Win 24 uur alleen en zonder telefoon (!) op een eiland

Win 24 uur alleen en zonder telefoon (!) op een eiland

Mirjam Blanken

12 maart 2018


Win 24 uur alleen en zonder telefoon (!) op een eiland

Tijd voor jezelf inlassen met een flinke druk op de pauzeknop. Klinkt goed toch? Vlak buiten Amsterdam is een plek waar dit mogelijk is. Zwier lanceerde in 2017 hun ’24 uur zonder’. Een uniek concept waar je een dag en een nacht alleen op een eiland vertoefd. Nu is 24 uur alleen voor de meeste mensen al een uitdaging, maar een dag en een nacht zonder telefoon is voor veel mensen nog erger. Maar wat als ik je eens vertel dat zo’n mini digitale detox in combinatie met alle tijd voor jezelf een match made in heaven is? Ga je je vervelen? Hoogstwaarschijnlijk wel. Is ‘niets doen’ lastig? Laat ik het erop houden dat ik dat best een uitdaging vond. Is het dan wel leuk? Yes! En vooral heel erg waardevol. Even helemaal niets, connecten met jezelf en dit seizoen is het zelfs mogelijk om 48 uur alleen te zijn. Durf jij het aan? Dan heb ik goed nieuws, want je maakt namelijk kans op een ’24 uur zonder’ t.w.v. 175 euro!

24 uur zonder telefoon op een onbewoond eiland? I did it!

Win 24 uur alleen en zonder telefoon (!) op een eiland

Digitale Detox

Bij Zwier geloven ze dat af en toe ruimte en rust nemen bijdraagt aan een fijner leven en een betere wereld. Zwier weet heel goed wat rust met je doet, alleen is die rust pakken niet altijd even makkelijk. Daarom heeft Zwier dit concept bedacht. Een of twee nachten zonder telefoon en zonder wifi. Dan gaat het enkel nog om jou en de omgeving. Aan alles is gedacht om de stap naar rust te vergemakkelijken. Het enige wat je moet doen is je melden bij de schipper en je smartphone inleveren. Hierna start jouw mini avontuur.

Win 24 uur alleen en zonder telefoon (!) op een eiland

Midden op het water

Je wordt met een sloepje naar de Eilandhut gebracht. Leuk nieuwtje, want de eilandhut heeft inmiddels een update gekregen met een heerlijk bed, een kacheltje en lekkere stoelen. Bij aankomst lever je jouw telefoon in en krijg je een ouderwets toestel mee waarmee je Zwier altijd kan bereiken. In de tussentijd ben je 24 uur alleen. Er wordt gezorgd voor een mand met gezond eten, een opgemaakt bed, een keukentje om je eten in te bereiden en een potkachel buiten voor warmte en gezelligheid. Jouw douche is een frisse duik in de Vinkeveense Plassen. Het enige wat je nodig hebt is een stapeltje schone kleren, een handdoek en zwemkleding. Buiten kan je genieten van een oneindig uitzicht over de Vinkeveense plassen en staat een potkachel om naast het vuur het water over te turen.

Win 24 uur alleen en zonder telefoon (!) op een eiland

Win 24 uur zonder

Ben je ook toe aan een goed gesprek met jezelf ? Dan heb ik leuk nieuws! Speciaal voor de volgers van Eat.Pure.Love is de eilandhut van 19 op 20 april gereserveerd. En dat betekent dat ik iemand blij mag maken met een hele bijzondere ervaring. Meedoen is zoals altijd easy peasy. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar maak ik maandag 26 maart bekend. De winnares is Britt. Zij heeft inmiddels bericht gekregen.

Enjoy!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

122 Reacties

 1. Samantha van Kampen

  Jaaa dit lijkt me echt een superfijne ervaring!

  Antwoord
  • Monique

   ‘De rust in mij verdiend meer aandacht.’
   Klinkt echt als een fantastische ervaring! Ik zou erna ook graag mijn ervaring willen uitschrijven om te delen.

   Antwoord
  • Hannelore

   Ja! Ja! Jaaaaaaa!!!!!

   Antwoord
  • A.E. Lubbers

   En nu ff helemaal NIX!!!
   Kom maar door hoor …

   Antwoord
  • Tjitske van Velzen

   Lijkt me heerlijk!

   Antwoord
 2. Trudy de Dreu

  Die uitdaging ga ik graag aan. Momenteel erg druk met werk en studie. Even pas op de plaats zou ruimte creëren voor nieuwe impulsen om verder te gaan!

  Antwoord
 3. Romina

  Oooooh!! Heerlijk even afschakelen

  Antwoord
 4. Laurie

  doen.:).uitdaging.mindfull.rust.innerpeace.connect-oneself.eat.pure.love.justbe.qualitytime.great.eat.pure.love.it.:).

