Win 2 kaarten voor het Happinez Festival 2017 t.w.v. 120 euro!


Heppiedepeppie

Dat is zo’n beetje de staat van zijn waar ik as we speak in ben. De reden? Zondag 17 september breng ik een bezoekje aan het Happinez Festival! En eigenlijk moet ik zeggen eindelijk, want dit is alweer de 4e editie van dit inspirerende festival en (shame on me) dit wordt mijn eerste keer. Overigens verwacht de organisatie dit jaar een record aantal bezoekers die stuk voor stuk op zoek zijn naar het antwoord op de vraag: wat wil ik met mijn leven? Deze vraag kun je natuurlijk op veel verschillende manieren beantwoorden en het Happinez Festival springt hier lekker inspirerend op in. Het festival is dan ook bedoeld voor iedereen die op zoek is naar betekenis, persoonlijke ontwikkeling, inspiratie en geluk.

Win 2 kaarten voor het Happinez Festival 2017 t.w.v. 120 euro!

Europa’s grootste festival voor gelukszoekers

Niet voor niets is het Happinez Festival Europa’s grootste festival voor gelukszoekers. De beste sprekers, yogi’s en meditatieleraren uit binnen- en buitenland verzamelen zich op 15, 16 en 17 september in het prachtige Fort Voordorp bij Utrecht. Meer dan 40 toonaangevende sprekers komen hun verhaal vertellen over grote levensthema’s. Maar ook over innerlijke rust, liefde, persoonlijke groei, over compassie, balans en omgaan met verdriet. Daarnaast is yoga volop vertegenwoordigd en kun je genieten van de mooiste muziek en het lekkerste eten.

Win 2 kaarten voor het Happinez Festival t.w.v. 120 euro!

I’m in! Ik ben zondag 17 september te vinden op het Happinez Festival. Naast een muzikale yoga sessie van Jan Kuiper en Yvonne de Hoop ben ik ook te vinden bij Rolf Winters, die de veelbesproken documentaire Down to Earth maakte en leert Paul Loomans mij hopelijk ‘surfen op de golven van de tijd’. Het programma is zogezegd nogal uitgebreid, dus kiezen is best lastig. Heb jij geen problemen met keuzes maken en heb je wel zin in een inspirerende dag? Dan heb ik leuk nieuws! Je maakt deze week namelijk kans op 2 kaarten voor het Happinez Festival op zondag. Wat moet je hiervoor doen?

 1. Laat hieronder een leuke, lieve, grappige reactie achter zodat ik je kan bereiken wanneer je gewonnen hebt.
 2. Spread the word! Deel dit artikel met jouw vrienden. Easy peasy met de buttons onderaan deze post.

De winnaar van de 2 kaarten maak ik aanstaande zondag 10 september bekend. Succes!

Make every day a happy day!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


17 reacties

 • Céline Hazewinkel schreef:

  Jaa! Ik zou er zo graag heen willen, mensen ontmoeten, nieuwe dingen uitproberen en vooral lekker genieten van de goede sfeer^^

 • Sabrina schreef:

  10 september de winnaars bekend maken, laat dat nou net mijn verjaardag zijn! Ik wil er graag met een vriendin heen maar eerlijk is eerlijk de centjes laten het niet toe. Dit lijkt me een geweldig verjaardagscadeau om dan toch te kunnen gaan.

 • Angela schreef:

  ??i also wanna be heppiedepeppie @happinez .. ben zoooo benieuwd.. alLe leuke mensen, al het lekkere eten .. beetje yoga beetje van alles.. niks moet en veel mag??

 • Marit schreef:

  Ik weet niet of mijn moeder van dit festival af weet, maar ik weet wel dat ze het sowieso onwijs tof gaat vinden.

 • fenny schreef:

  Ik zou graag willen winnen en als verassing mijn man willen meenemen. Hij heeft voor zijn eigen bedrijf veel nachturen gedraaid zodat hij overdag voor mij mijn website heeft gebouwd. Daarvoor ben ik hem zo dankbaar en dat verdient zeker wel zo’n geweldige verassing ❤

 • Brenda schreef:

  Lijkt me ge-wel-dig!
  Ik doe zelden mee met een win en deel actie, maar met deze doe heel graag mee!
  Nu duimen ?

