Win een schoonmaakpakket van Marcel’s Green Soap!

Old neon sign in my local Fox theater

Mirjam Blanken

2 juni 2017


Met twee konijnen in huis die er een flinke kliederboel van maken, heb ik genoeg om schoon te maken. Maar al die chemische producten, die ongezond zijn voor mens en dier staan mij behoorlijk tegen. Een goed alternatief hiervoor zijn de 100% natuurlijke schoonmaakmiddelen van Marcel’s Green Soap. Ik stelde Marcel van Marcel’s Green Soap een aantal vragen over zijn schoonmaakmiddelen én ik probeerde ze voor je uit.

Schadelijke stoffen in schoonmaakmiddelen

De meeste gewone schoonmaakmiddelen bevatten stoffen zoals chloor, alcohol, ammonia, bleekmiddel, formaldehyde en loog. Behalve dat deze stoffen slecht zijn voor het milieu, kunnen zij ook gezondheidklachten veroorzaken. Uit onderzoek is gebleken dat deze stoffen onder andere misselijkheid, prikkende ogen en zelfs kanker kunnen veroorzaken. Een 100% natuurlijk schoonmaakmiddel zoals Marcel’s Green Soap is dus een zeer welkom alternatief!

In dit artikel lees je nog meer over natuurlijke schoonmaakmiddelen

Mijn ervaring

Ik kon dan ook niet wachten om aan de slag te gaan met Marcel’s Green Soap. Wat direct opvalt is de kleurrijke verpakking met mooie tekeningen en een stijlvol design. Hiermee onderscheidt Marcel’s Green Soap zich qua look zeker van de traditionele schoonmaakmiddelen.

Zoals beloofd ruikt Marcel’s Green Soap fantastisch! Ik krijg van die heerlijke geuren spontaan zin om schoon te maken! De geur Sinaasappel & Jasmijn is mijn favoriet. Nog een voordeel is dat de geur nog een hele tijd na het schoonmaken blijft hangen. Zo heb je extra plezier van al je schoonmaakwerk!

Marcel’s Green Soap werkt bovendien ook heel erg goed. Het maakt allerlei oppervlakken binnen een handomdraai schoon. Het verwijdert vuil en vet zelfs makkelijker dan mijn gewone schoonmaakmiddelen. Marcel’s Green Soap is dus echt een aanrader!

Het verhaal achter Marcel’s Green Soap

Na deze positieve ervaring wil ik graag meer te weten komen over Marcel’s Green Soap. Daarom stelde ik de bedenker, Marcel, een aantal vragen:

1. Hoe ben je op het idee voor Marcel’s Green Soap gekomen?

Ik heb ruim 20 jaar in was- en schoonmaakmiddelen gewerkt bij onder andere Unilever. Het viel mij op dat ecologische reinigers vaak zo saai en serieus zijn. Ik wilde graag een ecologisch product op de markt brengen dat aanspreekt, lekker ruikt en waar consumenten enthousiast van worden. Zo ontstond bij mij het idee voor Marcel’s Green Soap.

2. Wat maakt Marcel’s Green Soap 100% natuurlijk?

Alle ingrediënten komen uit de natuur en dus niet uit de chemie zoals bij reguliere huishoudmiddelen. Ik maak gebruik van plantaardige, natuurlijke biologisch afbreekbare en veilige ingrediënten.

Elk product van Marcel’s Green Soap is bevat geen parabenen, zuren ammonia chloor of kleurstoffen die schadelijk kunnen zijn voor het milieu, huis of mens. Alle producten hebben een natuurlijke geur zoals sinaasappel, basilicum en sandelhout. Verder zit in alle producten van Marcel’s Green Soap biologische olie. Dit zijn essentiële oliën uit planten die op biologische wijze zijn verbouwd. Dit om het product nog lekkerder te laten ruiken!

3. Zijn de producten proefdiervrij?

Alle producten zijn dierproefvrij. Ook bij de selectie van mijn leveranciers heb ik mij ervan verzekerd dat zij geen dierproeven gebruiken voor mijn ingrediënten. Bovendien zijn de producten veilig om te gebruiken in de omgeving van dieren.

4. Eén van de drie beloftes van Marcel’s Green Soap is dat het heerlijk ruikt. Hoe komt het dat je producten zo heerlijk ruiken?

Ik heb veel onderzoek gedaan naar welke geuren mensen lekker vinden voor hun schoonmaakmiddelen. Samen met een parfumhuis heb ik een jaar lang samengewerkt om allerlei bijzondere geuren te ontwikkelen. Hieruit zijn de meest verrassende combinaties gekomen.

5. In Marcel’s Green Soap zit palmolie verwerkt. Kun je dat verklaren?

Een deel van de wasactieve stoffen in Marcel’s Green Soap is op basis van palmolie. Wij maken alleen gebruik van gecertificeerde palmolie. Dit is olie waarvan de herkomst goedgekeurd is door de RSPO (Roundtable on Sustainable Palm Oil). Deze organisatie, waar ook organisaties als Greenpeace, Wereldnatuurfonds en Oxfam-Novib bij aangesloten zijn, zet zich in om zoveel mogelijk palmolie wereldwijd duurzaam te maken. Marcel’s Green Soap sluit zich daar graag bij aan.