  Antwoord
 5. Annemarie

  Op een onbewoond eiland ?? daar zou ik willen zijn!

  Antwoord
 6. S.tel

  Helemaal alleen?? Wat een heerlijkheid! (Natuurlijk gezegd vanuit de luxe omstandigheid dat ik daarna weer terug mag naar mijn lieve gezinsleden en hond. Maar het idee alleen al…!)

  Antwoord
 7. Anita H.

  Lijkt me wel DE manier om even helemaal op rust te komen. Ik denk dat dat wel heel goed voor me zou zijn.

  Antwoord
 8. Petra

  Heel graag! Ontladen, opladen..mmm.
  Heerlijk lijkt het me!

  Antwoord
 9. Gieneke Tillema

  Als leefstijlcoach in opleiding ben ik hard aan het oefenen om meer herstelmomenten in te plannen. Het blijft een uitdaging om een goede balans te vinden tussen privé, werk, studie en zzp-er zijn te vinden. 24 uur offline op een eiland lijkt me heerlijk!

  Antwoord
 10. Hanne

  Dat lijkt me heerlijk! Ik doe nu een maandje zonder instagram en ik merk dat ik daardoor zo veel minder mijn telefoon gebruik. Ik heb nu veel meer rust in mijn hoofd en merk dat ik weer veel meer ruimte heb voor creativiteit. Love it!

  Antwoord
 11. Cherely Tan

  Wauw dit zou ik als smartphone verslaafde wel kunnen gebruiken ?

  Antwoord
 12. Esther

  Jaaaaa! Need it!
  2018 is voor mij: verhuizen, trouwen en voor de 2e keer verhuizen. Aaaah 24u even niks hoeven regelen en geen telefoon in mijn handen klinkt A-MA-ZING

  Antwoord
 13. Nicky

  Dat klinkt aantrekkelijk! Ik ben erg benieuwd ?

  Antwoord
 14. sharonne

  ohh in een relatie crisis en daardoor ook in crisis met mezelf. Ik weet niet meer war ik wil en wat ik voel en wat goed voor me is momenteel. Dus ik heb heel veel behoefte om even 24 uur met mezelf te zijn zonder de druk van buitenaf. Hopelijk kunnen jullie mij hiermee helpen om her eerste setje te geven om mezelf weer terug te vinden

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Sharonne,
   Wat een vervelende situatie zit je in. Heel veel sterkte daarmee. En ik duim met je mee hoor!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 15. Jenneke

  Ik doe mee! Niet voor mijzelf maar om cadeau te geven aan lieve Sanne Eva. Om te bedanken voor alle goede zorgen nu ons leven wederom zo enorm op zijn kop staat.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Ahhh wat ontzettend lief van jou! ? En heel veel sterkte gewenst…
   Liefs Mirjam

   Antwoord
   • Jenneke

    Thnx lieve Mirjam! ?

    Antwoord
 16. Nicole ten Geusendam-Trompetter

  Ik hoor van mijn kinderen en denk zelf dat mijn gezin (en hond) niet zonder mij kunnen… Dit zou voor ons allen de ultieme test zijn… Eigenlijk al 30 jaar nooit meer alleen geweest; doodeng zo alleen op een eilandje!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Haha…je krijgt een telefoon voor noodgevallen hoor. Maar na 30 jaar onder de mensen kan ik me voorstellen dat je hem even knijpt…
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 17. Boukje

  #drukdrukdruk Het enige wat je tegenwoordig eigenlijk nog als antwoord krijgt als je vraagt hoe het met ienand gaat. Helaas ben ik er zelf ook schuldig aan. Even écht een momentje voor en met mezelf zou niet verkeerd zijn <3

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Gek he, net of druk is hoe het met je kan gaan ? Iets met sociaal wenselijk antwoord? Want het druk hebben staat ook gelijk aan een vol en rijk leven?
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 18. Moon

  Wij zijn allemaal zo verweven met social media en t altijd maar bereikbaar willen/moeten zijn! En de tijd die het kost!! Wat een uitdaging en waarschijnlijk een opluchting om te bleven dat alles toch doorgaat zonder mobiel. Ik ga graag de uitdaging aan om even helemaal te resetten!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Dat dus, alles gaat gewoon door en je bent niet meer van alles op de hoogte. En dat is dus helemaal niet erg of zorgwekkend. Heerlijk juist!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 19. Barbara Huizenga

  Lijkt me wel een uitdaging…..heel benieuwd hoe ik het zou vinden….leuk, ik doe graag mee!

