Op bezoek bij Bio Brass in Zeewolde tijdens de AH Buitendag

Op bezoek bij Bio Brass in Zeewolde tijdens de AH Buitendag

Mirjam Blanken

19 april 2017


Op bezoek bij Bio Brass in Zeewolde tijdens de AH Buitendag

Aflopen maandag brachten ruim tachtigduizend mensen een bezoekje aan boeren, telers en leveranciers van Albert Heijn. En ik was een van die tachtigduizend mensen die tijdens de AH Buitendag een kijkje achter de schermen nam. Nu had ik ook nog eens de mazzel dat ik aanwezig mocht zijn bij de opening van de AH Buitendag bij Bio Brass in Zeewolde. Op deze locatie werd de AH Buitendag feestelijk geopend met live muziek en een heerlijke paasbrunch! En na het zien van de foto’s die ik nam tijdens mijn bezoekje aan Bio Brass, weet ik zeker dat jij vast een reminder in je telefoon zet voor volgend jaar.

Paasontbijt 2.0

Maart roert zijn staart en april doet wat hij wil… Dat was wel te merken aan de weersvoorspellingen afgelopen week. De brunch werd voor de zekerheid verplaatst van het weiland naar de aardappelschuur. En stiekem vond ik dit pop-up boerderijrestaurant nog leuker ook.

De geur van het stro, de live muziek en de fijne sfeer die er hing maakte dit een van mijn leukste (en lekkerste) paasbrunches. Samen met de 2 winnaressen en hun gezin schoof ik maar wat graag aan! Want zeg nou zelf: aan zo’n mooi gedekte tafel wil iedereen wel eten toch?

De boer op…

Met mijn buikje rond was het tijd voor part 2: een rondleiding over het erf van Bio Brass. De naam verklapt het natuurlijk al een beetje, Bio Brass is een biologisch groenteteeltbedrijf. Al jarenlang wordt er op de vruchtbare gronden van Flevoland door dit bedrijf een breed assortiment groenten geteeld, zoals bloemkool, aardappelen, sla, rode bieten en pastinaak.

Nu zijn rondleidingen en kinderen vaak geen goede combinatie, maar in dit geval wilde ik graag weer kind zijn hoor! Aardappels poten met de boer, sla planten op de slaplantmachine en last but not least: een heuse skippy koe race!

Heb jij ook een bezoekje gebracht aan de AH Buitendag? Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden. Ik ben er volgend jaar gewoon weer bij in ieder geval!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

Dit artikel kwam tot stand in samenwerking met Albert Heijn. Lees hier mijn disclaimer.

Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

1 Reactie

  1. suzanne wanders

    Beste Mirjam, super leuk dat ik met mijn gezin aanwezig mocht zijn bij deze toffe dag! We hebben het enorm naar onze zin gehad, heerlijk ontbijt, ontzettend goed verzorgd en ook de rondleiding was erg interessant.
    nogmaals bedankt, was leuk je te ontmoeten!

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This