6. Hoe onderscheidt Marcel’s Green Soap zich van de andere eco-vriendelijke schoonmaakmiddelen?

Marcel’s Green Soap is qua samenstelling en bedrijfsvoering minstens zo ecologisch verantwoord als ander ecologische reinigers. Het verschil is dat Marcel’s Green Soap duurzaam schoonmaken vrolijker en toegankelijker probeert te maken voor grote groepen consumenten. Door leuke en sprekende verpakkingen en een heerlijk ruikend product dat effectief is in gebruik, maakt iedereen met plezier schoon!

7. Wordt Marcel’s Green Soap in de winkels verkocht?

Marcel’s Green Soap wordt verkocht bij Marqt, WAAR, Intratuin, Loods 5 en bij diverse biologische winkels en natuurlijk online!

8. Wat zijn je toekomstplannen voor Marcel’s Green Soap?

Allereerst wil ik zorgen dat de 16 producten die ik nu geïntroduceerd heb, enthousiast worden ontvangen door veel mensen. En dan wil ik samen met die consumenten gaan werken aan nieuwe producten. Ecologische producten waar je blij van wordt, dat hoeft niet op te houden bij afwasmiddel en allesreiniger.

Win een schoonmaakpakket!

In samenwerking met Marcel’s Green Soap mogen we 3 schoonmaak pakketten verloten onder de volgers van Eat.Pure.Love. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Share this post with your friends. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaars maak ik maandag 12 juni bekend. Succes! De winnaars zijn Larissa, Bodil en Margret.

Good luck!

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

124 Reacties

 1. Madelon

  Ik maak graag kans op dit pakket. Zit al langer te denken om over te stappen naar natuurlijke schoonmaakmiddelen. Maar waar te beginnen? Dit lijkt me een mooie kans om meteen over te gaan en het te testen!

  Antwoord
  • Silvia Bijker

   Dit lijkt mij een hele fijn productenlijn toe. Ik ga het hoe dan ook proberen. Zorg voor je omgeving begint bij jezelf, uiteindelijk.

   Antwoord
  • Erica van Hoof

   Heerlijk die geuren en nog afbreekbaar ook, wat wil je nog meer. Die Marcel kan er wat van 🙂 Ik heb al eens een geur geprobeerd (bijna op nu) en ben zeer tevreden. Gebruik het ook voor mijn kattenbak. Het is zuinig in gebruik en dat is in verhouding dus ook veel goedkoper. Ik wil heel graag ook kennis maken met de andere geuren. Ben ook nieuwsgierig naar de afwastabletten. Duimen dus maar 🙂

   Antwoord
  • Marion Kamp

   De allesreiniger is fijn!
   En nu is mijn vaatwasser kapot dus ben benieuwd hoe de afwasmiddel is. En de rest natuurlijk…

   Antwoord
  • Cynthia

   Onze Sjaan houdt erg van de natuur. Met Marcel’s Green Soap houden we niet alleen ons huis schoon maar halen we ook een stukje natuur in huis. Hond blij, wij blij!

   Antwoord
 2. Claudia

  Graag! Met een baby en een kleuter in huis valt er genoeg te poetsen ?. Een extra veilige schoonmaak producten zijn dan zeker welkom! Lever je er ook een schoonmaker bij? Ik kan de puf voor een voorjaarsschoonmaak nog niet vinden ?

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Herkenbaar Claudia. En als ze dan toch met hun plakkerige vingertjes aan je net gepoetste spullen zitten, dan maar wel met veilige schoonmaakmiddelen 😉

   Antwoord
 3. Angela Verhoef

  O wauw! Deze producten staan sinds vorige week in de schappen op mijn werk. Dus zou dit graag winnen om te ervaren hoe fijn deze producten zijn, zodat ik goed advies kan geven aan de klanten. En ik zelf een vervanging heb voor de detol. Met dieren en 2 kids is een goed en natuurlijk schoonmaakmiddel erg welkom!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Vers van de pers inderdaad! Wij zijn erg enthousiast. Hopelijk kunnen we je volgende week blij maken!

   Antwoord
 4. Caroline Kemper

  Net mijn hele huiskamer een frisse nieuwe look gegeven. Nieuwe gordijnen, plafond gewit, nieuw behang, nog zoekende voor ascecoires. Maar al dat stof na zo’n klus… Daar kan ik wel wat Green Soap bij gebruiken 😉

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Bij een nieuwe frisse look horen inderdaad heerlijk ruikende en veilige schoonmaakmiddelen! Fingers crossed!

   Antwoord
 5. Marisca

  Nou zeg! Er werd net aangebeld en daar stond de grote schoonmaak voor de deur! Ik gooide deur dicht en dacht ‘ik laat je er lekker niet in!’
  Maar samen met Marcel durf ik het wel aan! Zodra ik het pakket gewonnen heb en hij staat weer voor de deur, dan laat ik hem er in!
  Daarbij heb ik een dochter die allergisch is voor de gehele parfumreeks dus dat komt mooi uit 😉

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Haha…Je zult er toch aan moeten geloven met de lente voor de deur. En helemaal gelijk: dan maar liever met Marcel’s Green Soap.