  Antwoord
 20. Esthy

  Oh wauw wat bijzonder! Dit zou geweldig zijn. De afgelopen jaren heb ik bijzonder veel voor mijn kiezen gekregen waardoor ik soms nogal een hoofd vol heb. Nu heb ik juist daarom al mijn leven omgegooid naar gezonder eten, veel meer bewegen, ik beb mn fb account al opgeheven en toch…. toch blijft die verrekte telefoon nog altijd een veel te grote rol spelen. Deze digitale detox en full focus op mijzelf klinkt echt als de kers op de taart!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Wat ben je al goed bezig zeg! Fingers crossed, wie weet?
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 21. Liselotte Spoormans

  Liggen. Zwemmen. Liggen. Lezen.Yogaatje leggen. Liggen. Mediteren. Liggen. Koken. Eten. Liggen. Hoezo even helemaal niks? Had ik liggen al gezegd?

  Antwoord
 22. Sanne Eva

  Ik vind het soms zó lastig om mijn telefoon aan de kant te leggen. Nog even een mailtje, toch nog wat Facebookberichten inplannen, en wie heeft vandaag wat op Instagram gezet? Op vakantie in Frankrijk voelde een kapot gevallen iPhone stiekem als een onverwacht cadeautje: ineens was er 100% rust en kon ik écht bewust genieten van al het moois om me heen. Mijn telefoon doelbewust kapot gooien gaat me wat te ver, maar ‘verplicht’ offline bij Zwier vind ik een uitstekend alternatief!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Haha…dat zou wat zijn. Zwier is inderdaad een slimmer alternatief ?
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 23. Ger

  Yes yes yes, dat wil ik wel!

  Antwoord
 24. Iris

  Wow dit lijkt me echt geweldig!
  Geen drukte, geen prikkels maar even stil zijn, stilstaan om tot jezelf te kunnen komen.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Ik vond het uitdagend en ook best bijzonder wat ‘slechts’ 24 uur met je kan doen. Nu maar duimen!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 25. Annemiek

  Oeh, spannend! Zal een hele uitdaging zijn!
  Lijkt mij super geweldig!
  Ook wel moeilijk om mezelf tegen te komen. Maar dat zou aan de andere kant ook wel erg goed zijn.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Dat dus! Ik liep op een gegeven moment zelf naar mijn telefoon te zoeken hoor ? In het begin word je best onrustig van al die stilte, zo maf eigenlijk.
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 26. Britt

  Oh yes! Hoe zalig ziet dat eruit! Dit zou mij ontzettend deugd doen! Lekker relaxen en niets doen! Xoxo… studerende-werkende-proberen gezond te leven-leuk en aardig te wezen-alle ballen in de lucht te houden-mama van 2 jonge kindjes!Give it to momma ?

  Antwoord
 27. Chantal

  Hoe fijn! Als extra herstel punt voor mijn overspannenheid! Even nergens aan denken, in een andere omgeving ! Ik teken ervoor!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Chantal,
   Oeh, goed voor jezelf zorgen is nu wel heel belangrijk. Ik duim met je mee hoor!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 28. Jente Rudolphij

  Oooh! Dit lijkt mij een mooie ervaring en uitdaging tegelijk. Ik doe graag mee met deze actie! Benieuwd of je na zo’n weekend het ook kan vasthouden in je dagelijks leven. Ik zou lekker boeken en tijdschriften meenemen en kleurboeken. I keep my fingers crossed

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Klinkt goed Jente! Ik heb ook zoveel gelezen, heerlijk! Fingers crossed…
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 29. Bianca schipper

  3 Superlieve en superdrukke kids, waarvan 1 met een flinke game en telefoon verslaving.
  Daarnaast een eigen winkel en ook nog een huishouden.
  De nodige huisdieren , af en toe een cursusje en geen nee kunnen zeggen?
  Kortom, af en toe is het me wat teveel.
  Ik baal van het digitale tijdperk, alles is gejaagd en onpersoonlijk ?
  Het lijkt me heerlijk om weer even tot mezelf te komen en te genieten van rust en natuur!
  (Neemt niet weg dat ikzelf bijna social media verslaafd ben, dus een uitdaging zal het zeker zijn)

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Het digitale tijdperk heeft natuurlijk ook voordelen, maar bewust omgaan met ons online leven is wat mij betreft een must hoor. Nu nog even duimen!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 30. Thea

  Detoxen op alle niveaus! Zo heerlijk om echt helemaal uit te staan. Mijmeren…je creativiteit die terugkomt…een rust die je vergeten bent. En eindelijk van die pijnlijke telefoonduim af! Of zoiets. Helemaal top dit concept!

