Werkwijze & tarieven


Werkwijze

Telefonisch kennismakingsgesprek
Tijdens dit geheel vrijblijvende gesprek  bespreken we uw vragen en wensen. Na dit gesprek stuur ik u eventueel een voedingsdagboek en vragenlijst toe. Hier gaat u de komende week mee aan de slag.

Eerste consult
We bespreken uw voedingspatroon en leefpatroon aan de hand van het ingevulde voedingsdagboek. Op basis van dit gesprek maak ik een persoonlijk voedings-en leefstijladvies. Deze ontvangt u via email.

Vervolgconsult
In dit consult zal ik mijn advies verder toelichten. Welke aanpassingen zijn er? Wat is haalbaar voor jou? In welk tempo gaan we de veranderingen doorvoeren? Vervolgens gaat u zelf aan de slag.

Evaluatie consult
Tijdens dit gesprek bespreken we hoe het gegaan is. Wat zijn uw ervaringen? Waar loopt u tegenaan? Lukt het om anders te eten? Levert het iets op? Waar merk je dat aan? In overleg zijn aanpassingen mogelijk en een eventueel vervolgtraject, waarin we gaan bijstellen en verfijnen.

Tarieven

Voor het telefonische kennismakingsgesprek breng ik geen kosten in rekening.

Voor de overige consulten reken ik 60 euro.

In overleg is een consult via Skype ook een mogelijkheid.

Pakketprijs

Ik bied dit pakket inclusief telefonisch kennismakingsgesprek, 3 consulten, een persoonlijk voedingsadvies, praktische ondersteuning door middel van recepten aan voor een prijs van 150 euro. 

Bovenstaand pakket neemt ongeveer een periode van 8-12 weken in beslag tot aan het evaluatieconsult.

Dit pakket is in overleg aan te vullen met een supermarktsafari of een privé workshop naar keuze.

In overleg zijn diverse programma’s op maat mogelijk.

Voorwaarden

De prijzen zijn inclusief 21% BTW

Consulten dienen minimaal 24 uur voor de geplande afspraak schriftelijk of telefonisch te worden afgezegd. Bij het niet tijdig afzeggen van de afspraak breng ik 50% van de kosten in rekening.


Never miss a single story!

Schrijf je in voor de nieuwsbrief van EATPURELOVE en laat je inspireren op het gebied van mindfulness, happiness, gezondheid, duurzaam doen en lekkere en gezonde voeding.

You dit it!

Gratis e-book met havermout recepten

You dit it!

Pin It on Pinterest