   Antwoord
 6. Shanna

  Klopt als een bus: ‘het gras is altijd groener bij de buren’…Maar gelukkig is ‘mijn húis groener’ dankzij Marcel’s Green Soap…en natuurlijk ook lekker fris….uhhh ook lekker ‘natuurlijk fris’ natuurlijk ??

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Groener, frisser, natuurlijker! Klopt als een bus. Nog een weekje duimen 😉

   Antwoord
 7. Vivianne

  perfecte timing! ik heb van de week nieuwe ramen gekregen en daarvoor moest mn hele huis op z’n kop….tja dan is t zonde om alles zo terug te zetten..dusssssss grote schoonmaak tijd! en daar kan ik wel wat lekkere sopjes bij gebruiken. zeker als die lekker ruiken, fijn werken, goed zijn voor het milieu en vooral mijn gezondheid niet op de proef stellen!
  ik dacht kom laat ik het deze keer eens lekker met een sopje doen ipv schoonmaakazijn, da’s wel lekker voor deze extra grote schoonmaak… De eerste fles ‘gewone’ allesreiniger kreeg ik hoofdpijn van en werd ik licht misselijk van, van de 2e fles kreeg ik het benauwd en van nr 3 kreeg ik keelpijn….. ik weet gelijk weer waarom het sop hier uit huis was verbannen en wilde de moed al opgeven, maar Marcel’s Green Soap geeft me nieuwe poets hoop. Ik wacht ff met poetsen in de hoop dat ik win. Bedankt voor dit geweldige excuus 😉

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Dan ga je van deze schoonmaakmiddelen echt genieten. De geuren zijn heerlijk, maar toch subtiel. Heerlijk fris! En een weekje niet poetsen is helemaal een goed idee. Lekker genieten van andere dingen 😉

   Antwoord
 8. Linda

  Jaah! Naast de voorjaarsschoonmaak kan mijn huis wel een detox gebruiken! Eruit met de slechte schoonmaakmiddelen en erin met de goede! ?

  Antwoord
 9. Carmen Bloemendal

  Wat toevallig, ik heb gisteren nog heel internet afgespeurd op zoek naar ecologische schoonmaakmiddelen, en daar komt Marcel aan! Over een paar weken verhuis ik samen met m’n lover naar ons eerste huisje, die de afgelopen maanden flink verbouwd is (het huis dan hè..). Dit schoonmaakpakket komt perfect uit: weg met alle stof, vieze geuren. Op naar een fris, gezond en schoon huis!

  Oh en nog een reden: mijn familie noemt me al ‘de geitenwollensokken-meid’ en vinden dat ik niet bij alles (voeding/schoonmaken) moet doordraaien. Wat nou geitenwollensokken? Eerder bewust, gezond en hip! Ik wil hen het tegendeel bewijzen. Hopelijk kan Marcel mij hiermee helpen om hen te overtuigen 😉

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Toeval bestaat niet 😉 Gefeliciteerd met je verbouwde huis! En dat geiten-wollen-sokken-gedoe? Daar komen ze wel van terug als ze je heerlijk ruikende huis binnen stappen! Fingers crossed.

   Antwoord
 10. Sylvia

  Tja dit behoeft verder geen woorden. Ik wil het graag over naar natuurlijke schoonmaakmiddelen. Ik en mijn zoon hebben hooikoorts / allergie dus dagelijks door het huis is een pre. Het pakket is van harte welkom.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hooikoorts is inderdaad erg vervelend, zeker nu de lente weer in aantocht is. Dan poets je flink wat af. Ik duim met je mee hoor!

   Antwoord
 11. Franka

  Voor de zekerheid ook hier maar een reactie net als op Facebook: ik ben heel erg benieuwd naar deze producten. Ik heb al een aantal schoonmaakmiddelen vervangen voor gezonde alternatieven, maar een lekker ruikende heb ik nog niet gevonden… Sinaasappel klinkt heerlijk!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   De reacties op de website doen inderdaad mee voor de winactie. Op deze manier heb ik iedereen overzichtelijk bij elkaar 😉 Duimen maar dus!

   Antwoord
 12. Daniëlle

  Ik ga over een paar maanden het huis en ik wil zo groen, puur en positief mogelijk gaan leven. Dit zou echt de perfecte start zijn voor een natuurlijk schoonmaakkastje :). En natuurlijk om indruk te maken op mijn familie en vrienden met een heerlijk geurend schoon huis.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Wat een mooi voornemen Danielle! En inderdaad een perfecte start.

   Antwoord
 13. Desirée Brinkhorst

  Yes, yes, met dit pakket maak je mij heel blij. Ik heb net een project in huis afgerond, wat 9 maanden geduurd heeft haha, het leggen van een vloer. Het is nu af en daarmee is de tijd gekomen om heerlijk te gaan poetsen en gaan inrichten. precies nu de lente om de hoek komt kijken. Dit pakket zou er een mooie extra motivatie en glimlach bij brengen om weer verder te gaan 🙂

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Een mooie nieuwe vloer die ook nog eens heerlijk ruikt! Wat wil je nog meer? Ik duim met je mee 😉

   Antwoord
 14. Mirjam

  Mijn man is nog niet overtuigd van ecologische schoonmaakmiddelen. Biologisch lukt al aardig qua eten, maar de schoonmaakmiddelen heeft hij het liefst nog ouderwets. Ik hoop dat dit pakket me gaat helpen om hem te overtuigen!