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Gaaf idee he? Cold turkey genieten van alle rust haha
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 31. Carla

  Jaaaa heerlijk even weg uit mijn eigen leven❤? Een leven met 4 dochters betekent 24/7 “aan” staan. Fijn om even “uit” te zijn⭐️

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Vier dochters klinkt als lekker bezig zijn ? Ik zet je op de lijst. Laat die 4 kids maar lekker duimen, wie weet helpt dat!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 32. Belinda Thibaut

  Wat een geweldig idee van Zwier! Niet ver van huis, heerlijk detoxen midden in de natuur, terug naar de basis en idd die ellendige telefoon waar we maar niet zonder blijken te kunnen ff helemaal verbannen.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Ik vond het heerlijk Belinda en sindsdien leg ik mijn telefoon ook steeds vaker bewust buiten handbereik. Lesson learned ?
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 33. Laura

  Jahaaa! Raar eigenlijk dat ik zò blij word van iets dat er eigenlijk niet is in die 24 uur (spullen, lawaai, mensen…), en dat dat ook weer heel eng is. Ik ga het graag uitproberen! Na een stressvolle verhuizing is een beetje rust in de keet niet verkeerd.

  Antwoord
 34. Marijke

  Dit lijkt me echt héél goed voor mezelf, ik ben er aan toe én er klaar voor, éindelijk☺️. Máár heb ik dit: na 2 jaar eindelijk weer een vakantie met Fem kunnen boeken en die is dus van 18 tot 25 april??‍♀️??‍♀️! Dit is niet leuk, lief of grappig, maar wél waar.. Áls het een week later bijv ook nog zou mogen, dan ding ik dus keigraag mee???

  Antwoord
 35. Joyce

  Hi Mirjam,
  Zwier staat nog op mijn bucketlist. Het zou 2delig zijn aan de ene kant de rust inderdaad (geen drang) gewoon lekker een boek lezen, aan mijn plan werken. Aan de andere kant de angst dat als er iets gebeurt ik het niet weet (al krijg je dus gelukkig een noodtelefoon mee)
  Maar ik streep deze prijs graag van mijn bucketlist!

  Liefs Joyce

  Antwoord
 36. Jedidja

  Fijn even geen beeldscherm en niks “moeten”.
  Gewoon lekker voor je uitstaren en zijn. Lijkt me een klein eigen feestje!

  Antwoord
 37. Michelle

  Na een stilte retraite op Bali stiekem een beetje verliefd op de stilte geworden! Het lijkt me zo heerlijk om dat in Nederland ook een keer te mogen ervaren zonder telefoon en even tot rust te komen. Het mooiste cadeautje wat er eigenlijk bestaat! Duimen 🙂

  Antwoord
 38. Iris

  ik Weet niet of ik het aan kan maar ga heel graag de uitdaging aan! ? misschien dat ik daarna wat vaker bewust mijn telefoon weg kan leggen en meer energie heb voor andere (belangrijkere)dingen.

  Ik ga duimen!

  Antwoord
 39. Sandra

  Wow, ik lees de uitnodiging tot een ont-moeting met mezelf.
  Een groter kado kan ik mijn zelfliefde niet schenken.
  Ik zeg YESS ??

  Antwoord
 40. Johan de Jong

  Een heerlijk idee. Ieder mens zou ieder jaar op zijn minst een dag volledige rust moeten nemen. Zonder zorgen en druk van buitenaf je leven opnieuw op een rij zetten. Ik zie mezelf al helemaal zitten daar in een heerlijk huisje, alleen met mijzelf en de natuur!

  Antwoord
 41. Melissa de Leng

  Count me in!

  Antwoord
 42. Sandra Kusters

  Wow, ik lees de uitnodiging tot een ont-moeting met mezelf.
  Een groter kado kan ik mijn zelfliefde niet schenken.
  Ik zeg YESS ??

  Antwoord
 43. Meike

  Wat ontzettend gaaf! Een mini-retraite….even weg uit alle hectiek….Lijkt me heerlijk! Ben trouwens benieuwd hoe die onderste foto gemaakt is?! Wel een kunst om het met de zelfontspanner zo uit te kienen dat je dit shot krijgt 😉

  Antwoord
 44. Wendy F

  Super super wauw!!!
  Wat een geniaal idee en je hoeft er niet 24 uur voor in een vliegtuig te zitten 🙂

  Ik zit in een enorme flow momenteel en probeer rustig elke stap te blijven zetten en dicht bij mijzelf te blijven. Ik zou het een fantastische kans vinden om 24 uur op die superplek te ‘zijn’ en daar in de stilte en omringd door water naar mijn hart te luisteren en q-time met me, myself and I te hebben.

