereen?

 • Gerda schreef:

  Super leuk! Deze actie laat me zeker niet koud! ? Een roze fles zou tof zijn!

 • Frederique schreef:

  Wat een super handige Dopper! Die hebben we nog niet. Handig om ook eens lekker koffie of iets dergelijks mee te kunnen nemen! Steamy Pink is een kleur die me erg mooi lijkt!

 • Conny van Dam schreef:

  Met deze mooie nieuwe doppers moet mijn voornemennom meer water te drinken goedkomen. Zeker met de grijze

 • Anita schreef:

  Wauw wat istie mooi! ?
  Hier thuis hebben we allemaal een eogen dopper. Goede zet van dopper om ook een insulate versie uit te brengen ?Een grijze vind ik leuk om ons ook van een warme drankje te voorzien als we op pad zijn ?

 • Jolanda H. schreef:

  De Glacier Grey Insulated dopper zou fantastisch zijn voor mijn zoontje die dit jaar naast zijn groene dopper met water ook graag warme kruidenthee mee naar school neemt. Tot groep 4 nam hij (naast de dopper) koude thee mee in een beker. Dit jaar gaat de warme thee (nog) mee in de geïsoleerde koffiebeker van zijn vader. Hier zouden dus twee fantastische mannen heel blij worden met 1 Glacier Grey Insulated. Pa zijn koffie beker terug en onze kleine man zijn eigen insulated dopper.

 • Dibbi de Vries schreef:

  De Dopper draagt bij
  aan een schonere wereld voor jou en mij,
  en de allernieuwste coole grijze dopper
  houdt me zelfs warm en blij?

 • Sonja schreef:

  Ik zou hier super blij van worden. Ik heb 6 gewone dopper in verschillende kleuren. 1 metalen Gitaarlem dopper. Dan moet er toch ook een insulated aan toegevoegd worden.

 • Kim schreef:

  Wauw! De roze!
  Ideaal voor mijn werk als juf van groep 8. Hoe vaak komt het wel niet voor dat mn thee al koud is voordat ik er aan toe kom of mn water lauw is…

  Daarnaast “sparen” we alle kleuren in de klas en deze heeft nog niemand. Het zou leuk zijn als de juf deze als eerste heeft!

 • Sabrina schreef:

  Wauw wat gaaf! Ik zou graag de roze winnen… Ik werk als kleuterjuf op een basisschool in Eindhoven. Wij zijn sinds dit jaar eco school en willen op veel manieren meewerken aan een schoner milieu…. Deze Dopper zou perfect zijn om dit uit te dragen (en collega’s te enthousiasmeren). Bovendien heb ik als juf heel vaak een kopje koude thee staan ergens op mijn bureau ?

 • Anouk schreef:

  Ik en roze dat is 2 handen op 1 buik. Serieus nog nooit zo’n mooie dopper gezien en zo instagram-waardig ook 😉

  Alleen jammer dat ze hem ná de zomer uitbrengen; hoe relaxt zou deze zijn op het strand. Maar kan niet wachten om straks met een lekker warm bakkie in de auto te zitten naar mijn nieuwe baan!

 • Denise schreef:

  De steamy pink zou echt top zijn. Nu met ijskoud water en van de winter met thee. Goed te gebruiken tijdens de wandelingen met onze newborn.
  En als ik straks weer aan het werk ga veilig te gebruiken in de klas met hete thee 🙂

 • Suus schreef:

  Kan ik als theedrinker eindelijk meedoen met Dopper! Leuk dat je hier aandacht aan besteed, want ik had nog niet van deze nieuwe thermos dopper gehoord. Mocht ik tot de gelukkige drie behoren, vind ik Glacier Grey mooi voor ijsthee en earl grey 😉

 • Cora schreef:

  Heerlijk geen lauw water meer mee naar school voor mijn dochter maar heerlijk gekoeld. Of hete thee zodat ze fijn warm kan blijven indien nodig. Met de metalen mok die ze onlangs heeft gekregen is er helemaal geen plastic meer nodig. Ik denk dat zij de grijze het liefst heeft.

 • Vanessa Ouwerling schreef:

  HeppieNezz all over de place! Van de zomer samen met zoonlief (7) gestart met project om duurzamer te gaan leven. De fiets en benenwagen (want voor een fiets moet immers ook een fabriek draaien) worden nu vaker gebruikt, zonnepanelen zijn geplaatst, we hebben zelf schoonmaakmiddelen gemaakt en tandpasta, crème en deodorant en zijn nu verder aan het denken hoe we minder afval kunnen produceren en hoe we meer verpakkingsvrij boodschappen kunnen doen.
  Zelf ben ik helemaal verliefd op de Steamy Pink ♡ zodat ik aan alle kinderen en volwassenen die ik tegenkom in mijn werk en daarbuiten de HeppieNezz van de Dopper boodschap kan overbrengen. Ik denk alleen dat zoonlief de grijze erg mooi zal vinden….

 • Kristin schreef:

  Het zou super zijn om de Glacier Grey te winnen voor mijn man. Hij wil graag water gaan drinken, alleen lauw lust hij het niet, doordat het in de insulated dopper 24 uur koud blijft, gaat het hem hopelijk lukken om meer water te gaan drinken. ????

 • Petra Schuitmaker schreef:

  Steamy Pink all the way ?

 • Sandra schreef:

  Super! Zou graag de Glacier Grey willen winnen. Handig om wat warm water mee te nemen als ik straks op reis ga naar Zuid Amerika en daar de glaciers ga bezoeken.

 • Klaartje schreef:

  Een beter milieu begint bij jezelf! Roze graag…

 • Ellen van Cleemputte schreef:

  Geweldig, ik ben echt blij met dit initiatief! De plastic cultuur moet echt drastisch veranderen, ook de plastic flessen van Dopper vind ik niet fijn omdat je toch uit plastic drinkt, ik wil dat liever helemaal niet. Deze nieuwe Dopper is helemaal geweldig en liefst heb ik hem in het rose, super mooie kleur.

  Fijn als ik de honden uitlaat om water mee te kunnen nemen. Op deze wandelingen ruim ik regelmatig de parken hier op, alle plastic die mensen gewoon op straat gooien haal ik dan weg en dan ga ik nog even op een bankje zitten. Hoe fijn als ik dan even wat kan drinken uit m’n geweldige rose Dopper_/|\_

 • Yael schreef:

  Leuke winactie! Ik heb voor mijn 3 kids wel drinkflessen, maar voor mezelf nog niet?
  Alles voor de kids….
  Zou graag de steamy Pink willen winnen, kan ik mezelf warm houden tijdens het komende voetbal- en hockeyseizoen als ik aan de kant sta mijn kids aan te moedigen. Lijkt me heerlijk!