  Antwoord
 15. Kirsten

  Ik zit op het moment met een zieke kat thuis, ze moet regelmatig overgeven. Zo zielig, maar ook niet al te fris 🙁 Constant poetsen om alles weer lekker helder te krijgen… Deze heerlijke groene schoonmaak spullen zouden dus goed van pas komen! En dan ben je ook nog eens goed bezig wat betreft het omgeving/milieu. Win win, toch?! Ik doe heel graag mee 🙂

  Antwoord
 16. Marit Veendorp

  Super leuke actie! Ik ben momenteel bezig om alle producten in huis te vervangen voor meer natuurlijke producten, denk aan makeup en badspullen enzo. Daar vallen schoonmaakproducten natuurlijk ook onder, ookal had ik daar in eerste instantie nog niet aan gedacht, totdat ik deze blog zag. Lijkt me heel gaaf om dit pakket te winnen, een grote stap in de goede richting.

  Antwoord
 17. Connie

  Het zou super zijn om dit te winnen ! Ik heb net de 21 dagen detox gedaan , hierna mijn badkamer aangepakt , alleen nog natuurlijke verzorgingsproducten . Dus lijkt me dit de logische volgende stap ?

  Antwoord
 18. Riny

  wat leuk hou van fris en schoon
  nu nog lekkerder soppen met Green Soap

  Antwoord
 19. Inge

  Als single, drukbezette meid
  heb ik voor mijn huishouden weinig tijd.
  Graag maak ik kans op deze Marcel’s Green Soap-voorraad
  want dan weet ik dat er altijd het juiste middel klaarstaat.
  Dan blijft mijn huis schoon en fris
  en dat is het fijnste wat er is!

  Antwoord
 20. Marloes Swart

  Hahaha! Ik heb al 1 Marcel in huis, dat bevalt erg goed! Reden genoeg om er meer van in huis te halen!!??

  Antwoord
 21. Chantal Biersteker

  Ik ben al een tijdje op zoek naar goede ecologische schoonmaak middelen, ook aan het experimenteren met DIY, dus ben erg benieuwd naar deze producten, natuurlijk veel gemakkelijker dan zelf maken! ?

  Antwoord
 22. Wendy

  Helemaal top! Vooral t deel over dat ook de leveranciers diervriendelijk zijn vind ik super! Lijkt me leuk om t eens uit te proberen.

  En….jullie site is ???? ik hou dr van ?

  Antwoord
  • Wendy

   ??? dank je wel!! ❤

   Antwoord
 23. Mirjam

  Dat lijkt me heerlijk, natuurlijk schoonmaken met fijne geuren!

  Antwoord
 24. Milou

  Ohhh mijn handen beginnen al weer te jeuken, met mijn enorme nesteldrang kan ik dit gifvrije schoonmaakpakket goed gebruiken! Daarbij heb ik ook nog eens een (zwangerschaps?) obsessie voor geuren, ik kan de heledag wel aan de schone was ruiken, heeeerlijk! ☀️ Kom maar op met die geurende, natuurlijke, babyproof schoonmaak spulletjes! Ik weet er wel raad mee ?

  Antwoord
 25. Anke

  Dit klinkt fantastisch! Ik ben al van jongs af aan allergisch voor bijna alles wat geur/kleur/gekke stoffen bevat. Wasmiddel/schoonmaakmiddel/parfum/douchegels noem maar op. Met steeds schoner eten heb ik dit al een heel eind terug kunnen dringen maar dit klinkt als een buitenkans om nog beter voor mijn gevoelige huid te zorgen ? Zou dit ontzettend graag eens kunnen proberen!!

  Antwoord
 26. Karin

  Eigenlijk sta je daar niet altijd goed genoeg bij stil.
  Ik zou dit graag proberen, ik ben toch altijd bang dat het minder goed werkt, geen idee waarom eigenlijk… 🙂

  Antwoord
 27. Wen

  Ho STOP!!!!

  Jongens en meisjes jullie willen dit pakket echt NIET winnen….

  Het schoonmaken wordt een verslaving… echt geloof me

  Het schoonmaken wordt echt leuker met Marcel’s greeb soap

  zeker met de makkelijke spray kardemon/ Sandelhout….heerlijk

  dus deze schoonmaakverslaafde, met dank aan Marcel ?, maakt graag kans op een pakket. Om zo weer mijn dagelijks shot veilig te stellen

  Antwoord
 28. Marlon

  Over twee weken krijgen we een nieuwe vloer op de benedenverdieping. Eerst moet alles eruit; van de bank en de planten tot de voorraadkasten en de wc-pot. Dat geeft ons mooi de kans een grote, gróte schoonmaak te houden (een grote schoonmaak op steroïden). Lijkt me leuk om dat met de producten van Marcel’s green soap te doen.

  Antwoord
 29. Anouk Nelemans-Fijma

  Jaaa!! Ik zou dit heeel graag willen winnen voor al de te komen vieze poep, banaan-smeer en kwijl vlekken van onze kleine jongen! 😀
  Want een nieuwe mama-to-be kan toch wel wat ecologisch verantwoorde hulp gebruiken?! 😉

  Antwoord
 30. Anita H.