  Antwoord
 45. Annet

  Lijkt me heerlijk! Nu bijna 4 maanden moeder en het is denk ik heel goed om even uit de drukte te stappen die dit met zich mee brengt en tot mezelf te komen, zodat ik er daarna weer 100% voor mijn zoontje kan zijn?

  Antwoord
 46. Veronique

  Lijkt me zo ontzettend heerlijk. Wel eerst de telefoon losweken losweken mijn hand ?. Maar echt zwaar aan toe

  Antwoord
 47. Anne

  Per 1 mei start ik mijn eigen lunchroom waar ook mensen met een beperking of afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zullen zijn.
  Een volle 24 uur met Me, Myself &I op een eiland, zou de ultieme frisse start zijn, voordat ik al mijn energie kwijt kan in m’n eigen onderneming! ??

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Wauw wat een mooie start ga jij maken! Daar wens ik je natuurlijk alles succes van de wereld bij. Voor nu, duimen maar!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 48. Natalie

  Hi, 24 uur zonder telefoon, ‘och dat doe ik zo even’ was mijn eerste reactie, tot ik eens even bij ging houden hoe vaak ik in een uur mijn telefoon bekijk. Het was schrikbarend veel, en totaal nutteloos, 3 keer dezelfde informatie zien en toch binnen 5 minuten nog een keer kijken. Hoog tijd voor een ultieme test en eens 24 uur zonder telefoon te beleven.

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Exact dit dus… daar moet ik nog steeds op letten hoor.
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 49. Angelique

  Back to basic, lijkt me heerlijk.
  Maar of het easy peasy voor mij is…?
  Let’s do this?

  Antwoord
  • Mirjam Blanken

   Hi Angelique,
   Daar kom je dan dus achter ? Wie weet vind je het heerlijk!
   Liefs Mirjam

   Antwoord
 50. Nettie

  Oh wat ontzettend jammer, ik had dit zo lekker gevonden na alle drukte rondt het afronden van mijn opleiding tot yogadocent. Maar het geplande weekend valt precies in mijn laatste examenweekend! Helaas 🙁

  Antwoord
 51. Monique Burmanua

  Heerlijk, gewoon 24 uur niet voor mijn puber bereikbaar zijn. Mag papa het eens oplossen.. Goed boek, 24 uur rust en ik kan er weer tegenaan.. groetjes Monique

  Antwoord
 52. Iris

  Afgezonderd van de drukte en de buitenwereld kan dat als alleenstaande moeder?? JAAAAA schreeuwt mijn hart. Noodzakelijk zeggen mijn lichaam en mijn gevoel. Even uitschakelen om op te laden. Gek hè doen we wel met onze telefoon…..

  Antwoord
 53. Mimi

  Mijn tel zit vast geplakt aan mij en ik aan me tel, dit is wel een enorme uitdaging. Maar lijkt me heerlijk even een omgeving waar je helemaal niets moet!!

  Antwoord
 54. Hanneke

  Lijkt me heerlijk, even weg van mijn drukke gezin met 4 jongens. Even rust en helemaal niks!

  Antwoord
 55. Hanneke

  Lijkt me heerlijk, even weg van mijn drukke gezin met 4 jongens. Even helemaal niks en tijd voor mezelf!

  Antwoord
 56. Kim

  Op dit moment doe ik mee aan de wekelijkse opdrachten om hopelijk(!) mee te kunnen doen aan Expeditie Robinson 2018! De grootste uitdaging lijkt mij dan dus ook de verveling na uuuuuren , wat, daaaaagen op een eiland! Dit zou echt een unieke kans zijn om alvast te wennen!!

  Antwoord
 57. Cherish

  Heerlijk back to basic en compleet op jezelf aangewezen te zijn. Niet druk zijn en doen, maar geconfronteerd worden met het alleen zijn en jouw eigen gedachtes. En dat allemaal op een schitterende plek aan de vinkeveense plassen.
  Hoe mooi zou het zijn als je deze ervaring ondergaat en dit dan ook kan toepassen in het dagelijkse leven en andere te motiveren met deze geweldige belevenis…

  Antwoord
 58. Roelie

  Dit zou ik (die nu al de hele ochtend met haar telefoon in handen zit) heel graag willen beleven… best een beetje spannend, maar die rust lijkt me heerlijk! Heel graag dus ?

  Antwoord
 59. Manon ten Hove

  Wat klinkt dat heerlijk! En tegelijkertijd super eng! De confrontatie met jezelf aan gaan, heftig maar nu als 30er niet verkeerd. Mooi moment om eens knopen door te hakken, te genieten en te kijken of er in die mand met etenswaren ook een flesje wijn zit! (Eerste wat ik dacht haha)

  Antwoord
 60. Nienke van Karsen

  Even terug naar wie IK ben, naast mama, collega en vrouw. En dan met IK weer terug in de dagelijkse wereld!