 • Hanna schreef:

  Wow, gave actie! In ons persoons huishouden zijn er 2 die aan de dopper zijn gegaan. Nu de andere 4 nog! Een grijze of groene variant is meer dan welkom!

 • Evelien schreef:

  Whoop whoop ik ga voor de steamy pink, een koude sap if juist voor m’n steamy gember drink
  Met de kou en herfst voor de deur,
  Worden m’n drankjes in elk geval geen sleur.

 • Nathalie schreef:

  Super graag de grijze . Maakt me niet uit.

 • Marjolein Schuurman schreef:

  Dit is het beste nieuws wat ik vandaag heb gelezen. Ben er ook enthousiast over. De reguliere versie gebruik ik dagelijks intensief en kan me geen dag meer zonder de Dopper voorstellen. En inderdaad, er komen hier geen plastic flesjes meer in huis 😉 Feels good to do good.

  En wat fijn dat de Dopper Insulated ook nog eens in zo’n handzaam maatje komt, dat is enorm handig om in je handtas mee te nemen. Ik ga voor de roze, zo een lieve zachte kleur. Doe mij maar zo’n topper, want wie houdt er nu niet van Dopper.

 • Adinda schreef:

  Nog niet eerder een Dopper gehad. Ik zou super blij zijn met een roze fles. Kan ik heerlijk heel de dag koud water drinken terwijl ik van client naar client onderweg ben tijdens mijn werk???

 • Eva schreef:

  Oooh wat fijn! Met een tweede op komst in november zou deze meer dan welkom zijn. ? Heel handig voor het meenemen van melk of warm water ??? Bij ons eerste kleintje gebruikte ik daarvoor vaak de thermosfles, maar deze Dopper is natuurlijk veeeel mooier ? Vooral de roze kleur, prachtig! Ook fijn dat het niet alleen warmte vasthoud, maar andersom ook je drankje koel houd. Ideaal voor de zomers naar zwembad, speeltuin of strand !

 • Elisa pel schreef:

  Veel onderweg ivm mijn werk als instructrice paardrijden. Heb altijd water of in de winter groene thee mee. Deze Dopper zou top van pas komen!! Geen Spa flesjes meer mee.

 • wally Setz schreef:

  GRAAG!! 😀 kan ik in plaats van water in mijn “gewone” dopper ook eens een bakkie soep meenemen!! En dan graag de roze! :-d

 • Marieke schreef:

  Wat een gave winactie!
  Bij mijn dochtertje op school promoten ze water als drinken mee naar school. Hoe gaaf zou dit voor haar zijn als ze het mee kan nemen in deze handige dopper! Zoals de meeste meisjes, is zij een roze liefhebster. Steamy pink zou erg in de smaak vallen. Weg met de wegwerp flesjes en pakjes en op naar een verantwoord schooljaar 😉

 • Miranda schreef:

  O wat gaaf zeg ! Ik heb al een “gewone” maar ik kan er heel goed 1 gebruiken waar iets warms in bewaard kan worden ! Die lichtroze is zo leuk!

 • Nathalie schreef:

  De grijze lijkt me wel wat. Handig voor mijn koffie mee te memen.

 • Vera Vink-Steffens schreef:

  Steamy aan de dag beginnen lijkt me supermotiverend met de steamy pink dopper. Ook lekker om even steam uuuuhhhh stoom af te blazen en te relaxen met een heerlijk kopje rustgevende thee die ik hierin mee kan nemen ? ik maak vast plek in m’n tas ?

 • Mirjam Raaf schreef:

  Haha wat top!!
  Woensdag had ik het met mijn vriendin over fijne waterflessen van rvs, en dat ik het zo jammer vond dat Dopper geen thermofles had. Ik heb de grote van staal, en die is zo fijn.
  Ze besloot daarop dar ze een fles voor me mee zou nemen uit Amerika.

  Maar low and behold!!! Dopper heeft naar me geluisterd!!! Zoooooo blij mee ?????
  Ik vind ze allebei suuuuupermooi, maar de Steamy Pink heeft toch wel mijn voorkeur hoor ??

 • Mirjam schreef:

  Team steamy hot en pink hier! Kan ik mijn collega’s laten zien hoe het eruit ziet om hip en groen tegelijkertijd te zijn! ?

 • Sigrid van Hamburg schreef:

  Dit is echt super goed nieuws van Dopper en een super toffe winactie!
  Mijn zoontje drinkt graag thee maar is ook fan van zijn Doppers. Nu kan hij eindelijk de twee combineren en kan zijn thee in de Dopper Insulated mee naar school!! ?? Ik doe dus heel graag mee voor hem. De kleur Glacier Grey vindt hij het mooiste ???
  Wij ?? heeeeel hard!! ???

 • Juul schreef:

  Jaaaaa! Leuk leuk leuk!! Ideaal voor thee op mn miss-koukleun dagen op mn werk voor de klas! Los van alle papieren bekertjes er op school anders doorheen gaan is het ideaal dat ik ook in les 2 of 3 gewoon warme thee heb. Nu al fan! En de roze is het leukst :!)

 • Linda schreef:

  Oh wat handig! En wat mooi! Ik zou graag de grijze winnen. Dan hoef ik niet zo te kleumen als ik m’n kinderen uit school haal! ?

 • Hilda schreef:

  Glacier Grey. Als ligfietsen (geen auto vanwege het mileu) was het deze tropische zomer niet altijd even comfortabel: je moet veel drinken, maar lauwwarm water is yèkkie. Met Dopper zou ik blijmoedig pedaleren.

 • Christel schreef:

  Wat een leuke actie, en wat een mooi blog heb je! Ik vind de roze prachtig om thee in mee te nemen naar mijn werk. (En hij zal ook zo mooi op mijn bureau staan :))

 • Josien schreef:

  Ik zou deze dopper super graag willen winnen! Mijn koffie en/of thee wordt vaak koud omdat ik in mijn werk vaak snel moet reageren en daarom er bij weg moet lopen. Kom ik terug, koffie koud! Dat zou me met deze fles niet overkomen 🙂

  Ik zou heel graag de roze willen winnen!

 • Louisa schreef:

  Super mooi zijn we weer! Ik zou heel graag de grijze willen. Ik heb altijd een flesje water in mijn tas, maar helaas nu nog een foute ‘gewone’. Met smoezelig geworden spa labeltje en kalkaanslag op de dop. ?

 • Tessa Cornelissen schreef:

  Wat een super fijne actie waar ik erg graag aan mee doe. Ik ben al bekend met de gewone Dopper waar ik al erg veel plezier en gemak van beleef. De nieuwe thermo Dopper zou een zeer welkome uitbreiding zijn, dan kan ik de hele dag tijdens diverse (gezondheids)afspraken genieten van een lekker kopje venkel- of gemberthee, wat ook meteen weer goed is voor m’n gevoelige buik en darmen.