  Ik wil ook “mijn leven beteren” op dit gebied. Hier en daar al overgestapt op schoonmaakmiddelen op natuurlijke basis. Nog geen kennis gemaakt met dit merk, maar daar mag wat mij betreft snel verandering in komen.

  Antwoord
 31. Marcelle

  Nou graag! Alvast bedankt, kan niet wachten om schoon te maken…….huh, wat zeg ik nu?!?!?

  Antwoord
 32. Vivianne

  dat zou letterlijk en figuurlijk een verademing kunnen zijn! krijg van veel schoonmaakmiddelen las bv van mn huid, luchtwegen, benauwd, keelpijn, hoofdpijn tot aan ziek-zwak-en-misselijk. Gebruik daarom vooral schoonmaakazijn. Maar zo’n aangenaam ruikend lijkt me heel wat prettiger! En dan ook nog gezondheid vriendelijk en ecologisch, wat wil ik nog meer….nou een leuke vent die het voor me komt doen 😉 hihi Maar die past niet in zo’n flesje, daarom lijkt dit pakket winnen me een heel goed en aangenaam begin 🙂

  Antwoord
 33. manon

  gaaf dit pakket! wordt schoonmaken dan toch een feestje?? 😉

  Antwoord
 34. m dijkslag

  Ja graag,want onze franse bull is een kleine smeerpoets en zorgt ervoor dat ik altijd bezig ben 😉 en dan is green soap natuurlijk wel geweldig!

  Antwoord
 35. Fia

  Ik ben benieuwd naar dit schoonmaakmiddel.
  Wij zijn aan het verbouwen/verhuizen naar een boerderij, en zijn niet aangeslpten op het riool.
  Tijdens het zoeken naar een milieuvriendelijk schoonmaakmiddel kwam ik bij deze aktie terecht.
  Ik hoop dat ik dit pakket win om dmv eigen ervaring te merken dat dit goed is!

  Antwoord
 36. Tineke

  Tsja, als je hiervan spontaan zin krijgt om schoon te maken dan is dit echt aan mij besteed. Ik krijg spontaan visioenen van bloeiende bloemen in groene weides… kom maar op, ik sta klaar met de dweilmop!

  Antwoord
 37. Iris

  Ik zou het ook heel graag willen winnen. Met 2 kids en 3 katten ben ik elke dag wel aan de poets. Ik heb nog steeds niet het beste product gevonden. Vind het erg belangrijk dat er niet teveel zooi in zit. Maar dat is nog best moeilijk. Dus dan is het fijn om eerst dit pakket te winnen en uit te proberen.

  Antwoord
 38. Laura van whie

  Heel graag! De kleine man rent de hele dag door het huis heen samen met de hond. Die 2 kunnen er een bende van maken! Van moddervoetstapjes tot samen koekies eten van de vloer (foto op fb pagina). Elke dag is het wel poetsen en dat zou zoveel leuker zijn met goede en natuurlijke producten.

  Tevens gaan we straks verhuizen en hebben een septictank. Toevallig gister nog contact gehad met ze en de producten kunnen we gewoon gebruiken! Helemaal top.

  Kan het duo straks nog meer streken uithalen en lekker ravotten binnen en buiten ❤?

  Antwoord
 39. Anna

  oooh wat gaaf… ik doe graag mee.. klinkt een beetje stom, maar ik vind poetsen wel fijn en zeker met goede producten

  Antwoord
 40. Mirjam

  Onze jongste zoon staat op het punt om te kruipen waardoor straks niks meer ‘veilig’ is. Alles zal vastgepakt en betast worden dus een veilig schoonmaakpakket zou hier zeker op zijn plek zijn. Momenteel worden schoonmaakazijn en de standaard allesreiniger het meest gebruikt maar nu de kans om een veiliger produkt te proberen. Ik grijp deze kans met beide handen aan.

  Antwoord
 41. Ninke

  Dat zou een mooi pakket zijn! Hier is het dweilen met de kraan op hoge druk open?
  het eten zit met regelmaat op het plafond, ach ja als alleenstaande moeder van 3 jongens raak je wat ontaard?

  Antwoord
 42. Carmen

  Ik hou van zuivere geuren
  Deze hebben echt invloed op mijn humeur ?
  Met dit (h) eerlijke schoonmaakpakket kan mijn dag niet meer stuk!?

  Antwoord
 43. Mariska

  Ik ken tot nu toe alleen de pompjes met handzeep, die zijn echt heerlijk. Met dit warme weer zit ik niet echt te springen om schoon te gaan maken, maar de heerlijke geuren van Marcel’s Green Soap zullen vast wel motiveren!

  Antwoord
 44. Marije de Jong-Helder

  Deze blog heeft me overtuigd om meteen over te stappen naar Marcel’s Green Soap. Onze drie katten en hond kunnen slecht tegen alle chemische middelen. De afgelopen jaren zijn wij thuis ook steeds milieuvriendelijker en -bewuster gaan leven, maar ik had nog niet aan de schoonmaakmiddelen gedacht. Deze week nog had iemand mij op groene zeep geattendeerd en had ik het reeds op mijn boodschappenlijstje gezet. Ik ga duimen voor dit mooie pakket.

