Ice*Village – Dé wintermarkt van Amsterdam

Ice*Village – Dé wintermarkt van Amsterdam 1

Mirjam Blanken

10 december 2016


Ice*Village – Dé wintermarkt van Amsterdam

Vanaf 17 december is de winterstemming op het Museumplein helemaal compleet. Dan strijkt Ice*Village voor veertien dagen neer naast de populaire schaatsbaan Ice*Amsterdam. De wintermarkt is dé plek om originele kerstcadeaus, unieke accessoires en stijlvolle kleding te kopen of te genieten van winterse kost en warme dranken. De toegang tot de wintermarkt is gratis.

Ice*Village shopping

Vorig jaar winkelden, aten en dronken binnen tien dagen ruim 60.000 bezoekers bij Ice*Village. Om nog meer ‘winter wanderers’ een kans te geven om de markt te bezoeken blijft Ice*Village dit jaar vier dagen langer open. Bijna 60 chalets brengen samen een perfecte combinatie van shopping en horeca. Ice*Village verzamelt met fashion-, accessoire-, design- en lifestylemerken een assortiment aan unieke (kerst)cadeaus.

Ice*Village – Dé wintermarkt van Amsterdam 1

Verscholen in sjaals en winterjassen ontdekken bezoekers o.a. prachtige huiden en accessoires van Ganesha en de handgemaakte Marokkaanse mutsen van Original Mocros. Paradijshof stalt al zijn heerlijke delicatessen vanuit de hele wereld uit en de sokken van Button Right geven bezoekers van de wintermarkt een warm vooruitzicht.

Ice*Village – Dé wintermarkt van Amsterdam 1

Wanneer het struinen langs chalets hongerig maakt, komen shoppers weer op kracht met de winterse kost van Ice*Village. De huisgemaakte soepen van Buskruid verwarmen alle koukleumen en met een gepofte biologische aardappel van Hete Pieper kan iedereen er weer tegenaan.

Ice*Amsterdam

Ice*Village – Dé wintermarkt van Amsterdam

In december is het Museumplein een waar ‘winter wonderland’ met Ice*Village en Amsterdams grootste tijdelijke schaatsbaan, Ice*Amsterdam.

Openingstijden Ice*Village

17 december | 11:00 – 21:00
18 december | 11:00 – 20:00
19-23 december | 12:00 – 20:00
24 & 25 december | 11:00 – 17:00
26-30 december | 11:00 – 20:00

Van 18 november t/m 5 februari 2017 glijdt, schuifelt en glibbert Amsterdam over het ijs in deze knusse winterbeleving. Kaarten voor Ice*Amsterdam zijn vanaf €6,00 bij de schaatsbaan of vanaf €4,50 op de website verkrijgbaar.

Happy holidays!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This