 • Laura schreef:

  In de afgelopen 2 jaar heb ik zware tijden mee gemaakt. Ik heb psychische gezondheidsklachten gehad waarmee ik in diepe dalen terecht kwam. Tot de dag waarop ik het ziekenhuis mocht verlaten en mijn moeder me de Happinezz gaf, dagelijks blader ik door de tijdschriften en knip ik de mooiste spreuken er uit, dit geeft mij kracht en positieve energie! Als ik met mijn moeder dit festival mag bezoeken kan ik haar ook bedanken voor haar steun in al die tijd en het geven van dit geweldige tijdschrift!

  Liefs, Laura

 • Lia Havermans schreef:

  Omdat er weer veel gebeurd in mijn leven kan ik wel een moment van rust gebruiken. De tools daarvoor kan ik ongetwijfeld vinden op dit festival. Ik neem mijn dochter mee, wij lezen de Happinez heel graag.

 • Rosmarijn schreef:

  The best things in life are free! Ik zeg altijd een geluksmomentje zit in de kleinste dingen, soms moeten we wat beter kijken of nieuwe inspiratie opdoen om weer die mooiste momenten te vinden! Ehm..ik kan wel weer wat nieuwe inspiratie gebruiken en gun het mijn beste vriendin het ook ?

 • Dunja schreef:

  HAPPINEZZ means everything. Begin dit jaar kreeg ik te maken met een burn-out, altijd maar door willen gaan, 200 procent, en niet goed mijn eigen grenzen aangeven. Altijd positief blijven, maar als je lichaam niet meer wil, houdt het op. Ik ben 26, en burn-out raken is het laatste wat je wilt. Ik haal veel positieve energie uit Yoga en het doen van ademhalingsoefeningen helpt me goed. Echter, merk ik dat ik er nog lang niet ben helaas. Ik wil me zo graag weer fit en energiek voelen, een nieuwe baan starten. Het is frustrerend dat dat momenteel lichamelijk niet lukt. Het lijkt me zo geweldig om dit festival te bezoeken en meer tips en tricks te leren om meer in het ‘nu’ te leven, zorgen te laten voor wat te zijn, en me vrij te voelen. Ik ga heel hard duimen!! Ik vind het echt geweldig dat er steeds meer aandacht aan wordt besteed.

 • Chrisje schreef:

  Dol op Happinez, zou het heel erg leuk vinden om kaarten te winnen voor het festival! 🙂

 • Marion schreef:

  Jaaa lijkt me fantastisch om een inspirerend dagje daar op dat landgoed mee te maken. ik ga heel hard duimen…..

 • Wil schreef:

  Eatpurelove op het Happinez festival je word er heel blij van!
  Vooral op deze dag laat het zonnetje schijnen en beleef het intensief

 • Debbie schreef:

  Graag doe ik mee om mijn moeder te verassen die altijd voor iedereen klaar staat! Ze heeft werkelijk een hart van goud! Ze is groot Fan van het blad en ook van het festival waar we al een aantal keer geweest zijn 🙂 Daarom zou het toch de kers op de taart zijn om haar dit te kunnen schenken en natuurlijk ga ik zelf natuurlijk gezellig mee ! Namasté

 • Carol Vercoulen schreef:

  Dat is toevallig, we hebben dan nog een vrij weekend, hoe heerlijk zou dat zijn

 • Iris schreef:

  I like to go on a happinez~open ❤ ~ flow!! ?

 • Natasja schreef:

  Geluk zit uiteraard in jezelf, elke dag geeft oneindige mogelijkheden om te genieten of dat nu van iets kleins of groots is maar ook door anderen blij te maken. Dus inderdaad MAKE EVERY DAY A HAPPINEZ ? DAY!! En als ik jouw titel hierboven lees maak JIJ naast jezelf ook nog eens anderen helemaal Heppiedepeppie met deze geweldige kaartjes voor dit festival! Een dag vol inspiratie, rust, mindfulness, goede energie en wie weet zelfs een nieuwe kans dingen in je leven te veranderen! Wie wil dat nu niet??? Heel mooi gebaar!! Dus ik zeg fingers crossed, duimen draaien tot ze blauw zien en wie weet roep ik straks dan ook wel heel hard HEPPIEDEPEPPIE ?!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *