Weet jij eigenlijk wat jouw huisdier eet? Dit is mijn favoriete natuurlijke dierenvoeding!

natuurlijke dierenvoeding

Mirjam Blanken

23 januari 2019


Weet jij eigenlijk wat jouw huisdier eet?

Meet Russel, onze ietwat eigenwijze mini Sheltie die er niet alleen flink op los knuffelt, maar er ook nog eens voor zorgt dat ik aan mijn dagelijkse portie buitenlucht en lichaamsbeweging toe kom. Wist je trouwens dat het hebben van een huisdier niet alleen om deze actievere leefstijl gezond is? Wanneer je jouw huisdier aait komt het knuffelhormoon oxytocine vrij wat er voor zorgt dat je vrolijker en meer ontspannen wordt. Bye bye stress! Hello healthy lifestyle! Maar weet jij eigenlijk wel wat jouw trouwe viervoeter eet?

natuurlijke dierenvoeding

Etikettenlezer 2.0

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik tot voor kort niet heel bewust bezig was met gezonde voeding voor Russel. Komt nog bij dat hij niet alleen een tikkie eigenwijs is, maar ook kritisch. Het liefst eet hij leftovers van mijn maaltijd of probeert hij tijdens het koken wat mee te ‘pikken’. En mocht poes Jippie haar bakje niet leeg eten, dan weet Russel hier ook wel raad mee. Door deze groente leftovers en kattenbrokken eet Russel nauwelijks zijn eigen bakje leeg. Conclusie: we hebben een verwend hondje. Oeps!

natuurlijke dierenvoeding

En dit is mijn favoriete natuurlijke dierenvoeding!

Het moge duidelijk zijn: ik heb als health blogger geen idee wat mijn huisdieren nu eigenlijk eten. Mijn trigger om hier eens kritisch naar te kijken was de verpakking hondenvoer met natuurlijke ingrediënten die Purina Beyond mij afgelopen maand opstuurde. Naast dat hondlief deze brokjes wel heel erg lekker vindt, bevat Purina Beyond geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveringsmiddelen èn geen toegevoegde tarwe. But there’s more!

 • Elke maaltijd is gemaakt en samengesteld door diervoedingsdeskundigen.
 • De dierenvoeding wordt geproduceerd in de eigen fabriek. Hierdoor kan Beyond garanderen dat de voeding op een betrouwbare, duurzame en vakkundige manier geproduceerd wordt.
 • Purina Beyond hondenvoer bevat natuurlijke ingrediënten en bevat bovendien alle voedingsstoffen die jouw hond nodig heeft.
 • Het droge hondenvoer bevat kwalitatief hoogwaardige kip of lam als hoofdingrediënt.
 • Daarnaast bevat de voeding groente! Wat denk je van wortel, spinazie, bietenpulp en zoete aardappel?
 • Om ervoor te zorgen dat het voer 100% volledig en evenwichtig is wordt de voeding aangevuld met mineraalzouten en vitamines.
 • De voeding bevat geen toegevoegde tarwe en ook geen toegevoegde kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of conserveermiddelen. De kwaliteit van de receptuur is namelijk zo hoog, dat deze simpelweg niet nodig zijn.

En in het kader van good to know, Purina vind je niet alleen gewoon in de supermarkt, maar deze maand shop je de grootverpakkingen met gemiddeld 25% korting bij Bol.com. 

All you need is love… and a dog!

Ik ben benieuwd! Hebben jullie ook een zoektocht gehouden naar dierenvoeding die natuurlijke ingrediënten bevat? Let me know! Je kunt jouw reactie achterlaten in de comments hieronder. 

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

 Dit artikel is geschreven in samenwerking met Purina. Lees hier mijn disclaimer.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

1 Reactie

 1. Anita

  Ja hier koop ik voeding voor mijn hond via eko4petz en niet alleen het eten maar ook het speelgoed is duurzaam.
  Bevalt onze viervoeter erg goed.

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This