  Antwoord
 61. Peyta

  Dit is zó helemaal wat voor mij!
  Ik kan er nu al naar uitzien!

  Antwoord
 62. Lia

  O, dit klinkt als een ‘little piece of heaven’! Het lijkt me heerlijk, even 24 uur offline. En terwijl ik dit typ vraag ik me af waarom ik niet gewoon thuis ook eens 24 uur offline ga… Maar dit lijkt me super, net wat ik nodig heb om mijn hoofd eens helemaal leeg te maken.

  Antwoord
 63. Anne

  lijkt me wel een uitdaging om zo helemaal alleen zonder wat op een onbewoond eiland te zijn

  Antwoord
 64. Cindy

  Heel erg welkom! Zeker na een zwaar verlies deze week voel ik veel onrust en dat resulteert in veel Facebook e.d. Ik ben zo benieuwd hoe het voelt om even op mijzelf aangewezen te zijn!

  Antwoord
 65. Daniëlle

  Klinkt als iets waar ik heeeeel hard aan toe ben??? lekker weg van de -ik zoek een baan stress- dus jaa!

  Antwoord
 66. Mieke

  De gedachte alleen al maakt een hoop ik me los…
  Mag ik gaan?
  Veel liefs,
  Gewoon mieke

  Antwoord
 67. Cynthia van den Broek

  Ben enorm toe aan helemaal niets ? Behalve me, myself and I ?

  Antwoord
 68. Andrea van Steen

  Oooooh mijn accu is leeg, heerlijk inpluggen op stilte en connecten met ik en mij. Even al mijn anderen, mama/vrouw van/werkneemster/collega/vriendin, vergeten en een goed gesprek voeren met mij.
  Verheug me er nu al op ?

  Antwoord
 69. Annekie Kiers

  Yes, 24 uur met z’n drieën: me, myself and ikke.. Fantastisch! Dat wordt echt suuuper gezellig!

  Antwoord
 70. Linda de Jong

  Owwwww! Ik ga graag in mijn uppie naar ons chalet in Voorthuizen….alwaar wél wifi en tv. Hoewel ik het belang ken van het ontdekken ‘als er geen afleiding is wie of wat blijft er dan van je over’ lukt het me daar niet de verleiding te weerstaan.
  Lijkt me ge-wel-dig om te beleven en te zien of ik achteraf zal zeggen dat ik ge-no-ten heb!

  Antwoord
 71. Paula

  Ben heel benieuwd naar de ontmoeting met mezelf

  Antwoord
 72. Marije

  Lieve Mirjam! Wat een ontzettend gave actie!! Denk dat iedereen een hele goede reden heeft en gun het iedereen om volledig tot rust te komen. ?? Zelf zou ik het heel graag willen doen om mijzelf nog iets beter te leren kennen. Al jaren bezig met een heel proces en ben al een heel eind. Zit er al een tijdje aan te denken om ergens alleen in een hutje op de hei te gaan zitten dus dit zou ideaal zijn. En voor mijn nieuwe vriendje ook wel goed dat ik 24u weg ga, heeft hij eindelijk even rust ?.

  Antwoord
 73. marjolein

  Lijkt me geweldig Mirjam, even weg van alles (alle stoorzenders) Ik ben klaar voor de “challenge” kan ik met mij zelf overweg :-). Wie weet wat ik kan leren over mezelf en hoe verslaafd ik ben aan “de buiten wereld”. Ik doe graag mee, maar gun een ander ook deze ervaring. Vriendelijke groet Marjolein

  Antwoord
 74. Marjanne

  Dit lijkt mij een unieke ervaring! In alle rust nadenken over de toekomst: mijn gezin, nieuwe uitdagingen, studie en heerlijke onzinnigheden.
  Kom maar door!!
  En die andere 24 uur kan mijn drukke, grote broer vast goed gebruiken (en anders zijn vrouw wel, hihi)

  Antwoord
 75. Carmen van Thoor

  wauww lijkt me echt fantastisch. Vandaag heb ik in een brainstorm sessie geleerd dat je je hersenen rust moet geven en dan ontstaan de beste en creatiefste ideeën.

  deze 24uurs digitale detox is de het perfecte moment om dit daadwerkelijk te testen. Lijk me echt te gek.

  Groetjes Carmen

  Antwoord
 76. katleen caerels

  Een leuk idee. Inzicht, verbinding, rust, tijd om licht te sturen en connectie te maken.
  Super!