 • Eveline schreef:

  Haha, nul kans om te winnen te zien aan alle reacties, maar ik probeer het lekker toch.

  Het komt echt als geroepen want ik ben twee weken geleden toen ik skeelerde achterover gevallen op mijn Dopper, die ik inmiddels al 5 jaar heb. Er zit een barst in en volgens mij lekt hij ook, maar ik wilde uit duurzaamheidsoogpunt (en budgetaire redenen) nog geen nieuwe aanschaffen tot hij echt dood was. Ik vind deze alleen wel écht fantastisch vanwege de insulatie! In de winter neem ik nu mijn Dopper én een thermosbeker mee, maar met deze Dopper kan ik weer wat gewicht in mijn tas besparen. Ik zou de grijze kiezen als ik win, ziet er heel sleek en mooi uit!

 • Sabine schreef:

  Wat een leuke actie! Zat al zo lang te wachten op een insulated Dopper! Ik ben zo dol op de doppers dat er 5 in de kast staan voor elke dag in de week naar het werk of college, wat elke dag 2 uur in de auto is. Onderweg stop ik meestal voor een warme kop koffie, maar doodzonde van al die lege bekertjes! Zo’n mooie Steamy Pink zou ook nog eens mooi staan bij mijn veelal roze outfits!

 • Sanne schreef:

  Naast mijn gewone dopper zou deze mega handig zijn voor het meebrengen van mij eigen gezette thee voor onderweg ❤️
  Kleurtje maakt mij niet veel uit, ze zijn allemaal tof!

 • Geweldig goede groene ontwikkeling! Ik doe graag mee voor de GLACIER GREY! Ik denk dat er hier om gevochten gaat worden maar dat wordt dan meteen een stimulans om iedereen met deze grijze aan het groen te krijgen!

 • Marieke schreef:

  Super, een mooie aanvulling .. hier ook weg van eenmalig plastic … Zou een roze graag voor werk of wandeling gebruiken…

 • Marieke schreef:

  Super! Mooie oirmgeving en nu ook isolerend. Voor fris en voor warm water. Komt mij heel goed uit. Het maakt straks niet meer uit of ik in de kou langs de atletiekbaan sta om mijn zoon aan te moedigen, of in de hitte. Wel jammer dat ik geen excuus meer heb (ik gilde zo hard omdat ik het koud heb. Aanmoedigen maakt warm. Of… ik denk dat ik bevangen was door de hitte en daarom zo belachelijk hard aanmoedigde).

 • Sanne de Waard schreef:

  Wat gaaf!! Ik maak graag kans op een roze, die kan ik dan meenemen naar mijn wek en voor de verandering mijn thee of choco eens warm drinken. Ik werk op een kinderopvang en vergeet om de haverklap mijn drankje als ik met de kindjes bezig ben.

 • Charlotte schreef:

  I am over the moon with you too!!! ?? Wat een mooi product weer in Steamy Pink! ?

 • Jessica schreef:

  Weer een topper van Dopper!
  Ik ga voor pure love, de Steamy Pink!

 • Saske schreef:

  Jeeee eindelijk een (kruiden) thee doper :). Nu loop ik als docent van lokaal naar lokaal met een grote mok, maar, onhandig als ik ben, laat ik regelmatig een spoor van thee achter op de grond. Daarbij is mijn thee aan het einde van het lesuur, want ik vergeet het helemaal, koud geworden. Ik vind beide kleuren superleuk, geen voorkeur. Manlief neemt trouwens ‘s ochtends altijd al thee mee in een gewone dopper mee de auto in naar werk, maar die is dan wel heel heet. Ik gun hem er graag een en tja, dan heeft grijs de voorkeur vermoed ik :D. Hij is trouwens jarig deze maand, zou een mooi cadeau zijn!

 • Joyce schreef:

  Jeeej! Ik vind het altijd lastig genoeg water te drinken, hou er eigenlijk alleen van als het écht koud is. Deze Dopper is dus perfect. Zeker nu ik voor de klas mijn stem weer gesmeerd moet houden ? Grijs en roze zijn allebei mooi!

 • Jorina schreef:

  Een grijze graag, voor deze hippe kip ?

 • Stephanie schreef:

  Al even aan t zoeken naar een mooie dubbelwandige fles. Drink (veel) te weinig, geen tijd water te halen tijdens het lesgeven, maar deze zal super staan op mijn bureau. Geen excuus meer dus met die zachtroze Dopper??

 • Sonja Franken schreef:

  Ohw wat gaaf deze DOPPER!!
  Ik drink alleen maar thee op mijn werk, maar vergeet dit vaak zodat ik of koude thee heb…of te weinig drink…Dit zou ik heel graag willen veranderen met deze insulated Dopper STEAMY PINK! Ik verheug me nu al op een glas hete thee!

 • Jitske schreef:

  Wat een ontzettend toffe actie!? ik zou heel graag deze dopper willen winnen. Op deze manier kan ik in de winter lekkere warme thee meenemen voor onderweg en in de zomer zelfgemaakte ijsthee of ijskoud water met ijsblokjes. Ik zou heel graag de roze versie willen winnen!

 • Miranda Taling schreef:

  Mijn man heeft een Doppler. Hij pest mij er mee dat hij er 1 heeft en ik mag hem ook niet lenen.? Dus ik zou er graag 1 willen winnen zodat ik hem terug kan pesten dat ik de nieuwste versie heb! ?

 • Miranda Taling schreef:

  Mijn man heeft een Doppler. Hij pest mij er mee dat hij er 1 heeft. Ik mag hem ook niet lenen.? Als ik er nu 1 win kan ik hem terug pesten dat ik de nieuwste versie Doppler heb die ook water koud en warm houdt.? Kleur: Glacier Grey

 • Yvette SvdB schreef:

  Ik werk tussen voornamelijk mannen, dus met de steamy pink weet ik zeker dat niemand er met mijn Dopper vandoor gaat.
  Ik loop de hele dag door koffie te drinken, dus zo’n insulated Dopper zou een uitkomst zijn. Mijn roze bakje troost ?

 • Wendy schreef:

  Waaaaauwie wat een te gekke uitvoering van de doppler! Nu lekker koud drinken mee naar werk en sport, en ook onze zoon zal er dankbaar gebruik van maken op school met overblijven. Er kan nu zelfs thee mee! Graag doe ik mee voor de roze. Al zijn ze beide erg leuk hoor!