  Antwoord
 45. Elice

  Ach ach ach ik had het bericht op Facebook eerst niet goed gelezen ? Dan hier nog maar even een groene reactie plaatsen:
  ???????????♻
  Ik wil het bericht op Instagram proberen te delen ?

  Antwoord
 46. Erika van koert

  Klinkt als een super fijn pakket. Ik doe graag mee

  Antwoord
 47. Alexandra

  Alles wat ik probeer te veranderen om op een gezonde manier te leven heeft mijn dochter van 7 wat op aan te merken. Alles is vies! Behalve deze zeep! Dochter wast met plezier haar handen na het wassen! Mooie bijkomstigheid is dat de toilet ook nog eens een tijd lekker ruikt!! De zeep is bij mij dus meer dan welkom ?
  Groetjes Alexandra

  Antwoord
 48. tamara roos

  altijd leuk om nieuwe producten uit te proberen!.

  Antwoord
 49. Eva

  Wauw, wat leuk! In ons nieuwe huis zouden we deze producten erg goed kunnen gebruiken, een nieuwe, frisse en verantwoorde start :-)!

  Antwoord
 50. Janie

  Hoi Hailey & Mirjam!

  Wat een leuk stukje en fijne winactie! Ik houd hélémaal NIET van schoonmaken (jaja.. surprise..). Maar met deze leuke flesjes word het een heel andere klus! Gaan we nog met een goed gevoel een beetje groen doen ook!

  Ik wil winnen!

  Lieve groet,

  Janie

  Antwoord
 51. Tessa

  WoW deze actie komt als geroepen!!!! Ik geloof echt dat er op elk moment van je leven dr juiste dingen gebeuren; zo heb ik sinds vorige week een eigen huisje? En zelfs gelijk mijn grootste droom erbij ; een jong poesje!!!’ Ik kan niet echten om er te gaan wonen ! Maar eerst nog even een paar weken klussen; maar vooral ook heel veel schoonmaken ; dus dit pakket komt zeker van pas ? Want ik wil wel met deze nieuwe start zo bewust en groen mogelijk mijn eigen leventje beginnen?

  Antwoord
 52. Marian Zw

  Gedeeld op twitter, ik maak ook graag kennis met deze schoonmaak middelen! Als mama van vier kids gaat er heel wat doorheen. Als dat lekkerder en milieuvriendelijker kan dan ben ik om!

  Antwoord
 53. Kimm

  Ik ben dus iemand die in de winkel aan alle flessen schoonmaakmiddel ruikt 🙂
  Zo lekker: je huisje wat dan ruikt naar vanille of bloemetjes, maar meestal ruikt het chemisch en helemaal niet uitnodigend…
  Om eerlijk te zijn sta ik er niet heel vaak bij stil dat dat soort middelen eigenlijk wel heel slecht zijn voor de natuur en ik vind het eigenlijk helemaal niet zo erg om iets meer te betalen voor een schoonmaakprodukt wat goed is, lekker ruikt en helemaal natuurlijk is! Ik ben heel nieuwsgierig naar Marcel’s Green Soap!

  Antwoord
 54. Nina

  Ben heel benieuwd naar deze producten! Count me in!

  Antwoord
 55. Tess

  eindelijk een hipper merk dan de Ecover met saaie fles en dito geur. Ben benieuwd naar Marcels green soap!

  Antwoord
 56. m.van klaveren

  mijn dochter gaat samenwonen dus zou geweldig zijn

  Antwoord
 57. Luus

  Fijn! Als ik met Marcel’s Green Soap mijn huis schoonmaak lopen de kindjes niet de kans om ziek te worden als ze hun koekje of zo op de grond laten vallen en daarna oprapen en in hun mond stoppen, want alles van Marcel’s Green Soap is zó zuiver dat je van de vloer kunt eten! Graag!

  Antwoord
 58. corina jochems

  normaal gebruik ik altijd het merk ecocover zit ook geen chemische troep in hoop ik.Ga dit merk ook uitproberen.Vooral de handzeep en afwasmiddel wil geen chemische gedoe op mijn bordjes waar ik van eet.
  Succes met de actie.

  Antwoord
 59. Jorine

  Wat een mooie kans om deze eco producten uit te proberen, ik loot graag mee…. Wil je een beter milieu begin bij jezelf zij mn oma altijd?

  Antwoord
 60. ilsiee prins

  Ben reuze benieuwd naar deze producten!

  Antwoord
 61. Nadine Rozeman

  Ik zou graag willen winnen, omdat ik het leuk vind om verschillende poetsproducten uit te proberen.

  Antwoord
 62. Carmen

  Echt een super toffe winactie. Ik ben me steeds bewuster aan het worden van mijn leefomgeving en de wereld. Met zijn allen maken we het stukje bij beetje kapot, en die gedachte maakt me verdrietig terwijl ik er ook schuldig aan ben. Sinds ik moeder ben probeer ik steeds andere en betere keuzes te maken, omdat ik dan toch voor mijn gevoel een steentje kan bijdragen aan de toekomst van mijn kind.
  Mijn schoonmaakartikelen zijn nog niet naar mijn groene plannen overgegaan, maar dit zou ik het liefst zsm doen. Deze producten spreken me heel erg aan, en zouden erg goed passen bij mijn nieuwe leefstijl 🙂 ik ben dol op schoonmaken!
  Groetjes Carmen

  Antwoord
 63. El

  Dit lijken me heerlijke producten en ze ruiken lekker en lang. Misschien ga ik schoonmaken dan nog wel leuk vinden.

  Antwoord
 64. anja

  om mijn huis en buien goed schoon te maken en nog eens beter voor de natuur doe ik graag mee

  Antwoord
 65. Silvia Swart

  Lijkt me een super beleving… heerlijk zacht met een lekkere natuurlijke geur, tenminste, zo stel ik me het voor 😉

  Antwoord
 66. Jolanda

  Je wilt toch SCHOONMAKEN, dat doe je met natuurlijke middelen, liefst met zo min mogelijk chemische rommel! ? ik ken het merk nog niet, dus ik ben benieuwd!

  Antwoord
 67. marij brand

  oh ideaal!! miss dat ik zo schoonmaken vanzelf wel leuk ga vinden 😉

  Antwoord
 68. Els

  Schoonmaken blijft altijd noodzakelijk, en met deze leuke producten vast iets plezieriger. Ik doe dus super graag mee!

  Antwoord
 69. Anton Hompe

  groen = doen…………….., en als het werkt en te betalen is een must voor elk fatsoenlijk denkend persoon.., de natuur en je zelf zijn er mee gebaad en niets word er door geschaad. Ik doe mee en ga uit mijn groene bolletje van plezier als ik win en een dolle foto dan maken geven de vreugde extra sier.

  Antwoord
 70. Will

  Milieubewuste schoonmaakmiddelen hebben bij mij voorrang, als ze in de winkel liggen. Al die andere troep komt er bij mij niet in.
  Wij leven heel bewust, scheiden alle afval en kiezen altijd dat wat goed is voor ons en voor de natuur.
  Graag doe ik mee.

  Antwoord
 71. Will

  Ik wil graag reageren op Bloglovin, maar dat gaat niet.

  Antwoord
 72. Fenny

  Ik probeer zo véél mogelijk rekening te houden met het milieu.. en dat doe ik ook met mijn schoonmaakproducten! Daarom ben ik errug benieuwd naar de Marcels green soap, want ik kende het merk nog niet 🙂

  Groetjes Fenny!

  Antwoord
 73. Nanda

  Allereerst bedank ik Marcel dat hij enkele schoonmaak middelen van Marcels Green Soap cadeau doet. Echt heel attent. Want als het wat wordt heeft hij er meteen klanten erbij
  Graag doe ik mee voor mijn zoon. Hij gaat eind deze maand samen wonen. Heerlijk met m n schoondochter hun huisje schoonmaken.
  Een beetje jammer van deze actie is toch wel , dat de wat oudere dames onder ons , geen Facebook , twitter of dat andere instragram ? heeft Worden wij gediscrimineerd ?
  Nee toch ? Waar goede reclame al niet goed voor is. Bedankt voor uw aandacht

  Antwoord
 74. Nanda

  Maak een fout in m n e-mailadres Er moet een e achter de t. Sorry voor dit ongemak.

  Antwoord
 75. Nanda

  Allereerst wil ik Marcel bedanken omdat hij enkele pakketten weg geeft. Met een beetje geluk worden dit vaste klanten. Doch vindt ik het jammer dat ik , als iets oudere dame , niet mee mag doen omdat ik niet kan liken Heb nl geen Facebook twitte of dat andere. Instagram? Wordt ik /wij gediscrimineerd? Nee toch?
  Graag gok ik ook kans voor mijn zoon. Hij gaat eind deze maand samen wonen. Een nieuw huis een nieuwe geur.

  Antwoord
 76. Tamara TS

  Ik heb 3 kleine hondjes en ik sta er regelmatig bij stil dat ik moet opletten met schoonmaakmiddelen die eventueel giftig voor ze kunnen zijn. En dat terwijl je met 3 hondjes juist vaker aan de schoonmaak bent. Daarom ben ik heel benieuwd naar deze producten en doe ik graag mee.
  Ik heb gedeeld op FB en Twitter.

  Antwoord
 77. Paula

  Laat die groene Marcel maar komen. Ik ben benieuwd hoe hij poetst, haha.
  Maar ff serieus, ik ben wel benieuwd of millieuvriendelijk ook echt schoonpoetst. Want dan ben ik echt om.

  Antwoord
 78. Anita

  Eigenlijk twijfel ik of ik mee wil doen, want als ik zou winnen lachen alle vrienden, kennissen en familie me uit natuurlijk want schoonmaken is niet echt mijn grootste hobby en daar heb ik nooit een geheim van gemaakt. Maarrr, aangezien ik een hond, dwergkonijn en papegaai heb, lijkt het me wel toppie om goede natuurlijke schoonmaakmiddelen te gebruiken enne het hoeft natuurlijk niet in een keer op!!

  Antwoord
 79. Antonia

  Supergoed Marcel! Waren er maar meer zoals jij.
  Goed voor het milieu en happy animals want proefdiervrij.
  Maar Hailey…. PLEZIER in schoonmaken???? Dat moet nog blijken
  als je mij met dit schoonmaak pakket wilt verrijken 😉

  Antwoord
 80. Margret

  Deze ‘Mien Dobbelsteen’ is (nog) niet bekend met dit merk maar zou
  het graag eens willen proberen!!