  Antwoord
 77. Jolanda

  Nu mijn man en ik in een time-out zitten kan ik dit echt wel gebruiken om mijzelf terug te vinden, mijzelf tijd en rust te geven.

  Antwoord
 78. Ernie

  Mmmm, 24 uur, ongemerkt geen tijdsdruk gevoel.
  Wat wordt deze dag dan mijn doel?
  Zwemmen!, nee niet met de billen bloot.
  Melk drinken uit de kokosnoot?
  Heerlijk lezen in een boek.
  Mezelf, na vele uren alleen, waarschijnlijk tegenkomen.
  Met de vraag: was ik mezelf even zoek?
  Om daarna als een “rijk” mens, terug te keren naar huis.

  Antwoord
 79. Kathleen

  Een digitale detox lijkt me super. Ik heb eigenlijk echt is nood aan wat me time gewoon effe rustig niets doen…

  Antwoord
 80. Diana

  Push your boundaries is mijn credo. Verleg telkens je grenzen om zo jezelf echt te leren kennen. Na een turbulent 2017 staat 2018 in het teken van mijn doelen en wensen. Even echt offline en aangewezen op jezelf sluit hier helemaal op aan. Push your boundaries to the max! #livethegoodlife

  Antwoord
 81. Fleur

  Wauw ? Jaaaa, ik wil heeeel graag. Geweldig om mezelf nog beter te leren kennen en alleen maar tijd met mijzelf door te brengen. Dat doe ik echt veeeel te weinig. Kom maar op met die uitdaging ?
  Liefs Fleur

  Antwoord
 82. Jolande Boon

  Ik zou mijn man, hubbie, vriendje, hiermee willen verassen. Een baan als leraar in hey speciaal onderwijs drukt vaak zwaar op zijn schouders. Innerlijke conflicten tussen wat wenselijk is, bezuinigingen, vreten aan hem.
  Hij wil zich toeleggen op schrijven, iets wat hij van nature al kan. Spelen met woorden, het omzetten van diepe emoties, gedachten en overpeinzingen, is een talent van hem.
  Hij gaat op 10 april zijn 50ste levensjaar in. (Wordt dus 49)
  Wat een mooi cadeau zou dit zijn, een uitnodiging om naar binnen te gaan. Te verbinden met jezelf zonder afleiding.❤

  Antwoord
 83. Anja van der Heijdt

  Dit is het! Weg van alles, weg van iedereen en zeker even weg van mijn telefoon. Misschien dat ik dan weer een glimp te zien krijg van de echte Anja die al zo lang ‘kwijt’ is. En de Vinkeveense Plassen overzwemmen om toch een smartphone te scoren gaat zelfs mij te ver…….waarschijnlijk?

  Antwoord
 84. Simone

  Maandag mijn moeder bij mijn vader gebracht… een stukje uit mijn vertelling bij de begrafenis…. eindelijk rust … nu voor mij nog….

  Het is nu bijna 28 jaar geleden dat ik mijn vader iets beloofde…. ik was toen net 23 jaar …. na zijn eerste hartaanval vroeg hij mij in het ziekenhuis … als er wat met mij gebeurt …. zorg jij dan goed voor Mama? Ja natuurlijk papa ….. een paar dagen later werd een tweede hartaanval hem fataal… Ik heb de impact van mijn belofte aan hem flink onderschat …. Maar belofte maakt schuld….

  Vandaag is het laatste hoofdstuk van mijn belofte …. het einde van de Rode draad …. Liefde voor elkaar, mijn onvoorwaardelijke liefde voor mijn vader …. Voor mijn moeder en voor mijn broer …..
  we brengen mijn moeder vandaag terug bij mijn vader …
  ik heb binnen mijn kracht , mogelijkheden en de ruimte die ze mij daar toe gaf … goed voor haar gezorgd.

  Teus en Lucas steunden mij hier bij op elke manier die mogelijk was. Vaak namen ze me in bescherming tegen mezelf. Wat ik dan weer niet altijd in de gaten had ….
  Maar nu vallen de laaste week de puzzelstukjes op hun plek… zo zie je maar, we zijn nooit te oud om te leren. Laten we vooruit kijken en alle verdrietige dingen achter ons laten.

  Straks zal ze weer samen zijn met de man die onvoorwaardelijk van haar hield, onze vader die altijd zo goed voor ons zorgde… zonder daar ooit iets voor terug te vragen…. Michel en ik …. we missen m nog vaak dit gemis zal er altijd zijn op speciale momenten….het meest jammer is nog dat hij nooit zijn klein kinderen heeft ontmoet, Serena, Royce, Aline en Lucas, wat zou hij trots geweest zijn op alle vier!

