Better Event 2015 + winactie

Mirjam Blanken

19 mei 2015


Better Event 2015 + winactie

A happy, healthy and green lifestyle is hot and happening! Dat bewijst Better Event 2015 met dit unieke concept. Het nieuwe & duurzame Amtrium gebouw van de Rai staat aankomend weekend in het teken van echt gezond eten en leven.

Create healthy habits, not restrictions!

Amber Albarda & friends

De drijvende kracht achter Better Event is Amber Albarda, auteur van succesvolle boeken over de rol van voeding op onze gezondheid.

We bestaan letterlijk uit wat we eten, drinken en smeren en ik heb nooit begrepen waarom er zo laconiek met onze gezondheid om wordt gegaan. Ik wil bezoekers heel graag laten zien dat er heerlijke en goede producten zijn die je kunnen ondersteunen in je gezondheid. – Amber Albarda

covers boeken

Kennis, informatie & inspiratie

Het idee achter Better Event is om kennis en informatie te delen en inspiratie te geven. Daarom vinden er naast lezingen van onder andere Jesse van der Velde, Richard de Leth en Ralph Moorman ook nog yoga- en sportsessies plaats en kunnen de bezoekers gebruik maken van de kennis van de experts middels de vragenuurtjes. De ‘Gezonde Schrijvers Lunch’ maakt het programma compleet.

Better Event laat de bezoeker bovendien kennis maken met hoogstaande merken en producten. Wat denk je van Royal Green, Amanprana Food, VitaminStore, Madara Organic Skincare, Superfood.nl en Friska?

Food Festival 2.0

Ook de catering en versnaperingen die je op de Better evenementen krijgt zitten goed in elkaar. Geen geraffineerde suiker, ongefermenteerde soja, tarwe, koemelk, smaakversterkers of andere onnodige toevoegingen, maar alleen zuivere ingrediënten en producten van goede bronnen.

Kortom, een nauwkeurige selectie van de beste merken, producten en diensten op het gebied van voeding, (huid)verzorging, beauty, beweging en gezondheid waar je als bezoeker op kunt vertrouwen.

Je kunt ervan uitgaan dat wij de selectie voor je hebben gemaakt en je alles wat je bij ons vindt met een gerust hart kunt eten, smeren, doen, kopen, gebruiken en mee naar huis kunt nemen naar de rest van de familie. – Amber Albarda

Winactie (gesloten)

Dit event mag je natuurlijk niet missen! Daarom geef ik in samenwerking met Better Event 5 keer 2 kaarten weg!

Wat moet je hiervoor doen? Laat hieronder in een reactie weten met wie jij aankomend weekend naar het Better Event wilt komen.

Donderdag 21 mei maak ik de winnaars bekend. Let op: dit event is aankomend weekend al. Wees er dus zeker van dat je een van beide dagen kunt komen. Succes!

De winnaars hebben inmiddels bericht ontvangen. Veel plezier dit weekend!

Liefs Mirjam


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

27 Reacties

 1. Danielle

  zou graag met mijn lieve zussie willen gaan, we kunnen alle tips goed gebruiken voor een goed en gezond leven!

  Antwoord
  • Lesley van Rooijen

   Ik heb begin maart van dit jaar mijn eetgedrag totaal omgegooid. Ben 30 dagen suikervrij gaan eten en doe dit nu nog steeds. Ik ben heel benieuwd naar alles wat ik zou tegenkomen op dit ‘Better Event’ en laat mij heel graag inspireren want dat kan ik heel goed gebruiken!

   Antwoord
 2. danique

  Ik zou graag met mn vriend erheen willen gaan. Hij stond van t weekend op de weegschaal en dacht er moeten toch wel wat kilos af voor de vakantie. Hij is gek op al mij gezonde bakseks maar wat extra informatie en inspirayie kan ik wel gebeuiken! Liefa Danique

  Antwoord
 3. Els

  Ik ga er heel graag op zondag naar toe, samen met mijn vriendin Karin.
  Samen maakten we de switch naar een gezondere leefstijl en dan is dit event iets wat we eigenlijk niet mogen missen, toch?!

  Antwoord
 4. Eefke Schleepen

  Ik zou heel graag met mijn moeder samen willen gaan, omdat wij altijd heel healthy eten vanwege onze voedselallergiëen met veel tips, tricks & recepten van jullie!

  Antwoord
 5. Angela

  Wat leuk. Zou graag gaan met mijn man. Hij is afgelopen twee jaar 30 kilo afgevallen met gezond eten en sporten. Nu maakt hij de heerlijkste eerlijkste gerechten klaar voor ons gezin en de vrienden die graag komen eten.
  Zelf ben ik op zoek naar een sport die bij mij zou passen. Yoga of fitness. Dat kan ik dan mooi uitzoeken tijdens dit event.
  Groetjes Angela

  Antwoord
 6. Rianne

  Een kaartje voor het Better Event…. let’s get better! Omdat ik kwa gezondheid alleen nog maar ‘better’ wil 🙂

  Antwoord
 7. Marianne Knetemann

  Ooòoh hier wil ik heen , lijkt me geweldig, naar Better event .Amber zien en lezingen bijwonen .Heb al haar boeken en lijkt me super om haar in lavende lijven te ontmoeten

  Antwoord
 8. Mary-Ann

  Ik zou mijn zusje Michelle meevragen. Zij is al zo lang bezig met gezond eten en te zoeken naar wat voor haar werkt, hetgeen toch elke keer weer een grote worsteling blijkt te zijn. Maar door haar positieve insteek en nooit aflatende aanhoudersmentaliteit, gelardeerd met een goede dosis humor en zelfspot, weet ze allen in haar omgeving er mee te raken. Zo ben ik ook in aanraking gekomen met de boeken van Amber en weet mijn familie inmiddels ook alles van amandelmelk met quinoa, havermoutkoekjes zonder suiker etc. Nieuwe inzichten en verse inspiratie is natuurlijk altijd welkom.

  Antwoord
 9. Inge

  Graag ga ik naar het Better Event
  want ik word graag met alles rondom gezond leven en eten bekend.
  Ik ben een drukke, sportieve meid
  en besteed graag tijd
  aan gezonde voeding en goede gezondheid!

  Antwoord
 10. esmeralda termaten

  Ik als diabeet zou heel graag nog meer weten over een goede en gezonde levensstijl. Maar bovendien om het eten leuk en lekker te houden en niet als een straf. En het zou heerlijk zijn dat voordat ik zondagavond moet gaan werken even mag genieten. Iemand die met me mee wil….vast niet genoeg aan twee kaarten dan 😉

  Antwoord
 11. Aline

  Ik zou het superleuk vinden om met mijn vriendin (die mij stimuleerde om anders te gaan eten) naar het event te gaan. Ik heb een maand of drie mijn leef- en eetpatroon omgegooid omdat ik mijn luchtweg problemen zó zat was. Het gaat zo goed nu dat ik heel gemotiveerd ben om er nog veel meer uit te halen! Kom maar op met al die inspiratie!

  Antwoord
 12. brigitte

  Ik zou erg graag met mijn moeder gaan. Zij zorgt ervoor dat ik niet doorsla in mijn gezonde eten maar steunt me ook in mn nieuwe gezonde leefstijl en is zo trots op me. Dus er is niemand met wie ik dit beter kan doen. Of liever wil doen.

  Antwoord
 13. Megan

  Dat zou een gezellig moeder-dochter dagje worden waarop we ons storten in de wereld van gezond eten en leven!

  Antwoord
 14. teha

  Wat leuk, ik wil graag samen met mijn man.We zijn allebei al twee jaar bezig met gezond eten, bewegen en op suiker letten.
  Ik heb ook de boeken van Amber Albeda gelezen.

  Antwoord
 15. Nadine Ammeraal

  Zo leuk! Ik heb al eerder 2 kaarten proberen te winnen voor dit evenement maar dat is helaas niet gelukt 🙁 Ik ben al een tijd lang bezig met gezond eten en sporten en ben al een aantal kilo’s kwijt. Dit had ik niet gekund zonder mijn allerliefste mama. Ik zou haar dan ook graag willen meenemen naar Better event om samen een gezellig dagje op stap te gaan en genieten van alle lekkere/leuke gezonde dingen die aanwezig zijn op Better Event !

  Groetjes Nadine

  Antwoord
 16. Nicole

  Ik zou heel graag met een vriendin van mij willen gaan. Sinds we beide bezig zijn om beter voor ons lichaam te zorgen, hebben we zoveel meer contact, echt heel leuk. Dit zou een super leuk uitje voor ons worden waarbij we ook nog eens veel kunnen leren om beter te worden in alles, hihi

  Antwoord
 17. Nadine Ammeraal

  Zo leuk!
  Ik heb al eerder 2 kaarten proberen te winnen voor dit evenement maar dat is helaas niet gelukt 🙁 Ik ben al een tijd lang bezig met gezond eten en sporten en ben al een aantal kilo’s kwijt. Dit had ik niet gekund zonder mijn allerliefste mama. Ik zou haar dan ook graag willen meenemen naar Better event om samen een gezellig dagje op stap te gaan en genieten van alle lekkere/leuke gezonde dingen die aanwezig zijn op Better Event !

  Groetjes Nadine

  Antwoord
 18. natalie van de griend

  Dat is nou eens, samen met mijn beste vriendin, een gezellig dagje.

  Antwoord
 19. Eveline

  Leuke actie, ik doe mee! Ik zou graag samen met mijn moeder naar de beurs gaan, zij houdt net zo veel van lekker en gezond eten en leven als ik:)

  Antwoord
 20. Christianne

  Een verantwoorde dag uit. Wie wil dat nou niet!
  Kom maar op met die kaarten 😉

  Antwoord
 21. Maaike

  Ik zou graag met mijn vriend gaan.We willen goed voor onze 8 kinderen die in ons gezinshuis wonen zorgen. en natuurlijk goed voor onszelf. Zo’n dag geeft veel inspiratie om op een goede manier op weg te gaan!

  Antwoord
 22. iris

  Met mijn vriend! 🙂

  Antwoord
 23. Melina

  ik zou graag met m’n zusje gaan. ik eet al ruim een jaar gezonder nadat ik een boek van Amber had gelezen. door mijn enthoussiasme begint m’n zusje ook gezonder te leven. inspiratie en nieuwe informatie is altijd welkom 🙂

  Antwoord
 24. Marga

  Ik ❤️ van alles wat over verantwoorde voeding en lekker eten gaat. En het lijkt me een om hier samen met mijn zus naar toe te gaan.
  Finger crossed 😉

  Antwoord
 25. Monique

  Zou graag met mijn vriend er naar toe gaan! 🙂

  Antwoord
 26. Monique

  Zou graag met mijn vriend er naar toe gaan! 🙂

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This