  Antwoord
 81. L. Hek

  Fijn om op deze manier een steentje bij te dragen! En het ruikt suuuuper lekker

  Antwoord
 82. Nina Mol

  Ik krijg ineens zin om te schoonmaken!

  Antwoord
 83. Margo

  Ik ben heel erg benieuwd of dit net zo goed schoonmaakt als de reguliere middelen. Want dan heb ik veel liever biologisch…

  Antwoord
 84. Bea

  Biologisch heeft mijn voorkeur, maar het moet inderdaad wel lekker ruiken en goed schoonmaken, dus ik ben benieuwd.

  Antwoord
 85. Jolanda

  Vind het altijd heerlijk als het lekker ruikt. Ik doe graag mee.

  Antwoord
 86. Jeanne

  Wat een mooi schoonmaakpakket. Ik loot graag mee.

  Antwoord
 87. Renée

  Dan voel ik me wel geruster met kinderen in mijn buurt. Ik zou ze graag willen proberen.

  Antwoord
 88. Margo

  Win win, denk ik zo. Biologisch en schoon.

  Antwoord
 89. Jolanda

  Ik ben wel milieubewust voor wat betreft afvalscheiding, maar eerlijk gezegd nog niet qua schoonmaakmiddelen. Ik wil het graag proberen.

  Antwoord
 90. Paula

  Mooie winactie. Ik doe graag mee.

  Antwoord
 91. Marijke

  Goed voor een schoon huis en goed voor het milieu! Zou ik graag eens proberen!

  Antwoord
 92. Jo's Daughter

  Zin in een super schoonmaak beurt van mijn huisje! En dit pakket zou daar perfect bij passen 😀 Dus ik doe graag mee in de hoop straks in het schoonste paleis van Nederland te verblijven 😉

  Antwoord
 93. Linda Sinnema

  Graag maak ik/wij kans op dit pakket, zodat we onze dierenopvang natuurlijk kunnen schoonmaken. We vangen dieren op die uit stress volle situaties komen, bijvoorbeeld uithuisplaatsing of vechtscheiding. Website wordt gemaakt

  Antwoord
 94. m chen

  Lekker het huis schoonmaken met milieuvriendelijke producten, win-win situatie!

  Antwoord
 95. Claudia

  Wat een mooi pakket en een mooie gelegenheid om natuurlijke manier te gaan schoonmaken.

  Antwoord
 96. Sandra

  De handzeep heb ik al eens geprobeerd, superfijn product! Ben heel benieuwd naar de andere producten 🙂

  Antwoord
 97. Bodil

  Lijkt me superfijn!
  Met 2 kleine meiden en een kleine kitten is poetsen geen overbodige luxe…
  Aangezien wij onze kleintjes mileubewust willen opvoeden (de meisjes, niet de kat 😉 ), sluiten deze groene schoonmaakproducten daar perfect bij aan!
  Ik ben erg benieuwd en maak graag kans 🙂

  Antwoord
 98. Anneliese de Waal

  Ik doe graag mee, ben erg benieuwd nar de producten, zou graag mijn huis ermee schoon willen maken 🙂

  Groetjes van,
  Anneliese de Waal

  Antwoord
 99. Floor Bol

  Ja, ik win heel graag duurzame producten die er ook nog eens voor zorgen dat mijn huis schoon blijft!

  Antwoord
 100. Wendy

  Op het internet lees ik regelmatig dat schoonmaakmiddelen op basis van groene zeep als een trein werken en natuurlijk veel beter voor het milieu zijn. Tijd om het roer om te gooien dus, ik zou deze schoonmaakproducten graag willen proberen!

  Antwoord
 101. Larissa

  Holy moly. Stop de tijd. Licht uit, spot aan.

  Lijkt me heerlijk! Al een aantal maanden zie ik ze verschijnen, al wordt dit merk vast al veel langer verkocht in Nederland. De hele vormgeving ziet er vrolijk uit en als je dan leest welke voordelen dit schoonmaakmiddel heeft ben ik direct om.

  Superleuk dat je 3 pakketten weg mag geven. Wie de winnaars ook zijn, ik doe een dansje!

  Liefs!

  Antwoord
 102. Linda Smeets

  Na het lezen van deze review ben ik zeer benieuwd naar deze producten! Fijn met kinderen en huisdieren in huis! Ik doe graag mee en hen dit bericht op Facebook gedeeld.

  Antwoord
 103. Hester

  Super graag. Ik doe mee.

  Antwoord
 104. Fams

  Wij proberen steeds meer natuurlijke producten te gebruiken nu nog vooral de verzorgings producten en make up. Zou het super vinden om deze fijne producten ook in huis te hebben zodat onze schoonmaak ‘rotzooi’ die we nu nog hebben gauw weg kunnen 🙂

  Antwoord
 105. HuisInfoLijn

  Ik heb al meer mensen gehoord over Marcel’s Green Soap. Ben nu vast van plan ook eens wat van de artikelen in te slaan.
  Bedankt voor de tip!
  Groetjes,
  Vivian de Lange

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This