  Vandaag sluiten we het levensverhaal af van onze moeder, schoonmoeder en oma, zoals we op de kaart schreven:

  Ze streed een strijd met zichzelf en de wereld ….

  Maar ze was mijn moeder…❤️

  Antwoord
 85. Manoes

  O …..terug naar de rust en stilte. Wat zou dat heerlijk zijn. Maar voormij zou het de ultieme test zijn of ik ga genieten. Het zou een Mooi begin zijn!!!!!

  Antwoord
 86. Ilse

  Dit komt echt als geroepen! Ik sta momenteel op een tweesprong: hoofd/behaald diploma richting volgen of echt goed luisteren naar mijn hart en een hele andere richting inslaan. Ik neem er op dit moment niet de tijd voor om er goed bij stil te staan en ga daarom verder op de weg die mij op dit moment niet zoveel energie en plezier geeft. Mezelf de tijd, rust en ruimte geven lijkt me een heel mooi moment om het gesprek met mezelf aan te gaan en heel eerlijk antwoord te geven. Zonder afleiding van werk, gezin, sociaal leven, social media en alle smoezen die ik kan bedenken er geen tijd voor te nemen 😉 I’m ready for this!

  Antwoord
 87. marielle

  .. voor een dierbaar echtpaar, na een zware risicovolle operatie..
  … voor mijn lief, die ongeacht het tijdstip op staat bij de pieper en een onbekend mensenleven redt..
  .. voor mezelf.. herstellende van een chronische ziekte..
  .. voor ons allemaal, om weer even terug te komen op de essentie, waar het nu echt in het leven om draait..
  zoveel redenen meer te noemen..

  Antwoord
 88. Natasja

  Wow in een tijd als deze gewoon 24 uur zonder telefoon! Laat staan mensen om je heen.
  Dat vinden wij niet raar maar heel bijzonder ;).
  Lekker onbevangen, me myself and I time, hoe het uit zal pakken? Gewoon toegeven aan het onverwachte, maar vol vertrouwen want je bent tenslotte in goed gezelschap nl met JEZELF! Dus JA ik wil de uitdaging wel aangaan en hou mijn fingers bij deze dan ook crossed!!

  Antwoord
 89. Kimberly

  Waauuww lijkt me echt super tof om een keer gedaan te hebben! Even rust van alles en weer even tot mezelf komen.

  Antwoord
 90. Kristel Lenaerts

  Ik ben al enige tijd bezig om allerlei te ondernemen en te gebruiken, …
  om meer rust te krijgen in mijn leven. Mijn TV is al lang weg bv.
  Die eilandhut kan ik wel gebruiken. Ook al is het maar voor 24 uur.
  Echt eens weg van ALLES !!!! ZALIG !!!

  Antwoord
 91. Jouke

  In alle hectiek van studeren, verbouwen, gezin en werken…is juist rust zo super belangrijk. Het liefst zou ik hiervoor naar mijn favo land Zweden gaan…en nu zie ik dit! Wow, zo´n prachtig plekje, veel dichterbij…echt heel mooi!

  Niet alleen alles even laten voor wat het is, maar ook in mijn gedachten even alles ontdoen van zooi!

  Ik kijk er naar om deze belevenis aan te gaan en erna in alle rust naar huis te keren heel voldaan.

  Antwoord
 92. Els Black-Stoker

  Dit lijkt me echt heerlijk, volgens mij ben ik verslaafd aan mijn telefoon namelijk

  Antwoord
 93. Josien Hillebrands

  Na een loodzwaar jaar met een huilbaby is deze uitgeputte mama hier wel aan toe! Want ja….een huilbaby….en dan moet social media ook nog bijgehouden worden he! hahahaha
  Verslaafd zijn we allemaal….

  Ik ga heel hard duimen in het wonderschone Groooooningen!

  Antwoord
 94. Eefje

  Hoi Mirjam,
  Graag zou ik me nog op willen geven, als dat nog mogelijk is.
  Heb het artikel al wel een tig keer doorgenomen, het hield me bezig. Ik wilde me aanmelden, maar ergens hield iets me tegen.
  Ik ben niet gewend om alleen te zijn (2 kinderen). Wel ben ik gewend om altijd te zorgen, wat ik met veel liefde doe.
  Alleen merk ik dat ik de laatste jaren niet echt goed voor mezelf heb gezorgd.
  Het alleen op mezelf zijn klinkt beangstigend en confronterend, maar juist daarom wil ik het graag doen!
  Veranderingen gebeuren niet als je niet uit je comfort zone komt, toch?
  Dus, hierbij, doe ik graag mee.

  Liefs, Eefje

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This