Biologische saladebar SLA opent haar deuren in Rotterdam

biologische saladebar SLA

Mirjam Blanken

28 juli 2018


Biologische saladebar SLA opent haar deuren in Rotterdam

Afgelopen week opende biologische saladebar SLA haar deuren aan de Oude Binnenweg 150a in Rotterdam. Deze opkomende straat, midden in het hippe centrum van Rotterdam, is de uitgelezen plek voor de 13de (!) vestiging van de saladebar. SLA is een plek waar je zonder moeite voedzame en vullende salades kunt eten en waar vitaminerijke juices en smaakvolle soepen en taarten op het menu staan. Allemaal biologisch en voor 95% plantaardig.

Miriam van de Lustgraaf, brand manager van SLA, vertelt: ‘’Een SLA in Rotterdam stond hoog op onze verlanglijst. Wij denken dat de behoefte aan een gezond alternatief voor buitenshuis eten leeft in de Maasstad. Het moet makkelijk en lekker zijn zodat iedereen zich welkom voelt om tijdens en na een drukke dag bij ons langs te komen.’’

biologische saladebar SLA

Een gezond rustpunt in de stad

SLA is dé inspiratiebron op het gebied van gezond, bewust en puur leven. Ze weten als geen ander hoe ze verantwoorde maaltijden moeten bereiden, die uitsluitend bestaan uit biologische en duurzame producten. Ook wordt er rekening gehouden met allergieën en diëten en is het voor iedereen mogelijk een juice of salade naar eigen wens samen te stellen.

De lichte en frisse uitstralingvan de nieuwe zaak zorgt voor een inspirerende omgeving en maakt de beleving compleet. SLA Oude Binnenweg is zeven dagen per week geopend voor lunch en diner van 11.00 tot 21.00 uur. Naast een bezoek aan de winkel is het mogelijk de gerechten te laten bezorgen of af te halen.

biologische saladebar SLA

De SLA-formule

In 2013 openden Nina Pierson, Jop van de Graaf en Ida de Haart de eerste SLA-vestiging in Amsterdam. SLA is als familiebedrijf ontstaan vanuit de eigen behoefte naar een pure en gezonde levensstijl in combinatie met een drukbezet stadsleven. De saladebar gelooft in de visie dat je bent wat je eet en dat voedzaameten de mentale – en fysieke gezondheid positief beïnvloedt.

Deze visie wordt niet alleen doorgevoerd in de maaltijden, maar ook in het interieur, wat in samenwerking met Standard Studio gecreëerd is. In Utrecht en Amsterdam is tegenwoordig ook in een aantal winkels de SLA Breakfast Bar waar stadsgenoten terecht kunnen voor een verantwoord ontbijt tussen 08.00 en 11.00 uur.

biologische saladebar SLA

Raw limoen cheesecake van avocado

Nog geen twee jaar na de opening van de eerste vestiging in Amsterdam komt het succesvolle eetconcept SLA met haar eerste kookboek. Niets geheim van de chef, dankzij het kookboek van SLA kan heel Nederland nu genieten van de heerlijkste gerechten die bij SLA geserveerd worden. Deze raw limoen cheesecake uit het kookboek is heerlijk in de zomer! Hij zit ook nog bomvol vitamine C en goede vetten waardoor je je lichaam er een groot plezier mee doet. Het recept vind je hier!

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This