 • Chris schreef:

  Lijkt me een handige aanvulling van mijn collectie herbruikbare flessen, daar mijn dochter mijn thermosfles gebruikte voor non vegan Shakes en met pink zit er toch weer meer Kleur in of uit de kast…

 • Ellen Scholten schreef:

  Goeie actie, fijn ook een Dopper waar heet water in kan. Ik doe graag mee voor de steamy pink. Maar komt er nu ook een aktie om de ‘oude’ Dopper in te kunnen ruilen voor de nieuwste soort? Nu heb ik nog het gevoel dat ik plastic verzamel.

 • Nicolina de Jongh schreef:

  Zo kan ik altijd mijn eigen koude en warme drankjes Doppen in mijn Dopper!
  Ik ga nu voor grijs……

 • valentine schreef:

  Dopper!! ik kan niet meer zonder. De hele familie heeft een eigen kleur. Maar deze is nog handiger kan ik ook warme drankjes mee nemen en in de zomer koud? Vind de kleuren allebei mooi en laat mij graag verrassen

 • Patricia ten Hake schreef:

  Doe graag mee voor de grijze.

  Mijn zoontje is nog steeds een beetje verdrietig,xat tijdens de zwemles een dopper vsn hem daar een ander is mee genomen.

 • Janet schreef:

  Nou die mooie steamy pink past heel goed in mamas schooltas. Een voordeel, hij blijft echt van mij in ons echte mannenhuishouden. De rest is al ingepikt door de jongens.

 • Cora Maarseveen schreef:

  Ik ben heel enthousiast over de Dopper! En ja, nu ik aan een koolhydraat arm dieet begin, zou een nieuwe Dopper heel handig zijn om soepjes mee te nemen naar mijn werk. Mag ik ook nog een kleur kiezen? Dan de grijze…..?

 • Lily brand schreef:

  Voor mijn lieve puber dochter die graag warme thee mee naar school wil maar geen plastic bekertjes wil verspillen. Roze graav

 • Linda schreef:

  Hoe mooi en handig is de Steamy Pink ? als mijn dochtertje over een tijdje flesvoeding krijgt is het oh zo handig dat je heet water mee kunt nemen in een stylish verantwoorde Dopper ?

 • Karin schreef:

  Super actie. Let’s go green, maar dan graag met een roze <3

 • Tamara v Bodegom schreef:

  Ohhh eindelijk warme thee! Dat lijkt me echt zo geweldig! Stiekem vind ik die lichtgrijze echt geweldig mooi <3

 • Diane schreef:

  In de vakantie de dopper laten vallen….. barst er in. Dus deze zou heel mooi van pas komen. Vooral nu de winter er aan komt. Niet alleen voor de thee/koffie voor onder weg naar school en op school. Maar ook handig om je handen mee op te warme als het ijskoud is buiten 😉 (steamy pink want dan nemen de jongens hier hem niet mee;-))

 • Nathalie schreef:

  Ik doe graag me voor de grijze. Zodat ik mijn koffie mee kan nemen voor onderweg.

 • schreef:

  Heel graag, ik heb er nog geen 1

 • Naima schreef:

  Super leuke actie!! Ik vind de roze mooi!! Ik leef al 80% zero waste, no plastic en milieu vriendelijk etc. De nieuwe dopper past perfect in mijn leefstijl.
  Super fles om naar werk mee te nemen, voor de komende koude maanden.
  Perfecte aanvulling van mijn groene dopper??

 • Floor van Leeuwen schreef:

  Oh die rose! Super om lekker rozig mn theetje uit te drinken.

 • Stephanie schreef:

  Bij de gewone doppers vind ik dat water, als het er even in zit, toch een beetje een plasticsmaakje krijgt. Ik wilde daarom al langer een drinkfles uit rvs, liefst dubbelwandig zodat dranken ook goed koud of warm blijven. Die flessen Waren er wel, maar… niet geschikt voor de vaatwasser. Dat weerhield mij ervan, thank God voor deze rvs dubbelwandige uitvinding dat zelfs vaatwasmachine bestendig is! Hooray!
  De grijze is stoer voor ons allemaal, want naast mij alleen testosteronbommen in ons huis 😉

 • Mariska schreef:

  Deze moet gewoon aan mn collectie toegevoegd worden!! Pink is zooooo mooi. En net moeder geworden van een prachtige dochter dus dit zou ideaal zijn voor de flesjes onderweg.

 • Elizabeth schreef:

  Wat een gave actie! Ik werk ambulant, dus een dopper is natuurlijk super handig om bij me te hebben! Ik vind de roze wel erg mooi, maar de kleur maakt niet zo veel uit

 • Nicky schreef:

  Handig voor onderweg op de fiets naar het werk!

 • Maartje Muijsers schreef:

  Oehh dit is wel heel fijn. Als juf wordt mijn thee vaak heel snel koud. Tja dat krijg je als je druk druk druk bent en lekker met de kinderen aan het werk bent. De roze zou wel heel goed in mijn klas passen!

 • Maaike E schreef:

  Ik zou graag meedoen voor de grijze dopper.
  Superhandig voor zowel zomer en winter

 • Bapke Korf-Straatjes schreef:

  Je loopt in de supermarkt met je dochter van twee. Je weet nog niet dat over 5 seconden je dochter na een hoestbui, je helemaal onder gaat spugen. Je weet ook niet dat je 3 minuten later -met nog brokken in je haar- je nieuwe werkgever tegen gaat komen, met wie je nog in contractonderhandelingen zit. Heel uncool.

  Met de Dopper insultated zou ik nog steeds cool zijn, terwijl ik ondertussen de wereld aan het redden zou zijn.

 • Linda schreef:

  Ik hou van deze uitvinding! Wie wil nog met een plastic waterflesje rondlopen als je gewoon uit een multifunctionele Dopper kunt drinken? Ik in ieder geval niet! Daarnaast komen de koude (winter)dagen er weer aan. En als studente die elke schooldag in de vroege ochtend met de trein moet reizen, is de Dopper een musthave, even lekker opstarten met mijn favoriete thee of koffie uit een lichtroze Dopper. ?

 • Nicole schreef:

  Wat een geweldig idéé! Ik ben al ongeveer vergroeid met mijn roze dopper. Hij zit altijd in mijn tas. Wat gewoon heel praktisch is maar ook duurzaam. Maar soms heb ik ook wel eens zin in iets anders. En in de winter is een warm drankje fijner. Ook vind ik het eigenlijk vervelend om plastic bekers te gebruiken bij een automaat en dat hoeft dus niet met deze dopper. Ik doe dus graag mee. Dan zou ik graag de grijze willen.

 • Negisa schreef:

  Wat zijn doppers geweldig. Ik heb de twee doppers voor water en sapjes. Wat leuk dat er nu een ‘hot’ variant is gemaakt. Ik wil er graag een winnen vooral omdat ik de afgelopen tijd heb geleerd dat je regelmatig een momentje voor je zelf moet pakken. Alleen is dit nog best lastig.. als je fijne spulletjes hebt die het dan net even wat makkelijker maakt dan kan je al heel ver komen 🙂

 • Alyssa schreef:

  Super handig!! Ik wil graag de roze! ????

 • Colin schreef:

  Wat een super leuke actie! Deze zou ik heel graag winnen in de ‘Glacier Grey’ versie! Waar ik hem onder andere voor ga gebruiken…

  ? – Tropische zomerdrankjes die koud moeten blijven
  ☕ – Koffie die natuurlijk lekker warm moet blijven, zeker voor onderweg!

 • Marijke schreef:

  Ik was al blij met mijn dopper, maar deze is helemaal fantastisch want dubbelwandig!! Ik loot graag mee voor de Steamy Pink!!

 • Marleen schreef:

  Hoi Mirjam! Wat leuk om te lezen dat er nu ook een isolerende versie is van de Dopper flesjes. Ik heb er 3, ik gebruik ze overal voor, op mijn nachtkastje, op mijn werk, bij dagjes uit of wandeling. Precies wat je schrijft, zoveel beter dan die plastic wergwerp flesjes. Je kan ze gewoon afwassen en hergebruiken. Zo’n isolerende versie lijkt me heel erg fijn. In de zomer als het warm is voor koud water of sap. En in de winter als het koud is met iets warms, thee of boullion. Heel handig!

 • Ingrid Kleijer-Budding schreef:

  Gaaf! Ik drink alleen ijskoud water. Het warmt zo snel op op kantoor, dus haal bijna nooit hetgeen ik dagelijks nodig heb. Met deze prachtige Doppler zal mij dit zeker wel lukken!

 • Monique van Zutphen schreef:

  Als echte Dopperfan kan een Dopper insulated natuurlijk niet ontbreken in mijn collectie. Ideaal om heet water voor een lekker warme thee in mee te nemen of volgende zomer een koud drankje (met een klontje ijs in een gewone dopper blijft je water overigens ook wel een tijdje koud hoor, dus ik denk dat ik hem vooral in de winter voor een lekkere warme drank zal gebruiken). De roze heeft mijn voorkeur: dan is de kans het grootst dat de mannen in dit huishouden eraf blijven en ik hem lekker zélf mee kan nemen!

 • van erum maria louisa schreef:

  lekker de hele dag warme koffie graag in GREY

 • L. Kroon schreef:

  Gezond, schoon water in een prachtige roze fles, dat is Pure Love!

 • Tamara schreef:

  Wat een mooie dopper! Wij nemen altijd ons doppers met water mee als we op stap gaan. Het lijkt mij ook fijn om thee mee te kunnen nemen in de winter. Ik ga voor de roze 🙂

 • Lottie schreef:

  Steamy Pink!
  Ideaal om mee te nemen onderweg (of op reis!); duurzaam, handig en lekker!

 • C.L. Wit schreef:

  Ik doe mee! Mijn waterflesje is helaas laatst kapot gegaan dus ben wel toe aan een nieuwe dopper en heel benieuwd naar de isolatie. Ik heb een voorkeur voor een roze

 • barbara schreef:

  ‘s morgens naar je werk vertrekken met een steamy pink dopper fles in je tas

  dat kan niet anders dan een spannende dag worden, ik zou staan popelen om te vertrekken (wat nu meestal niet het geval is!)

 • Fenny schreef:

  yess, de dopper, super fijn & goed voor het milieu!

  Ik vind Steamy Pink een erg toffe kleur :3 :3 :3

  groetjes Fenny

 • Anita te Gussinklo schreef:

  Mijn drinkbeker is afgelopen week stuk gegaan.
  Ik heb deze actie gedeeld op Facebook.
  Graag maak ik kans op de Glacier Grey.

 • Ling choi schreef:

  Wat een topper van een Dopper! Hier wordt veel liters water gedronken. De fles zou ik graag willen meenemen naar mijn werk. Ik ga voor de blauwe.

 • Evelijn schreef:

  Uit de Glacier Grey drink ik van de winter graag mijn kopje thee (en in de zomer heerlijk koel water mee 😉

 • Evita ten Hoonte schreef:

  Oh yes hier zaten wij echt op te wachten.
  Met een 5 persoonshuishouden hebben een keukenkastje vol met verschillende dopperflesjes. Deze zou een hele fijne aanvulling zijn.
  Dus geen gemopper wij willen deze prachtige dopper 🙂

 • Esther buiel schreef:

  Mijn dochter stuurde vd week via Instagram een foto van mam kijk deze nieuwe thermo dopper!! Hint hint mam voor sinterklaas en dan de kleur maakt niet uit hoor dan kan ik mijn theetje meenemen!! Love you ? mam

 • wilmsen anita schreef:

  Ik kies roze, en zou hem gebruiken op één van mijn vele fietstochtjes

 • Evelien schreef:

  Een beter milieu begint bij jezelf toch? Zo wil deze mama wel hip en hot bijdragen hoor en in het ergste geval “pikt” zoonlief hem mee naar groep 3 ??
  En gelijk heeft hij want jong geleerd, is oud gedaan.
  Een leuk kadootje voor m’n verjaardag volgende week?
  Wij zijn team hot en cold en maken graag kans op de grijze??

 • Solange schreef:

  In Vlaanderen is een ‘dopper’ een neerbuigende term voor een werkloze/werkzoekende die een uitkering onthangt.

  Ik ben momenteel een werkzoekende met uitkering die aan het uitzoeken is hoe ik me beroepsgewijs kan heroriënteren zodat ik mijn talenten kan inzetten om bij te dragen aan een duurzamere wereld. (Zie Linkedin ;))

  En jouw ‘dopper’ zou een heerlijke vervanging zijn van mijn glazen flesje dat ik overal mee naartoe neem, dat glas weegt nogal he!

  Dus gun deze ‘dopper’ aub een prachtig duurzame ‘dopper’ :).

 • Annemarie schreef:

  Ik woon in een prachtige omgeving en ik probeer elke dag een wandeling te maken. Meestal gaat er dan een (met kraanwater gevuld) flesje mee maar halverwege de wandeling is het water niet erg koel meer. Ik maak dan ook graag kans op zo’n prachtige dopper. In de kleur grijs graag, dan kan mijn man het ook gebruiken. 🙂

 • SophiaG schreef:

  Ik ben eigenlijk voor beide teams. Ik hou van heerlijke warme koffie maar ook van ijskoud water.

  Ik doe graag mee voor de Glacier Grey Dopper Insulated

 • Tamara schreef:

  Mijn hele gezin heeft al een gewone dopper, maar wat zou het fijn zijn om er ook een te hebben om thee mee te nemen. Het liefst een grijze.

 • Marina schreef:

  Ik zou de roze willen winnen voor mij lieven dochter van achttien die sinds twee weken studeert en graag hete koffie meeneemt voor de lange treinreis die zij nu iedere dag maakt.

 • WNijssen schreef:

  Super gave actie, goed voor het milieu en goed voor mezelf, twee vliegen in een klap! Ik loot echt onwijs graag mee!!

 • Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe heel graag mee, lijk me super om mee te nemen naar mijn werk. Ik doe heel graag mee voor de Dopper !! 🙂 🙂

  Groetjes Anneliese 🙂

 • Mirette schreef:

  Gaaf! Ik win graag de Grey voor mijn zoontje! Een hele mooie oplossing voor een beker koude melk tussen de middag nu hij een continurooster heeft. En geen berg afval van pakjes drinken! Ik ga voor hem duimen?

 • Stephanie schreef:

  Ik doe heel graag mee voor de Grey. Dan is hij door iedereen in het gezin te gebruiken voor mijn zoontje is hij heel fijn voor mee naar school te nemen. Maar ons gezin is ook graag lekker outdoor en zo kunnen we met het goede voorbeeld toch lekker wat kouds of warms te drinken mee te nemen.

 • Nanda schreef:

  Ik zie lees boor het eerst iets over Dopper Insulated. Prachtig. Nu kan ik ook soep meenemen naar m n werk. Heb vaak avond/nachtdiensten. Dan hoort daar grey uitstekend bij.
  Maak ik de blits in de kantine
  Succes ?allemaal

 • Doe heel erg graag mee voor deze mooie prijs

 • Carmen schreef:

  Hi Mirjam,

  Wat een geweldig intiatief van Dopper. Ze waren al zo goed bezig maar met deze versie gaan ze nóg meer harten veroveren. Sinds een tijdje probeer ik het plastic gebruik in mijn leven te verminderen. Door brood bij de bakker in mijn katoenen zak mee te nemen, groente en fruit op de markt in mijn netjes. Als ik met mijn zoontje (3) op het strand, bos of op staat loop doen we altijd een wedstrijdje wie het meeste afval vindt en opruimt. Ik hoop hem spelenderwijs mee te geven dat elk steentje bijdraagt aan een mooiere wereld voor ons allemaal. We moeten ons samen sterk maken voor een plasticvrije toekomst. Bedrijven als Dopper zouden er veel meer moeten zijn!! Ik vind de grijze versie prachtig ? mocht ik een kleine kans maken dan zou je mijn groene hart dol blij maken. Groetjes Carmen

 • Laura Jongeneel schreef:

  Wauw! I love the new Dopper!! Reis 4 dagen per week met de trein dus zou superhandig zijn, ook qua formaat ?
  Steamy Pink is prachtig!! En the baby inside moet ook goed gehydrateerd blijven onderweg ❤️

 • Clau-dya schreef:

  Ideaal om elke dag mee naar het werk te nemen, voor eindelijke lekkere koffie op het werk of een verse soep bij de lunch en stijlvol alles netjes en veilig vervoeren. Voorkeur roze

 • Rosemary schreef:

  Ik doe heel graag mee voor de “Glacier Grey”. Ik hou niet zo van hele koude dranken maar hier kan ook lekker een soepje mee, of chocolademelk..Heerlijk..ben benieuwd hoelang t duurt voor de Doppler wordt ingepikt door zoonlief of mijn dochter die net een nieuwe baan heeft.

 • Linda schreef:

  In het kader van karma punten sparen, heb ik het afgelopen jaar enkele maatregelen genomen om mijn ecologische voetafdruk te verkleinen. Mijn huidige dopper begint al te slijten omdat ik deze overal mee naartoe sleep. En aangezien straks het koude weer er weer is, kan ik wel een thermosfles gebruiken! Ik heb een voorkeur voor de roze.

 • mariska schreef:

  Doppertopper, ik neem je mee; door de week samen forenzen, vergaderen, een stukje schrijven en een frisse lunchwalk. In het weekend, naar de zee, langs de IJssel of naast me op de bank, een avondje Netflixen. Doppertopper, flesje leeg, hartje vol!

 • Anna schreef:

  Ik doe mee voor de steamy pink

 • Lydwien schreef:

  Ja HeeeeY
  ik ga voor IJSKOUD
  want van opvliegers krijg ik t Spaans Benauwd
  Count me in voor team Glacier Grey

  DIT wordt mijn persoonlijke Climat Control
  Een frisse slok uit deze insulated DOPPER
  is zeker geen druppel op een gloeiende plaat
  Deze uitvinding is een TOPPERRR
  Een Schoner Milieu is waar ie voor staat
  En wat betreft de plastic fles van de frisdrankindustrie…
  Karma is a Bitch ! LOL

 • Willie schreef:

  Wat een Topper die Glacier grey Dopper!

 • Jan schreef:

  Overal heerlijk mijn verse koffie bij de hand.

 • Claudia van Dijk schreef:

  Met deze nieuwe dopper wilt mijn dochter graag de show stelen!!

 • Nina Mol schreef:

  Heerlijk een dopper voor in de trein met een lekker bakkie koffie! Zo zal ik heel blij op mijn eindbestemming zijn in mijn hele toffe kloffie! 🙂

 • Yvette Olde Monnikhof schreef:

  Prachtig in Steamy Pink!
  Ik ken Nepal en heb de plastic vervuiling daar met eigen ogen gezien. Daarom neem ik altijd mijn eigen flesje met water mee. De nieuwe waarin ik ook warm water mee kan nemen lijkt me heerlijk voor als ik straks met de trein naar mijn werk moet.

 • Paula schreef:

  In it to win it want heel is mijn groene hart easypeasy blij van worden. Ik denk dat roze wel bij mooi groen past!

 • marij brand schreef:

  geweldig! ik drink de hele dag door water & thee… dus deze dopper is ideaal! Doe graag mee

 • newsummitlife schreef:

  Mooi initiatief van dopper, ik loot graag mee want ik wil wel af van plastic flesjes. Ik ga voor een mooie grijze!

 • Anton Hompe schreef:

  Make my Day., green , sporty & Healty ..yes we can….toevallig las ik net een artikel over het her vullen van plastic flesjes dus dit zou erg cool en gezond zijn om te mogen winnen
  Doe mij maar een DOPPER………….zou ik in de kroeg niet zo snel zeggen maar thuis of de fitnessclub maak ik er vrienden mee.

