Zelf Snickers, Bounty’s en Lions maken

Zelf Snickers, Bounty's en Lions maken

Snacktime! Zelf Snickers, Bounty’s en Lions maken zijn populaire posts op Eat.Pure.Love. Tijd om deze 3 guilty pleasures op 1 plek te delen. Wel zo makkelijk toch?

Zelf Snickers maken

Deze snack, gemaakt van onder andere pindakaas en chocolade heeft nog het meeste weg van Snickers. De oorspronkelijke candybar bestaat uit nougat, karamel, geroosterde pinda’s en heel veel suiker. In dit ‘verantwoorde’ recept vind je een natuurlijke zoetmiddel, namelijk honing. Omdat de honing in dit recept niet verhit wordt, behoudt het al zijn gezondheidsvoordelen. Maar eerlijk is eerlijk, ook deze pure Snickers blijven een snack natuurlijk. Genieten met mate dus.

Zelf Snickers, Bounty's en Lions maken
De echte Snickers werd al in 1929 ontwikkeld door Frank Mars en zijn vrouw Ethel Mars. Snickers was de naam van het favoriete paard van het echtpaar Mars.

Zelf Bounty maken

In het rijtje van candybars staat zelf bounty maken bij mij op nummer 1. Ik ben dol op kokos en chocolade, dus dan is de optelsom snel gemaakt natuurlijk. Deze guilty pleasure maak je in no time klaar met slechts 5 ingrediënten. Heb je geraspte kokos, honing, kokosolie, dadels een reep pure chocolade in huis? Dan kun je meteen de keuken induiken.

Zelf Snickers, Bounty's en Lions maken
In de reclamefilmpjes van Bounty zijn vaak paradijselijke stranden, watervallen en andere tropische taferelen te zien. Hier komt dan ook het begrip bountystrand vandaan. Dit verklaart natuurlijk meteen waarom ik zo van Bounty’s houd!

Zelf Lion maken

Wafel, karamel, gepofte rijst en een laag chocolade. Sounds good? Deze zelfgemaakte versie van de Lion snoepreep is goed geslaagd. De stevige bite, de crunch van krokante gepofte rijst. Ik zeg: nothing beats a lion!

Zelf Snickers, Bounty's en Lions maken
Deze crunchy snack maak je met pindakaas, maar deze kun je natuurlijk ook vervangen door gemengde notenpasta.

Ik ben dol op de homemade Bounty! Welke is jouw favoriet?

Enjoy!

3 Reacties

  1. Bounty!

    Antwoord
  2. Ik mis de hoeveelheden van de ingrediënten.

    Antwoord
    • Hi Andre,
      Je kunt op de link klikken en dan ga je naar het recept!
      Liefs Mirjam

      Antwoord

Een reactie versturen

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *