Voedingsadvies


Skip the diet, just eat healthy!

Bovenstaande quote is absoluut het motto van Eat.Pure.Love. Ik ben van mening dat een gezonde leefwijze bijdraagt aan een goede gezondheid. Naar mijn idee is het grote probleem van diëten dat ze eenzijdige voeding adviseren. Hierdoor val je misschien in korte tijd wel af, maar gezond is het niet. Bovendien zijn dit soort ‘ uitsluit’ dieten bijna niet vol te houden.
Maar wat is dan wel DE manier om op een natuurlijk gewicht te komen, energie te hebben en fris en fruitig de dag door te gaan?

Laten we in plaats van calorieën eens voedingswaarde gaan tellen…

De rol van voeding

Naast beweging, voldoende rust, ontspanning en lol in je leven is gezonde voeding essentieel bij het volhouden en verkrijgen van een gezonde leefstijl.Ons lijf is 24/7 in touw met het verteren van ons voedsel om zo deze voedingsstoffen te kunnen gebruiken als brandstof en bouwstof voor je lichaam.

Maar wat is goede voeding? Op die vraag geef ik je graag antwoord door middel van persoonlijke advies & begeleiding. In mijn advies houd ik rekening met persoonlijke voorkeuren, wensen en eventuele lichamelijke klachten. Naast antwoorden op al jouw voedingsvragen, gaan we ook kijken naar jouw voedingsgewoonten. Vaak is met wat kleine aanpassingen de eerste belangrijke stap naar een gezonde leefstijl al gezet. In de daarop volgende gesprekken zul je merken dat je steeds meer inzicht krijgt in je eigen voedingsgewoonten en heb je bovendien meer kennis om de juiste gezonde keuzes te maken.

Workshops

Naast voedingsadvies op maat bied ik ook workshops aan.

In de workshop suikervrij eten krijg je antwoord op al je vragen omtrent suiker en suikervrij eten. Na de workshop ontvang je ook een e-book met alle informatie van deze workshop op een rij. 

Tijdens de workshop groene smoothies maken mag je zelf aan de slag. De fruitsmoothies zijn een bekend fenomeen, maar smoothies met groenten zijn vaak nog een brug te ver. Groene smoothies zijn een simpele manier om meer groenten en fruiten te gaan eten. Tijd voor actie dus! We duiken samen de keuken in en ik leer je hoe je vaak eenvoudig een smaakvolle groene smoothie kunt maken.

Lezingen

 

Supermarktsafari

Tijdens de supermarktsafari ben ik je persoonlijke gids op reis langs alle producten. Sommige producten pretenderen een gezonde keuze te zijn, maar is dit wel het geval? Ik leer je de eerste stappen naar het lezen van etiketten, maar je krijgt ook antwoord op jouw voedingsvragen. Na een supermarktsafari ben je bij je volgende bezoek aan de supermarkt in staat om betere en gezondere keuzes te maken. 


Never miss a single story!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van EATPURELOVE en laat je inspireren op het gebied van mindfulness, happiness, gezondheid, duurzaam doen en lekkere en gezonde voeding.

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Pin It on Pinterest