 • Patricia Lubbertje-Boutje schreef:

  Wat een leuke duurzame actie. Ik maak erg graag kans op zo’n mooie roze dopper. Lijkt me fijn om niet meer steeds lauw water te hoeven drinken. Koud is lekkerder 🙂

 • Ilona schreef:

  Verbeter de wereld, begin bij jezelf. Met zo’n mooie dopper in de kleur Glacier Grey kan ik op mijn werk voortaan de plastic bekertjes laten staan #teamgloeiendheet

 • Michael Bouwman schreef:

  Geweldige actie en een mooie kans om mijn prachtige vrouw heel blij te mogen maken en hiermee te mogen verrassen. Ze staat altijd voor alles en iedereen klaar maar vergeet zichzelf maar al tevaak. Ze doet alles voor een ander maar denkt nooit aan zichzelf en cijfert zichzelf helemaal weg. Is een topvrouw met het hart op de juiste plaats die altijd voor alles en iedereen klaarstaat :). Na 17 dagen op rij elke dag 2 uur autorijden naar mijn vader in het ziekenhuis om hem te kunnen bezoeken na een ongeval heeft ze dit meer dan verdient!!

 • Brit Weijers schreef:

  Ik wil graag een grijze en niet voor mezelf maar voor mijn vriendin. Zelf heb ik er al een maar mijn vriendin niet.

 • Marlies van der Schoor schreef:

  Erg handig voor sporten. Water uit een gewone Dopper tijdens het sporten en daarna lekker bijkomen met groene thee uit een Dopper Insulated. Graag de kleur Glacier Grey.

 • Anne-Laura schreef:

  Jeetje, wat zou zo’n dopper ideaal zijn. In de zomer koude drankjes mee naar de Unie en in de winter warme drankjes. De grijze variant lijkt me heel erg mooi!

 • Alice schreef:

  Graag de glacier grey voor mijn dochter. Die kleur hebben we nog niet. Super gaaf dat deze versie er nu ook is.

 • Lynn Brekelmans schreef:

  Lichtroze zou fantastisch zijn en aangezien ik (nu nog) iedere dag een plastic flesje meeneem kan ik wel wat karmapunten gebruiken 😉

 • Bonnie schreef:

  Zoooo wat een mooie Doppers weer! Doe graag mee aan deze winactie ? Mijn “traditionele” Doppers zijn wel aan een vervanging toe. En hoe lekker om onderweg ijskoud of juist een lekkere warme thee bij me te hebben. De koude dagen komen er weer aan, fijn voor als ik achter in de file aansluit. XX Bonnie

 • Yvon schreef:

  Iedere dag 4 uur reizen met het OV, dan komt zo’n dubbelwandige dopper wel van pas. Uiteraard heb ik al een “normale” dopper. Roze heeft mijn voorkeur, maar met een andere kleur niet minder blij!

 • Danielle schreef:

  Ik ben al groot fan van de Dopper en bezit al de drinkfles. Deze zit standaard in mijn tas. De dubbelwandige fles lijkt mij ideaal voor onderweg in de auto naar werk met lekkere thee erin. Handig voor als er file staat. De kleur Glacier Grey spreekt mij het meeste aan. Ik ben benieuwd of deze fles net zo zal bevallen als de drinkfles.

 • Myrthe schreef:

  Ik ga voor team gloeiend heet! Met de kleur roze. Hot pink zou wel een leuke kleurnaam geweest zijn ;). Ik zou graag thee gaan drinken uit de insulated dopper. Ik heb geen social media, maar ik heb mijn moeder mondeling verteld over de nieuwe doppers op je blog.

 • Carola schreef:

  Wat een koele actie heb je met Dopper! Ik vind de Glacier grey erg leuk, want ik houd ervan om op vakantie te wandelen in de bergen. In Zwitserland kom je dan ook langs stukken met ijs en gletsjers en dan past het kleurtje en de naam Glacier Grey wel heel goed bij mijn vakantiebestemming! Ik heb geen social media, maar ik zal zeker anderen vertellen over je blog wanneer ik het heb met mijn vrienden over een duurzame levensstijl. Ik zou vast complimenten krijgen met een nieuwe dopper en dan hebben we gelijk een mooi gespreksonderwerp voor tijdens de pauze :).

 • Nancy van Egmond schreef:

  Fantastisch! Die roze dopper kan mooi mee naar werk, lekker koud drinken de hele dag door 🙂

 • suus schreef:

  Super tof!!
  Mijn dochter is heel erg van het gezond, bewust en vegan eten… Ze is 12 en net naar de hogere school. Zelfs de thee op school vind ze niks. Heel graag neemt ze zelf heet water mee en maakt daar dan op school zelf thee mee met kruiden van thuis. Super idee maar alle thermosflessen die ik aandraag vindt ze niks. Ze is wel super fan van haar dopper. Zou geweldig zijn om haar te verassen met een mooie thermodopper waarin ze haar hete water mee kan nemen 🙂 Kleur maakt haar niet uit… Plezier vandaag! gr. Suus

 • M. Dore schreef:

  Ideaal voor tijdens een hike met de Scouts waar ik leiding ben, het water wordt in je rugzak snel lauw. Ook tijdens het boulderen is veel water drinken een must.

  De grijze versie zou top zijn.

 • Suzanne Hin (Sue Hin op Facebook) schreef:

  Oh heerlijk warm drinken mee in de koude periode. Met een huis vol meiden kunnen moeten we wel voor de Steamy Pink versie gaan ?

 • Angela Stam schreef:

  OH wat leuk! Wij hadden er 2, helaas eentje kapot laten vallen. Heeeeel jammer.
  De nieuwe dopper insulated is ook gaaf, die zouden we ook heel veel gaan gebruiken als we die winnen =)

 • Nathalie Slotboom schreef:

  Ik doe graag mee voor de roze. Kan ik mijn thee uit drinken

 • Aïde schreef:

  De roze is wel supercute. Bijna net zo sweet als ik. En warme thee is welkom met het aankomend herfst en winter seizoen

 • CJM de Kok schreef:

  Voor mijn 13-jarige dochter om mee naar school te nemen, zij volgt een balletopleiding en sport 3 a 4 uur per dag en drinken is hierdoor extra belangrijk voor haar. Fijn om haar drinken lekker gekoeld mee te kunnen nemen en de hele dag door ervan te kunnen genieten.
  De Steamy Pink is geweldig!

 • Nency schreef:

  Deze uitvoering heb ik nog nooit gezien maar deze lijkt me handig.

 • Cobi schreef:

  Wauw dat zou perfect zijn voor mijn hot water (of zoals mn kids zeggen mama drinkt thee zonder zakje) De roze variant zou fijn zijn want die pakken de mannen lekker niet

 • m chen schreef:

  Zal heel erg graag deze nieuwste Dopper willen winnen zodat ik met deze Dopper Insulated ook in de winter lekker kan genieten van een warm drankje en in de zomer van een extra koude, voorkeur kleur: grijs!

