Save the date: Holistik’s Conscious Christmas Fair

Conscious Christmas Fair

Mirjam Blanken

13 december 2018


Save the date: Holistik’s Conscious Christmas Fair

Je leest het goed: een conscious Christmas fair. Oftewel: alle kerstcadeautjes die je hier kunt kopen dragen bij aan een mooiere wereld. Met de Conscious Christmas Fair laten Holistik founders Karlijn en Evelyn Nederland kennis maken met een nieuwe vorm van luxe die afrekent met oppervlakkig hedonisme. “Wij geloven in ethics + esthetics Ofwel: mooie producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en natuur én bijdragen aan een gezond en gelukkig leven voor iedereen.”

De merken die deelnemen aan de Conscious Christmas Fair zien er niet alleen aantrekkelijk uit, ze hebben ook een tof verhaal. Dit maakt onze kerstmarkt tot een one-stop-shop waar het niet uitmaakt wat je koopt. Het zal altijd een verantwoorde keuze zijn voor onder de boom,” aldus Karlijn.

Conscious Christmas Fair

Koop bewust en met aandacht

Toch gaat de missie van Holistik nog een stapje verder. We leven in een wereld waarin oppervlakkigheid, eenzaamheid en egocentrisme soms de boventoon lijken te voeren. Het is een tijd waarin mensen door de waan van de dag minder betrokkenheid tonen en het maken van echt contact steeds moeilijker lijkt. En dat heeft zijn weerslag op de manier waarop we kerstinkopen doen. Kochten we kerstcadeautjes vroeger nog met aandacht, tegenwoordig scoren we geschenken het liefst online.

Maar is het niet veel leuk om de mensen achter al die love brands te ontmoeten? Om te luisteren naar hun verhaal en naar huis te fietsen met een tas vol mooie cadeautjes, waarmee je zelf een positieve boodschap de wereld in kunt brengen? Die beweging willen we in gang zetten met de Conscious Christmas Fair.

Conscious Christmas Fair

Met de kortingscode HOLISTIKFAMILY is de toegang gratis! Tickets kun je hier bestellen.

Facereading, tarotkaarten, healings en een handanalyse

De Kerstfair ook dé plek voor het vergaren van meer wijsheid en inzichten. Tegen een kleine vergoeding kun je je bij de incheckbalie straks opgeven voor diverse consults met een van onze geliefde Holistik-contributors. Op zaterdag 15 december draait coach Melissa Kamstra haar hand niet om voor een vingervlugge handanalyse en psychologe Chaja Kruijssen geeft een mini facereading op basis van de Traditionele Chinese Geneeskunde. Op zondag 16 december zorgt energietherapeut Dorrith Beijnes voor korte healing sessies (inclusief een persoonlijke energietip voor 2019). Lifecoach Felice Derkinderen is Tarotkaarten expert en geeft no-nonsense Tarot consulten.

Wil je verzekerd zijn van een plekje? Kom dan op tijd, want deze dames zullen snel fully booked zijn. Bij de incheckbalie kun je een sessie reserveren. Kosten: tussen de €10 en €15.

Datum, locatie en gratis toegang!

De Conscious Christmas Fair vindt plaats op zaterdag 15 december van 16.00 uur tot 21.00 uur en zondag 16 december van 11.00 uur tot 17.00 uur op een goed bereikbare locatie in hartje Amsterdam: The College Hotel.Tram 24 stopt voor de deur. In de buurt is er ook altijd wel een plekje om te parkeren.De lichtjes in de bomen en knapperende vuurkorven in de sprookjesachtige binnentuin maken dit tot een locatie die kerst ademt.

Deze green glamour merken doen mee

Bezoekers worden verrast door een mix van ruim 25 bekende en minder bekende merken met een goed verhaal, waaronder: Provamel, Kama Ayurveda, Abloom Skincare, KeVita, Lovechock, Squalan, Yoshiko Home, Shoti Maa, Rock Your World, Riverstones, Bloomon, Oh-Lief, Oxytocine, Colour & Spice, Manipura Mala, Geluksmomentjes, 6th Sense Perfume Lab, YiY| Your Inner You, Miraflor Natural Products, Merlin Earrings, Mindmints, Pure Kakaw, Ydment, Skin for Skin, NONON Oil & Ohm, Lovechock en Ameo.

€1 voor Het Vergeten Kind

Kerst is voor de meeste kinderen in Nederland een mooie warme tijd om naar uit te kijken. Helaas is dat niet voor alle kinderen vanzelfsprekend. Holistik doneert daarom €1 per verkocht kaartje aan Het Vergeten Kind. Deze organisatie zet zich in voor een veilig en liefdevol thuis voor kwetsbare kinderen. Ook in de decembermaand! Of misschien wel juist dan. Het is een tijd waarin ze de geborgenheid en aandacht missen. Met het ingezamelde geld van de kerstfair hoopt Holistik deze kinderen de warme kerst te geven die elk kind verdient.

Merry Christmas!

Liefs Mirjam

Volgen jullie Eat.Pure.Love al op social media? Het lijkt ons leuk om jullie daar ook te zien!
Facebook | Instagram | Twitter | Pinterest | YouTubeBloglovin’


Misschien vind je deze artikelen ook leuk!

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

westkust van de Algarve: zet deze 5 activiteiten maar op je lijstje

Wie de Zuid-Portugese regio de Algarve bezoekt, gaat vaak rechtstreeks van hoofdstad Faro naar een van de populaire badplaatsen aan de zuidkust, zoals Lagos, Albufeira of Tavira. Stuk voor stuk een charmante uitvalsbasis met mooie natuurgebieden en stranden in de omgeving, maar er is in de Algarve nog veel meer te ontdekken. Aan de ruige westkust, gelegen midden in het Costa Vicentina natuurpark, vind je perfecte stranden om te surfen, maar ook de ultieme rust.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

Sharing is caring! In dit gratis e-book vind je maar liefst 20 heerlijke recepten met havermout. Van lekkere havermoutkoekjes, pindakaas brownies, easy peasy havermout crumble tot hartige havermout kaaskoekjes en havermout crackers. Enjoy the good food!

You did it!

Pin It on Pinterest

Share This