 • Karin schreef:

  Ik vind het super dat er nu ook een dubbelwandige variant is. Ik gebruik de gewone dagelijk, en nu kan ik ook warme drank mee nemen in de trein naar mijn werk. Geweldig.

 • Jeanne Akkerman schreef:

  Niet origineel, maar oh deze wil mijn dochter zo graag nu ze opleiding doet en hele dagen weg is! De gewone heeft ze al.

 • sjoukje schreef:

  Win heel graag de mooie roze dopper om mijn eigen lekkere kruidenthee in warm te houden .

 • Rachelle schreef:

  Oooh dit zou super zijn vooral nu de winter eraan komt! Een roze is cute! Veel succes voor allen!

 • Iris schreef:

  Oehhh love it! Ik doe graag mee voor de steamy pink dopper.
  Ik werk in het ziekenhuis en vanwege de drukte vergeet ik vaak om zelf wat te drinken. Met een dopper bij de computer voorkom ik dit misschien. Ook ziet hij er nog is super leuk uit! Duimen 🙂
  Liefs iris

 • Suzana schreef:

  Ik houd van koud water én lekkere hete thee. Omdat ik het belangrijk vind om voldoende te drinken, zou dit een perfect item zijn voor in mijn roze handtas. Daarnaast hoef ik daardoor ook geen koude drankjes in plastic flesjes meer te kopen, omdat ik mijn eigen koude drankjes lang kan bewaren. Mijn voorkeur gaat uit naar de roze variant, omdat deze mooi matcht met mijn handtas.

 • Tina schreef:

  Jeej, wat goed! Ik loop al 8 jaar rond met mijn dopper en ben er nog elke dag even blij mee. Een isolerende zou perfect uitkomen voor thee tijdens het studeren in de bieb. De roze ziet er super uit – ik zie me er al uit drinken hoor!

 • Nadia schreef:

  Mooie doppers hoor, erg handig om thee mee te nemen. Op goed geluk wil ik mee doen met de winactie, ik zou de roze willen. ???Leuke site heb je!

 • Anouk Nijmeijer schreef:

  Wat een geliefd flesje.
  Ik die mee voor mijn zoon die nu zijn thee voor bij het fruit in een gewone beker mee krijgt. Hij zal vast blij zijn met een fles waarin de thee wat warmer blijft.

 • Anita H. schreef:

  Ik ga voor de grijze versie. En hopelijk ben ik nog op tijd….

 • Sascha_W schreef:

  De kleur steamy pink heeft duidelijk de voorkeur. En wat een uitkomst deze geïsoleerde Dopper. Met mijn eigen (gewone) Dopper, deze zomer al meermaals lauw water gehad, i.p.v. een verfrissende slok. Daarnaast is deze Dopper dan ook geschikt voor het meenemen van een lekker kopje thee 🙂

 • Ellen schreef:

  Het lijkt mij top om deze drinkfles met verse thee mee te nemen naar het werk.

  Zo kan ik als leerkracht mijn leerlingen inspireren om een mooie toffe fles mee te brengen, gezond te doen door veel te drinken en aan het milieu te denken.

  Dat er een bekertje bij is, altijd handig en makkelijk voor de kids! De grijze heeft mijn voorkeur.

  #goforthechange

 • Manon schreef:

  Dopperdidoodaa dopperdiday my o my what a wonderful invention that is here to stay!
  Ik win graag een grijze insulated fles.

 • Hieltjes schreef:

  Voor mijn zoon die elke dag 2 uur heen in de trein zit naar school en tot nu toe nog geen goeie thermoskan kan vinden voor de koffie ,voor in de tas die dan ook niet lekt. Past mooi naast zijn dopper waterfles. Jongens gaan voor zilver!

 • Hieltjes schreef:

  Voor mijn zoon die elke dag 2 uur heen in de trein zit naar school en tot nu toe nog geen goeie thermoskan kan vinden voor de koffie ,voor in de tas die dan ook niet lekt. Past mooi naast zijn dopper waterfles. Jongens gaan voor zilver!

 • Marije Bonsema schreef:

  Wat een fijne winactie!
  Elke werkdag ga ik met de trein
  Drinken in een weggooibeker, zonder gein
  Slecht voor het milieu en de oceaan
  Laat mij voortaan beter op pad gaan
  Met drinken in m’n steam pink Dopper
  Hoor je van mij ‘s ochtends geen gemopper!
  <3

 • Tamara schreef:

  Yes! Eindelijk een dopper voor mijn thee! Daar maak je me nu helemaal happy mee. Met de Steamy Pink ben ik dé bink 😉

 • Maaike Manheim schreef:

  Ik vind hem echt fantastisch, had het zelf moeten bedenken haha, nee ben blij dat ze hem bedacht hebben bij Dopper. Mijn 3 Dopper en ik zijn een team. Maar dat ze makkelijk opwarmen en niet geschikt zijn voor warme vloeistoffen is echt jammer. Dus deze nieuwe Dopper is echt een toevoeging! Ben ook benieuwd hoe hij qua gewicht zou voelen, niet onbelangrijk als je hem overal mee naar toe neemt. Ik vind de Glacier grey schitterend en maak graag kans als ik nog niet te laat ben om mee te doen <3

 • Marianne S. schreef:

  Heel graag!
  Ik heb hier een kast vol doppers. Voor iedereen in het gezin één en een paar reserve Doppers. De wegwerpflesjes komen er al even niet meer in.
  Maar dat zijn allemaal de gewone versie, waar je watertje in de loop van de dag lauw in wordt.
  De Dopper insultated zal hier dus met luid gejuich ontvangen worden. Eindelijk een drankje dat heel de dag cool blijft!
  Voor mij liever niet de roze.

 • Nathalie Slotboom schreef:

  Is er al een winnaar bekend

 • Annelies schreef:

  Mn dochter heeft al een mooie roze Dopper voor het lunch moment op school! Melk hoort natuurlijk koud en dat is lastig! Maar met deze Dopper zou dat probleem uit de wereld zijn 🙂 Glasier grey staat vast mooi naast de roze ?

 • Anjelica schreef:

  Super leuke actie! Enorm handig voor onderweg met de koude dagen die eraan komen, maar ook voor als ik les geef. Deze zou zeker van pas komen. Ik zou zelf gaan voor grey, deze kleur past overal bij.

 • Karin schreef:

  Mijn kinderen hebben alle drie een dopper. Nu kan ik natuurlijk niet achterblijven. En als enige vrouw in een gezin van 3 jongens en een huisband kies ik voor de roze dopper❤

 • Karin schreef:

  Mijn kinderen hebben alle drie een dopper. Nu kan ik natuurlijk niet achterblijven. En als enige vrouw in een gezin van 3 jongens en een husband kies ik voor de roze dopper❤

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *